***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (58)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Motanneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel!

felicitari!!!

PS. Eu stiu ca asta e perioada noastra, dar mie tot nu-mi vine sa cred, de fiecare data. Motannel imi scria mie aseara (Si la alte fete care fie au nascut, fie se pregatesc... Da' nu sunt superstitioasa, nuuuuuuuuu )

PS2. Dianalaura, s-au dus furtunile la Suceava . Baietii vin mai tarziu, in general, cica...

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

asaa, mi-am mai revenit! am trecut-o si in listuta!
Florentina Roman, LA MULTI ANI! Sa ai parte de o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!
MicaM, felicitari pentru baietel! Sa va traiasca! Recuperare rapida!
Monicoasa, bine ai revenit acasa! Bebe e o scumpete! Ce fain de voi fetelor ca lasa vizitatorii in salon....la noi te cheama afara, sectia de maternitate se afla la etajul 1, si la intrare are amenajata ca o camaruta cu masa si scaune, si cand vine cineva la tine te cheama la tine, nu lasa vizitatorii in salon. Si la cezariana e cam nasol sa te tot ridici de fiecare data cand iti vine cineva. Acum e mai bine, ca nu mai lasa vizitatori tot timpul..se platea o taxa de intrare si intrai cand voiai, acum s-au schimbat regulile, sunt ore de vizita zilnic, si in afara lor nu se da voie in spital. La noi saloanele pt cezariana sunt cu 2 paturi, insa este si o rezerva cu un singur pat, si are si baie langa, si e situata chiar la intrare. Si daca e liber acolo, am vb cu dr si ma pune acolo, si acolo pot sa iti vina vizitatori.
Ce voiam sa mai zic? Aaaa, Florina, stai linistita cu ciocolata..eu nu pot spune ca sunt dependenta, ca nu fac crize daca nu mananc intr-o zi insa imi place mult si mananc si multa ciocolata, si multa inghetata....si beau si cafea dimineata. Asa am facut de la inceput si bebelui meu i se pare OK, nu da semne ca i-ar displace ceva.
Sadicuta, punem majoretele preventiv ...si asteptam vesti deseara (de la tine sau de la sotul tau).
Andrada, azi mergi la control, da? Multa bafta!
Despre poohy, nu cred ca naste inca, cel putin vineri era inca la serviciu .
Si daca vad ca tot sunt nasteri surpriza pe aici, hai sa mai punem majoretele la treaba pentru toate fetele:

edit sa ma laud si eu: AMR 1 sapt! De azi intr-o sapt pe vremea asta sunt la maternitate, asteptand sa intru la cezariana! Parca totusi nu imi vine sa cred...diana 37+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Incredibil cat de repede se intampla unele lucruri! Motannel bravo pentru nasterea usoara! imi pare rau ca unele fete nu au parte de majorete....

bravo Micam!

Andreea 32+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Ai dreptate Sobi! De aceea eu pun si pentru surprize..chiar daca nu sunt "personalizate". toate gravidutele!
elteka, , sa stii ca au fost niste furtuni pe aici ieri si asta-noapte...de groaza...dar prin Satu-Mare, prin Bihor, Maramures si Bistrita...Salajul a fost ocolit O fi stiut furtuna ca sunt eu pe aici asteptand? Si la noi a plouat destul de tare, a fost o tzara de vant, dar nu ca in alte zone.
diana 37+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

motannel felicitari mamico!!sa-ti traiasca puiutulce surpriza frumoasa ne-ai facut, asat ne aduce aminte la toate ca putem naste oricand...ca bebeii nostrii ne pot face surprize.

MicaM felicitari ptr bebel.sa-ti traiasca si sa fie mancacios.

noi suntem bine, raportam dureri de spate destul de suparatoare. facem pisu des , din cand in cand mai avem dureri de cap si puls accelerat(tensiunea ii buna).la voi cum ii pulsul?eu cel mai mult l-am avut 97 pana acuma dar ma simt destul de nasol cand simt cum bate inima de tare.
si nu mai are rost sa spun ca obosesc repede, mi somn mai tot timpul, gafai daca merg un pic mai repede sau urc scari si la kg am 11 in plus.cam multisor dar asta e.

dianalaura mai un picut si i-ti ti puiutul in brate.punem maojoretele la treaba ca sa ai curaj

punem majoretele si ptr urmatoarele mamici care urmeaza sa nasca

va pup pe toate,

33+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Motanel!!! Ce surpriza!!! Sa-ti traiasca Teodora, sa se faca mare, frumoasa si sanatoasa!! Asteptam vesti!!
MicaM, felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el!!
Monicoasabine ai venit acasa!
Ella, ce frumos s-a retras burtica. De obicei in cazul cezarienei, burtica se retrage mai greu din cauza lipsei de contractii(fara travaliu) si a uterului cicatricial. Tu ai fost o norocoasa.
Florentina RomanLA MULTI ANI!!!

Va pup
Diana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadicutza spune:

Neatza fetele
Motannel sa-ti traiasca puiul!!!!...mi-au dat lacrimile....in dimineatza asta sunt tare sensibila.
Multumesc fetele pt. incurajari...sper sa nu mai fiu eu cea care posteaza mesaje deseara, la urmatoarea postare vreau sa va povestesc cum s-a nascut Teodora.
Seara trecuta am avut contractii serioase si am hotarat ca este bine sa ajutam putin situatia...asa ca pe la 12 fara ceva am iesit afara sa facem o plimbare...dupa plimbare am reusit sa obtin un somn super.
Pun si eu majoretele la treaba pt. cine mai naste azi

sadicutza 39 fix cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)
POZE CU BURTICI: http://sadicu.plici.ro/mamici/index.htm
POZE ANDREEA: http://sadicu.plici.ro/andreea/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Motannel si sot de Motannel felicitari! Sa va traiasca puiul si sa va bucurati de el!
Florentina Roman
La Multi Ani! Nastere usoara!

Alina-Mirela 33+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

motannel wow ce surpriza!!! Felicitari sa-ti traiasca mica printesa si te asteptram sa ne povestesti.

florentina roman LA MULTI ANI!!! sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si sa te bucuri de bb.

dianalaura la voi e ca la penitenciar cu sala speciala pentru vizite, vorbitor parca se numeste, nu?

sadicutza

Si pentru cine se mai gandeste azi sa nasca

Mica 38+4 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

florentina roman LA MULTI ANI, multa sanatate , nastere usoara si un bebic sanatos!!!

33+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput