Liste de medici ginecologi/obstetricieni (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

salutare la toata lumea.

Dr. Vulcan Florin/ maternitate Brasov/ un medic cum rar intalnesti un om deosebit, in 10 saptamani de stat acolo zi de zi am putut sa imi formez o parere care este una ff buna!

nu cred ca mai are nevoie de recomandare, dar cred ca mamicile din brasov sigur au auzit de dr. Vulcan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns udia spune:

DR Mihu
Spitalul Stanca Cluj-Napoca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna. Stie cineva ceva de doctorul Marian Iliescu de la sp. Filantropia ???
Sau ce conditii sunt acolo?
Am cautat in listuta si am gasit doar doua postari vechi din 2003....

Va multumesc mult!!!

Laura mama lui Dimitrakis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

e un tataie cu par alb, slab si care are mereu o vorba buna pentru toata lumea? dak da, e simpatic, cam bagacios...profesional nu stiu...conditiile de la Filantropia sunt decente. eu merg tot acolo dar la dr. Haiduc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Multumesc mult gratiela !!!

Laura mama lui Dimitrakis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

as vrea sa o adaugati in lista si pe dna dr. Iaut Lorena - spitalul Giulesti, si clinica Medicover Victoriei. Mi-a urmarit sarcina si am nascut prin cezariana (dinc auza ca bebe era pelvian, si in plus aveam si eu interdictie la efort de la oftalomog) un flacau extraordinar . Am fost multumita, si pentru urmatorul bebe tot la ea voi apela.Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfisor spune:

bine v-am gasit dragi burtici!

Am si eu o intrebare, poate ma ajuta cineva cu ceva informatii. Stiti ceva despre dr.Anca Teodora Constantin de la maternitatea Bucur? Are si la CMU. Am vazut ca anul trecut a mai cerut cineva informatii despre ea, dar nu a primit nici un raspuns. Poate intre timp s-a mai schimbat situatia si are cineva ceva de zis.(sper sa fie de bine).
Mie imi urmareste sarcina si pana acum sunt multumita de ea. E atenta la fiecare consultatie si de fiecare data cand am avut probleme cu sarcina m-a ajutat. As vrea sa stiu daca a nascut cineva cu ea. Si cum a fost. La noi se apropie momentul.....
Multumesc si astept cu nerabdare vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolord18 spune:

Buna mamici Sunt relativ noua Hop si eu ?
Am citit listuta de medici dar nu m-am prins cum functioneaza Eram curioasa de parerea altor mamici de dr Onofriescu din Iasi
Desi primul bb l-am nascut cu el si am fost foarte multumita Cu bb2 merg tot la el, nu am avut probleme de nici un fel Acum m-ar fi interesat niste...scoruri, sa fiu pregatita
Se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Nu stiu daca in postarile mai vechi a scris cineva despre Dr Cristina Vasiliu, de la Municipal. Eu am nascut cu ea in 2004 prin cezariana. Am fost foarte multumita. E foarte calma, are rabdare sa raspunda la toate intrebarile (justificate sau nu prea, ca eram la prima sarcina si imi veneau tot felul de idei ciudate). Are un cabinet pe Mihai Bravu, unde, din pacate, e cam aglomerat de obicei si nu prea se respecta programarile (desi suni sa te programezi, in cabinet se intra in ordinea sosirii). Dar in afara de asta mi s-a parut ok, cat am stat in spital a tot venit si s-a interesat daca ma simt bine si a fost foarte draguta. Daca o fi sa mai raman insarcinata tot la ea o sa merg.


Fiecare zi are doza ei de amaraciune. Nu iti amari si mai tare ziua de azi, gandindu-te si la amaraciunea zilei de maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panicoasa spune:

buna !
Sunt din Giurgiu dar am nascut la Giulesti cu dl Dr Deva Dan Virgil pe care v-as ruga sa-l treceti in lista e super ok
Asa ceva mai rar mia urmarit sarcina de la 12 sapt si acum flacaul meu are 19 luni si pe al doilea tot la dansu vreau sa nasc .Am nascut la 36 sapt cu anestezie peridurala in max 4 ore gata si prima sarcina e sunt tare multumita si vil recomand cu toata inima .Sarcina si nastere usoara .Pupici

Mergi la inceput