v

v | Autor: Marilena12

Link direct la acest mesaj

v

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Moderatorul care te-a avertizat iti va ridica avertismentul la momentul potrivit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Multumesc pentru raspuns, Joxy, cat despre Xeno, caci el m-a avertizat, cred ca astepta de mult sansa de a ma jumuli putin , nu am sperante sa stearga prea curand avertismentul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Eu nu vad nici un avertisment in dreptul numelui tau .... Stiu despre ce vorbesti, stiu subiectul ... dar nu vad avertismentul ... poate s-a razgandit moderatorul respectiv sau a fost doar o atentionare si la urmatoarea abatare va trece la fapte ...

11+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

I'am ridicat avertismentul Marilenei deorece si'a dat seama ca a gresit.
Asa ca nu va merge mai departe cu triunghiul rosu ci doar cu faptul ca pe mine unu' m'a dezamagit rau, rau da' RAU de tot.

Alin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Thanks ca ai retras patalamaua! Este adevarat, am fost impulsiva si am generalizat aiurea! I-am jignit probabil pe multi care nu au nici o vina pt ceea ce fac unii dintre noi peste hotare! Este pacatul meu ca m-am lasat necajita de asemenea chestii, pamantul asta este suficient de mare, incat sa incapem toti pe el!
Cat despre faptul ca te-am dezamagit, deh, stai si tu la coada, nu esti primul si nu prea imi vine a zice, da' nici ultimul n-as crede ca esti... Ce sa fac daca am limba ascutita, patima mare, se vindeca greu...

Mergi la inceput