***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (58)
Raspunsuri - Pagina 26
madybulancea spune:
Fetelor ma scuzati ca intervin dar as vrea sa stiu d c este sadicutza programata la inducere???
eu am facut azi 40 de sapt +1 zi si diseara mergem la doc si stabilim ce facem...si eram curioasa de motivele pe care le are ea sau doc sa ii faca inducere la 39 de sapt...
FELICIT SI EU TOATA MAMICILE<SA AVETI BEBEII SANATOSI SI PAPACIOSI!!!
Imi cer inca o data scuze dak deranjeaza intrebarea mea...
Mady
40+1
chiquitita spune:
Florentina Roman, LA MULTI ANI! 

Teodora, bine ai venit pe lume!!!!!!! Felicitari Motanel!
Raportez si eu o noapte oribila cu dureri cumplite de burta de ziceam ca nasc, bebe s-a foit cat in toata sarcina, ea care nu era vreo sportiva. Ma cam speriaserm rau, recunosc...
35+
Luiza
poohy spune:
Sadicutza, sa pun si eu majoretele pentru tine!!! 

Nastere usoara si recuperare rapdida!! Bebe mancacios si sanatos ;)
Si majorete pentru toate surprizele

Motannel!!! Felicitari! Chiar surpriza!!!!

Sa va traiasca Teodora, sa fie sanatoasa, frumoasa, norocoasa si mancacioasa!!
MicaM, felicitari pentru baietel!
Monicoasa, bine ai venit acasa!
Ella, ce frumos si repede iti revii!!!
Pentru toate mamicile care au pus poze - sunt niste mici comori scumpe si roz (si unele chiar panchiste)
Sa va traiasca!!!!!!!
Florentina Roman LA MULTI ANI!!! 

Sarcina usoara in continuare si nastere usoara, multa sanatate si sa fiti toti 4 fericiti, sanatosi si norocosi ;)
Kay, m-ai speriat rau de tot cand am citit mesajul tau
Ai grija de tine si de Sosonica
Tensiune 22?! Ai multa grija si relaxeaza-te 
Numai_eu, ma bucur ca ai revenit
Cred ca e greu la serviciu
Multumesc pentru intrebare
. Eu nu dau absolut nici un semn, dar am avut asa o stare de kko in week-end ca nu am avut chef de nimic, nici sa intru pe net
Liviana, nu te supara te rog pe noi 
Nu am vazut mesajul si oricum la ce prost dispusa am fost...
Daca vrei sa ne intalnim candva saptamana asta sau in weekend ca o sa fie si sotulache sa ma duca cu masina si mai departe de casa sa zici 
Despre mine - am fost azi la control. Bebe nu da absolut nici un semn ca vrea sa vina :D Colul e lung si posterior (bebelonul are tot capul mare - doctorul a masurat intre 96 si 98). Totul e bine si frumos si roz - analizele au iesit bine etc. Pana cand ma apuca frica de nastere :D Nu mi-a specificat o greutate - a zis ca eroarea de pana la 1kg e prea mare ca sa se pronunte, dar totul e bine.
Am vorbit in sfarsit si cu doctorul pediatru - care a acceptat sa o primeasca pe Manu
. E aproape de casa si e si draguta, ca ma gandesc sa ne transferam toti aici - sa nu mai fac 1 ora pana la un medic care nici nu imi place si in care nu am incredere deloc. Acum sa vad cum se face transferul daca am luat deja prenatal de la medicul actual.
Si sunt in concediu!!!! Nu mai sunt la servciu 

pupici si aveti grija de voi si bebici,
Anca
37+ 
poze
bebelusa
Alyna24 spune:
Monicoasa, sa-ti traiasca flacaul Vladut!
MicaM, felictari pt bebe Cezar!
Motannel, felicitari pt Teodora!
Ibelciug. pupici pt Mateias scumpicul!
DidiAlex, mersik mult pt aprecieri!
Gabiu, imi pare rau pt ce ne-ai povestit!Totusi......BAFTA!
Madi, pt steilizat eu am fiert biberonul in apa 15 min!Chiar aseara m-am muls si i-am dat pt prima data cu bibernul vreo 30 ml pt ca ieri, ducandu-ma la un pediatru mi-a zis ca a luat doar 250 gr in 2 sapt si e cam putin!Concluzia e ca ori nu am suficient laptic, ori nu se satura pt ca adoarme f repede la san!Si mi-a zis sa masor cam cat lapte am dimineata si seara in sani sa vad daca am suficient laptic!Aseara dupa baita mi-a supt vreo 15 min si a adormit!Asa ca m-am muls si i-am mai dat vreo 30 ml si a dormit tun de la 10 la 3!Nu-mi venea a crede!
Asa am dormit si eu mai bine!Deci se satura daca n-ar adormi!Si nu stiu cum sa-l tin treaz!!!![]()
Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)
chiquitita spune:
Alyna, ce cumintel e Davidutzu' tau!!!
Chiar ca ma apuca emotiile de nastere. Eu am luat niste hainute atat de mici, nici nu i-or veni bine daca e mnai maricica...
A, era sa uit, am intrebat la serviciu si nu primesc salariu bonus pentru nastere ca cica la noi nu se da
.
35+
Luiza
poohy spune:
Chiqui, cred ca a fost ceva azi noapte ca si lenevioara mea s-a foit. La un moment dat m-a si trezit - de ramasesem socata (am adormit imediat, dar era prima oara cand simteam ceva). Am avut si contractii mai serioase (nu serioase, dar mai serioase fata de ce am avut pana acum)
Madybulancea, nu superi pe nimeni
Stiu ca Sadicutza a mai raspuns la intrebarea asta - dar nu mai tin minte exact care erau motivele (dar erau serioase) 
Pun niste majorete si pentru tine - esti prima care depaseste termenul?
Si pentru Arcadia

Dianalaura, mai ai numai o saptamana? Oops ce trece timpul!!! Eu acum iar ma gandesc la nastere ca la ceva foarte indepartat, dupa ce am aflat starea colului meu. Si acum imi dau seama ca Stefanutz mai are numa' un pic!!!
Pastrez majoretele in stand-by :D
Trebuie sa ma uit si eu pe lista de telefoane sa vad cine are sanse sa nasca dupa mine - sa stiu cum va anunt
Ca sotulache o sa intre pe forum abia cand isi revine dupa nastere, cine stie cand
Anca
37+ 
poze
bebelusa
Alyna24 spune:

pt toate fetele care trebuie sa nasca
si pt surprizze!
Motannel, si lui Davidutz i-a luat sange din calcai si rezult le primim acasa in caz de ceva...Doamne Fereste!
Chiquitita, pt colici mi-a dat ieri pediatra sa-i dau Sab Simplex cu Bonisan alternativ la fiecare masa de cca 6 ori/zi!Sper sa se vada rezultate ca tare ne doare burtik!
Azi dim chiar am plans ca nu stiam ce sa-i fac!L-a adormit tasu intr-un final si doarme de la 10.15!Sper sa mai doarma!![]()
Si am si eu probleme cu osul ala!
Iar pt dureri putem lua paracetamol sau algocalmin fiole!
Ella, si la mine s-au cam oprit sangerarile!Oare sa ma ingrijorez?SI firele mi-au cazut vreo 2-3!Dar tot ma doar ecand stau in fund!
Eu insa iau niste ovule Cervugid de 10 zile!Mai am 2 zile de luat!
Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)
DidiAlex spune:
Motanneeeeel si sotz de Motanici FELICITARI!!!! sa va traisca Teodora !!!!
Doamne, ce frumos, acu citeam un mesaj, acu ai nascut. O adevarata bucurie sa va citesc ce nasteri rapide, bebei care vin cu viteza luminii. Mai intai Monicoasa acu la voi.
Sa trageti picioru', parca era o expresie ca vrem si noi..nuuu, nu acu ci mai incolo..pe la Craciun asa
ar fi excelent.
Florina, de ce ziceai ca 2 saptamni sa stea copilul in casa? ca stiu si in aceasta problema parerile sunt impartite dar...ma gandesc ca fiind vara nu-l expui la soare insa ii face bine aerul proaspat. Noi stam cam in camp, anu trecut culegeam cu Robert al meu spice.
ELTEKA, ai dreptate in legatura cu paranteza si nu uiti nik. Doar cu o completare doar+ paranteza. ![]()
Asta ma intreb si io: Unde-i Anca- Poohy ? ca azi intra in concediu 
La multi Ani!!!!!Flore Roman 

Edit: pana sa crozetez io la mesaaj a raspuns si Anca....
Edit1: Alina24, bb chiar daca e mik stie cat ii trebuie. Daca urla dupa masa de foame mai zic motiv de ingrijorare dar asa, fii pe pace. Dadusem mai demult o postare a unei fete de la martie-aprilie (DianaLaura ma ajuti tu? parca spuneai ca ai salvat-o
) prin care se explica cat de mic e un stomacel de bebelus si isi relgeza singurel ritmul. De regula mergi pe luna ca interval de calcul al greutatii. Uneori ia mai putin, alteori mai mult. Daca nu lua deloc sau stagna, atunci era motiv dar asa. Hai, trage aer in piept ca David e un scump.
andradap spune:
Lavini, atat patutul cat si sifonierul luate de la BARZA le-am asamblat noi acasa
Iar sertarul de la patut l-am asamblat chiar eu.... Si crede-ma ca e cea mai inchegata portiune a mobilei
EU nici nu am discutat de produsele pt. la spital. Oricum am luat doar niste mostre pt. la spital... Ce-i drept de la NIVEA... Sa vedem ce zic... oricum altele nu iau... Daca nu le convine sa foloseasca ei ce vor
Liviana
eu as fi venit... dar am avut o zi tareeeee incarcata...
... Si asta a fost si motivul pt. care nu am zis nimik... .stiam ca NU POT VENI
Oricum... daca Nu mai ai de gand sa faci astfel de propuneri, data viitoare le fac eu
FRUMOASE POZE... le-ai pus ca sa...
ca NU am venit, NU??? 
Lulu26
m-am mai linistit!!!
Eu ma duc azi dupa amsa la control... sa vedem ce-o zice
...
Monicoasa
sa iti traiasca bb Vlad!!! E un scump!!
Micam, felicitari pt. Bb Cezar Andrei!!! sa va traiasca si sa va bucurati de el!!! 
Motannel!!!!!!!! Woooooow!!! FELICITARI ... Sa va traiasca minunea... sa va bucurati de ea... sa fie o mancacioasa... 

FlorentinaRoman...
LA MULTI ANI!!!
Sa fii fericita...sa ai parte de o nastere usoara si un copil SANATOS!!! 
Dianalaura...mersi de incurajari...eu tot sper sa imi spuna ca azi-maine NASC!!!
Dar sa vedem!!
Despre mine: Ieri seara.... coborand in fuga treptele...am alunecat.... Am cazut rau de tot... Dar BURTA am ferit-o 100%. Cand am realizat ca pic pe spate... nu m-am mai gandit decat la puiul meu...si nu stiu cum am reusit ca mi-am julit gambele... sunt vanata... degetele de la picioare sunt varza... in cot sunt julita... Mi-e si jena azi la control....
Arat de parca m-ar fi lovit cineva cu o bata peste GAMBE!!!
. In fine... puiutul meu e bine, se misca voios... Cred ca rade de mine
Aseara am stat in pat dupa incident ca ma dureau si usturau ingrozitor picioarele
... Acum astept cumintica sa se faca ora si sa plec la DR> la control... Poate imi da o veste buna!!! VA anunt mai pe seara ce mi-a zis!!! De oprit sigur nu e cazul, ca doar NU am avut nici-un semn... Dar inca mai sper pt. 8 MAI ![]()
Va pup... si scuze daca am omis sa dau niste raspunsuri... dar am citit pe fuga sa apuc sa si scriu inainte de a ma pregati de dr. ![]()

HAINUTZE Antonio
Andrada
39+ cu
Antonio
mica0307 spune:
Chiar asa poohy ar trebui sa fii mai activa de azi, ca de esti in concediu
.
andrada bafta la dr. Sunt curioasa cat mai are Antonio de stat la caldurica. Si eu tot de la Nivea am luat produsele pentru baie. Astept sa vad cum reactioneaza la ele si daca nu ii plac trecem pe Sanosan ca mie tare mi-a placut crema pentru mamici de la ei.
Mica
38+4
Maya Alexandra
Poze