***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (58)
Raspunsuri - Pagina 28
mihamora spune:
Florentina Roman

LA MULTI ANI! nastere usoara si bebe sanatos.
MicaM felicitari pt CEZAR ANDREI!

Motanelfelicitari pt TEODORA!

FELICITARI SI CELORLALTE PROASPETE MAMICI, AVETI NISTE COPILASI SUPERBI
ELLAarati f bine
sa punem majorete pt cele care urmeaza

37+
Dominic
POZE
ursulet
DidiAlex spune:
ELTeKA, daaa aer ai voie? Va inteleg fetelor in legatura cu ciocolata. Al meu sotz e fan. Io is la polul opus. Prima ciocolata pe care mi-am cumparat-o a fost intr-o sesiune criminala si speram sa ma ajute..ehe, nici asta nu ma ajuta sa pricep algoritmii ?!
Asa ca daca primeam una o foloseam la randul meu pe post de cadou ![]()
Hai ca m-ai bagat in ceata cu completarile....
chiquitita spune:
Treaba cu palcenta era cam asa de fapt: coboara pe bordul drept pana in apropierea colului.
PS. Voi aveti diaree? (scuzati).... ca eu am in fiecare zi...
35+
Luiza
ELTEKA spune:
Ia uite, Raluca, tu ma trimiti sa fac bagajul si eu tocmai postam cu intreabarea "oare sa-l fac" 
Acu' sincer, iti scrisesem un sms, dar m-am gandit ca nu-i frumos sa trimit morcov la pachet. Voiam sa-ti zic ca fetele vin un pic mai repede de obicei (uite - Motannel, dar Dianalaura si Pitica mai asteapta) si sa te rog sa-mi zici si mie ce pui tu la bagaj daca tot il facem deodata ![]()
Saptamana asta nici eu nu vreau, uite - de sambata/duminica suntem in luna a9a, asa mai da.
Telepatie... 
PS. Cu penele...orice asemanare cu realitatea e absolut intamplatoare.
Hai ca au chestii super!
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
Alyna24 spune:
]Poohy, e cumintel dar mai mult noaptea!De cateva zile are colici si se smiorcaie tot timpul!Abia il adorm!Si papa putin ca adoarme la tzitzi!Nu stiu cum sa-l satur ca laptic am dar nu vreu sa-i dau mereu biberonul!
Andrada, bafta la dr!Poate vine mai rpd Antonio!![]()
Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)
chiquitita spune:
Voi va plangeti de ciocolata dar eu MANANC CAFEA LA GREU. MA refer la ea in stare macinata asa, pulbere. Ea un obicei mai vechi. Si stau cu nasul in sticla de spirt cum statea chris in cea cu petrol....
35+
Luiza
mica0307 spune:
chiqui si eu fac kk de cateva ori de zi. Si de multe ori si diaree, da cred ca de la fructe.
Da pe voi va mananca pielea? Am momente de imi vine sa mor, da rezist si nu ma scarpin
.
Mica
38+4
Maya Alexandra
Poze
ELTEKA spune:
quote:
Originally posted by DidiAlex
ELTeKA, daaa aer ai voie? Va inteleg fetelor in legatura cu ciocolata. Al meu sotz e fan. Io is la polul opus. Prima ciocolata pe care mi-am cumparat-o a fost intr-o sesiune criminala si speram sa ma ajute..ehe, nici asta nu ma ajuta sa pricep algoritmii ?!Asa ca daca primeam una o foloseam la randul meu pe post de cadou
Hai ca m-ai bagat in ceata cu completarile....
Cred ca si pe ala mi l-ar taia cand apar eu cu BURTA ASTA de +4saptamani. Maine ma duc la doctor si cand mi-o vedea masuratorile, iar o sa ma intreabe: dar ce mananci peste zi, hai sa recapitulam! Iar tradatorul de sotulache o sa zica iar: "Aaaa, pai a scapat in lubenita rau de tot in ultimele zile!"

Cu completarile, cred ca n-am inteles eu bine din start. Iar a plouat aici la Tokyo, iar nu-mi merg conexiunile
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
Monytza spune:

Ce de bebelusi![]()
![]()
![]()
![]()
Felicitari Motannel si sa`ti traiasca scumpica Teodora!!
Bine`ai venit acasa Monicoasa!!!Stefanutz e un scumpic si`un grasunel!Aseara m`am uitat pe poze si l`a vazut si sotzul meu si mi`a spus sa`ti transmit ca e scump foc!

Micam..Felicitari pt bebelinul tau...asteptam completari dak ai sa ai timp sa mai intri pe dc

Andrada
...ai grija tu zapacila pe unde mergi...eu stiu ca tu vrei sa nasti de pe`o zi pe alta..dar nu asa` ti`ai dori!!
Te cred si eu ca te`a durut rau...ai maim multa grija cascatuca mica!!
sa treaca buba!! Asteptam vesti de la tine dupa ce vii de la nenea doctoru!!
Mica Si eu am cam luat`o razna cu dulciurile...dar..mai
de atat as fi putut fi ...asa ca....ink n`am incetat
...Eu am baut multa cola
...si..imi pare rau ca NU M`AM PUTUT ABTINE!!
Cat despre dulciuri...si cartofi prajiti..samd setc nu`mi mai pare atat de rau acum ...pt ca n`am luat mai mult de 18 kile si mai am o saptamana si`un pic pana nasc..Macar stiu ca am mancat tot ce mi`a poftit inima...scap eu de kile dupa ca ma stiu cat pot fi de obsesiva cu "slaninutzele"![]()
N`am mai fumat si n`am baut cafea decat fff rar...si ff slaba....oricum..cola bate cafeaua pe lista neagra...asa ca nu ma pot lauda ca am fost asa "cuminte"..sotul intr`una ma certa ca beeam cola..si ink si pe furis![]()
Astazi schimbam si noi saptamana!!Raportam 38 saptamani implinite...deci intram in sapt 39!!
Dak bebelina mea scumpa nu se grabeste...peste 11 zile am cezariana programata!...Si din cate vad eu..nici vorba de graba...Aici ii inteleg perfect frustarile Andradei...cum ca orice as face...nici un semn ca ar vrea sa "iasa"!!

Florentina RomanSa fii sanatoasa si fericita alaturi de puiu` tau...sa ai parte de o nastere usoara si un bebe cumintel si mancacios!!
Mone37+
Maria Antonia
Burtik Mone 33+
Burtik Mone 35+
Alyna24 spune:
Mica, mie mi-a zis ieri pediatra ca pot manca orice dar sa nu-mi faca rau!Inclusiv dulce&sarat!Dar nu in exces!
Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)