***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (58)
Raspunsuri - Pagina 27
vas spune:
Motannel, Felicitariiiiiiiii!
Vai mie, chiar ieri imi zicea cineva ca te apuca asa de brusc ca nici nu realizezi , dar totusi eu credeam ca simti ceva un pic inainte. EIIII se pare ca uite chiar asa e. Poate va spun maine ca am nascut. ![]()
![]()
.
Florentina, LA multi ani!
Florina, sincera sa fiu mie mi-e indiferent daca e cu sau fara epidurala. Mi-e o frica de ace in coloana la fel de mult cum mi-e cand ma gandesc la durerea nasterii, asa ca mai bine renunt la una. Nasc fara epidurala. Dumnezeu va fi langa noi si ne va ajuta. In ce priveste ciocolata eu in fiecare zi am mancat. Nu pot sa ma stapanesc deloc. Ba Milka, ba Snickers, acum sunt la Mars. Ma mir ca nu m-am ingrasat dar dintotdeauna am fost asa cu ciocolata.
Ankaa, eu sincer cred ca nici la mine la spital nu se face epidurala, dar crede-ma ca nici nu am intrebat.
Dar sa va spun ceva ce m-a socat. La spital nu primeste nimeni bani inainte de nastere. Va vine sa credeti?????????? mai mult decat atat mi s-a recomandat nici sa nu incerc sa dau cevaca fac urat. Dupa ce totul revine la normal, si suntem bine amandoi atunci primesc, dar si in cazul asta cica doar moasa cu care ai nascut. Sincer???!!!!!!
MIRA-M-AS. Chiar sunt curioasa ca asa ceva nu am mai auzit, dar va spun eu dupa.
Numaieu, sicer nu stiu cum ar fi mai bine dar daca totusi ai unde sa stai mai stai linistita.
Blocul meu e santier de vreo 2 luni. Cred ca sunetul cel mai cunoscut al printesei mele e cel de bormasina.
O sa fiu si eu mamica
DidiAlex spune:
Asadar Andrada vrei sa vina Antonio de Ziua partidului? Ntz, ntz, ntz...
Ai grija cu busiturile, io m-am rupt ambele picioare ...iarna dar pe scari in cladiri unde era uscat pe jos. in 95 si 98. Si acu simt reversul neatentie.
Sa inteleg ca te pregatesti sa arati bine pt marea intalneala..
?
MicaM, sa va traiasca Cezar Andrei!!!!!!
chiquitita spune:
Andrada, saracuta de tine, asta iti lipsea. Bine ca macar ai ferit burtica! Succes la dr!
Alyna mersi pt informatiile referitoare la colici.
35+
Luiza
mica0307 spune:
vas pai daca nasti maine atunci tre sa nasc si eu, nu? Nu m-ar deranja deloc.
Referitor la ciocolata, mai lasati-o in colo mai fetelor de ciocolata ca nu e buna deloc
, mancati si voi fructe. Noi am cumparat vineri un pepene ca imi era o poftaaaa si ma gandeam ca dupa nu o sa mai pot manca fructe. Mama mi-a zis insa sa termin cu prostiile, ea a mancat de toate dupa nastere si noi nu am avut nici o problema.
A propos de cremute. Dupa nastere avem voie sa ne dam cu orice sau tot numai cu cele speciale de maternitate?
Eu m-am impacat tare bine inainte de sarcina cu Supliform de la hofigal.
Mica
38+4
Maya Alexandra
Poze
ancamari spune:
Motannel -
Felicitari! Ce surpriza ne-ai facut! 
Asa ca acum fug la farmacie si plafar sa mai cumpar ce mai trebuie ca vad ca se poate intampla oricand si deja nu mai am stare. Dupa aceea stau cuminte aici cu voi, nu mai fac nici o miscare, poate mai sta bebelic o saptamana. Si lui tati ii e frica ca ne apropiem de momentul cand o sa-l ingrijim pe bebe si nu o sa stim cum. Aseara se uita la filmulet cu nasteri si in fiecare seara ii arat ce poze noi cu bebeici mici postati voi.
DidiAlex - si eu tot pe la Craciun as vrea, dar tati e nerabdator totusi, e un pic gelos ca acum il tin pe bebe numai pt mine.![]()
Alyna, tot mai doare osul ala? Mie mi-a zis dr ca trece dupa, eu deja nu mai suport durerea asta, zici ca mi se farama la fiecare miscare.
Florentina - La Multi Ani!

Anca, 37+
Andrei Cristian
burtica
poohy spune:
DidiAlex, merci
Cum ziceam, nu am avut chef de absolut nimic in week-end (nu am patit nimic, dar m-a napadit o lehamite si un chef de zacut). Dar tot a trebuit sa haladui ca nu m-a lasat sotul sa lenevesc in pace - tot ma bate la cap ca tb sa isi plimbe burtika 
Andrada, succes la control!! Majorete nu pun inca - astept verdictul :) Si ai grija de tine, auzi, sa te julesti toata!
Alyna24, ce bebe cumintzel e bebe David!! Sa ne dai si noua reteta :D
Numai_eu, nu ti-am raspuns cu blocul.. Si eu zic la fel ca si fetele ca e greu daca e santier in jur, nu pentru bebe (am auzit mai ales de bebei care sunt incantati cand aud bormasini sau pickamere si atunci sunt ei cuminti), ci pentru voi
Mica, pai sunt activa! Acum ma duc sa calc din hainute ca nu le-am terminat, dar mai trec pe aici din cand in cand sa dau un F5
Te indrepti spre 39 cu vinteza ;)
Vas, tu de unde esti, unde e spitalul asta? Mie mi s-a zis sa dau plicurile inainte... Cum eu nu i-am dat pana acum nimic doctorului, chiar cred ca ar trebui
Despre epidurala prietena mea de la ATI imi tot spune ca doare mai putin decat pusul unei perfuzii - ca se face xilina inainte. O sa vad - daca apuc sa fac si daca e un anestezist pe acolo cand nasc
Anca
37+ 
poze
bebelusa
ralucami spune:
Salutam fetele!
Vai eu ma sperii cand intru si vad cate o "surpriza", caci lista cu gravidute se tot subtiaza si parca vad ca-mi vine randul mai repede decat ma asteptam.
Elteka treci la facut bagajul de spital!
Hai ca termin de scris mesajul asta si revin cu o postare mai lunga pt tine cu listuta mea .
Nu-ti zic ca de azi am inceput sa ma simt ca pe butoiul cu pulbere. Parca parca am inceput sa constientizez ca mai e putin si apare papusa mea. ( dar NU saptamana asta si nici cea viitoare ca mai am olecutza de treb`soara
). Aaa mey ce figura esti cu Amo`s Style, ca am ras cu lacrimi la faza cu lenjerie cu pene.
Iti dai seama ca nu mi-am luat asa ceva
, nu de alta, dar cred ca ar lesina toata clinica sa ma vada cum ies la plimbare pe coridoare , in camasa de noapte cu spatele gol, din dantela stravezie si cu pene.
As intra in antologia clinicii.
MOTANNEL felicitari!!! chiar ca a fost o super surpriza. vai si cand ma gandesc ca zilele astea chiar povesteai ca ti-ai rezolvat la servici cu inlocuitorul. Pai tu chiar ca ai fi fost "graviduta eroina", caci mai aveai un pic si te duceau de la scoala cu salvarea.
Sa fiti sanatoase amandoua, si tu si Teodora si va asteptam acasa cat mai repede! Sot de Motannel felicitari taticule si multumim pt vesti! 
MICAM felicitari si sa-ti traiasca puiul mic!Refacere rapida si sa intri sa ne povestesti si experienta ta! 
Ella vreau sa vad si eu pozicile tale!!! Unde le-ai postat? 
DianaLaura ce nasol e sistemul de la voi din maternitate. Cel putin in prima zi e jale sa te scoli din pat si sa te duci la "vorbitor". Poae reusesti sa aranjezi ceva cu dr si primesti rezerva cu 1 sg pat de care spuneai, ca te-ar scuti de niste batai de cap ( mai ales ca tu ai si cezariana).
Pauly si pe mine ma doare spatele ingrozitor.
Nu stiu cum sa ma asez ca sa mai atenuez din durere. Si mai nou, am vazut ca mi se umfla si mainile , caci a trebuit intr-una din zile sa-mi scot verigheta.
Chiquitita de ieri seara misca si papusa mea tare de tot. Si eu m-am cam speriat un pic, dar intr-un fel ma bucur cand o simt asa activa caci imi dau seama ca e super bine. Si culmea ca mai si sughita cand imi da cate un sut. ![]()
Ma duc sa manac ceva si sa vad ce ati mai scris! Revin !
Raluca si Maria Bucuria
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
ELTEKA spune:

Flore Roman, la multi ani!!! 

Andrada-argint viu, tu n-ai stare! Cu toate astea, nu-sh ce am dar mi se pare tare haios cum ai descris si nu-mi pot retine zambetele...parca te vad
Sa nu te superi
!
Mica-mi-a "inghetat" ciocolata in mana
Ca acu' profitam ca nu e sotul meu cu fructele in jur, si am luat o patratica de ciocolata. Maine am control si zic "hai, ce-o fi, destul m-am abtinut". Eu de fapt nici fructe n-am voie, dar tot mananc o felie pe zi
, sa ma bata tanti doctor maine. Nu mi-ai zis: a fost modificare de crestere in greutate dupa 36s?
DidiAlex - nu se accepta completarile
, am multe motive (probabil ca as avea si mai multe daca te-as cunoaste personal).
Hai mai Chiqui, si tu???? Sa stii ca ar fi bine sa mai stam saptamana asta, sa intram in luna a9a ...Da' si eu azi-noapte am zis ca nasc...Nu-sh ce-am avut...Atat m-am agitat ca a intrat si sotulache in "vibratii", din ora in ora se ridica intr-un cot sa ma-ntrebe "Vine???"
Oare sa nu fac bagajul? Asa, ca sa fie...Nu ca mi-ar trebui...
Ba nu-l fac, ca azi e bine si eu oricum sunt in echipa "de Craciun".
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
ramona7 spune:
uf, saptamana trecuta medicul meu m-a informat ca nu ma poate asista la nastere. Mi l-a recomandat pe doctor Gabriel Mitroi de la municipal. Stie cineva ceva despre el? Sunt un picutz stresata din cauza ca, acum, in sapt 34, trebuie sa imi schimb doctorul.
chiquitita spune:
Elteka, eu ma gandesc ca de miercuri cand fac 36 saptamani, paote sa vina! Nu am nici un bagaj facut, si acu vreau sa plec la magazin sa mai iau 2-3 pantalonasi, ca ma obsedeaza ca am doar mici!!! Nici lista de spital nu o am. Abia pe 14 mai ma duc la control si mi-o da atunci. La noi trebuie sa ne cumparam perfuzii, tifon etc...(asta e lista de spital).La ultima eco mi-a scris ca placenta coboara catre col pe dreapta, o fi de rau, o fi de bine????
scurgeri cat cuprinde...dureri ca la ciclu, de fapt le-am avut toata sarcina si multa muuuuulta frica!
35+
Luiza