***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (58)
Raspunsuri - Pagina 24
ancamari spune:
AdrianaFedorca, multumim pt mesaj. A fost nastere naturala? Mai asteptam vesti si te rog transmite-i MicaiM felicitarile noastre si sa-i creasca mare flacaul!
Monicoasa - sa-ti traiasca Vlad-Stefan si sa se faca mare!
Arcadia, puiul tau cred ca e singurul cumintel pana la termen. Bravo! Sa ne mai spui cum esti ca sa stim cand punem majoretele la treaba. Asta e doar preventiv:
Anca, 37+
Andrei Cristian
burtica
numai_eu spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Pana la urma se pare ca sotul meu are dreptate si la inceput nu o sa ne putem muta cu bebe acolo. Asa ca trebuie sa luam in calcul o alta varianta, probabil vom sta tot unde stam acum, desi apartamentul este cam vechi si nearanjat. Dar o sa ne descurcam noi pentru o perioada si aici, iar cand se intoarce tati acasa o sa ne mutam in casuta noastra cea noua.
Florina si eu o sa nasc fara epidurala. La noi nu se practica decat de cateva luni si nu vreau sa faca anestezistul experiente pe mine si pe copilul meu. Si ca sa imi fac curaj cat de cat imi spun ca nu sunt eu prima care naste natural fara epidurala, asa cum au suportat atatea femei durerile nasterii, o sa ma descurc si eu. Deh, curaj gaina ca te tai... Dar o sa trecem noi si peste asta si cand o sa ne tinem bebicii in brate o sa uitam de toate durerile.
Carrie, eu am facut varicela in sapt 26 si am citit atunci destul de mult despre bolile eruptive ale copilariei in sarcina. Si mi-a zis atunci si ginecologul meu ca si daca era rubeola riscul era foarte mic, pentru ca bebe avea deja toate organele formate. La tine aproape de termen riscul este si mai mic. Si in plus, cum copilul nu avea eruptie in momentul in care tu ai fost in contact cu el, poate nici nu era in perioada de contagiozitate, deci atunci nici macar nu ai fost expusa la virus. La cate zile a debutat la el boala dupa intalnirea cu tine?
Fetelor, stiti ceva de Poohy, ca ea nu lipsea niciodata atata timp de pe forum? Ne pregateste vreo surpriza? Punem majoretele preventiv?
Micam, felicitari pentru bebe, refacere rapida si un bebe sanatos si mancacios.
Pentru Sadicuta si fetele care urmeaza maine nastere usoara si bebei sanatosi si punem fetele la treaba 

ruprich spune:
eu va citesc constant.Cateodata vreau sa intervin cu sfaturi dar nu pot posta din cauza baietelului meu care are 3 ani si este foarte nazdravan daca nu-i dau doar lui atentie.
TOT PENTRU LISTUTA AM VAZUT CA DIDEIP ESTE TRECUTA CU NASTERE LA 39 SAPTAMANI, DAR EA A NASCUT LA FIX 40 SAPTAMANI, DECI E PRIMA CARE A NASCUT LA 40 SAPTAMANI
mica0307 spune:
numai_eu ce sa iti zic? Daca ai unde sa stai in alta parte cred ca ar fi mai bine. Stiu ce zgomot si ce praf a fost la noi pe scara cand am facut noi apartamentul. DOar noi si sa nu mai vorbesc de zgomot ca 1 luna si jumatate cat a durat cred ca au innebunit vecinii. Pe de alta parte mereu se va gasi cate cineva ca mai are ceva de facut. SI ce poti sa ii mai zici, ca si tu ai facut la fvel, nu?
micam felicitari pentru bebe. Cezar Andrei bine ai venit.
sadicutza pentru maine 

liviana mai poti sa alergi dupa minge??? ![]()
monicoasa sa-ti traiasca flacaul.
pitica bafta maine la gradi.
Mica
38+3
Maya Alexandra
Poze
doxinu spune:
Multumesc mult fetelor pentru raspuns!Acum nu mai sunt chiar asa de aeriana.Vio vorbii cu ddr sa vedem ce zice si el darasta abia peste 3 saptamani cand avem urmatorul control.El zice ca mai devreme de 39 de saptamani nu-l scoate si io nu mai pot de narebdare!V-am pupat pe burtici!
33s 
ELTEKA spune:
Ella, eu asa burtica frumoasa nu ca n-am mai vazut, dar nici nu mi-am inchipuit ca se poate!
Bravo!!!! Nici nu-i mirare ca nu mai ai ce sa elimini. Ma intrebam si eu unde e taietura, vad ca i-ai raspuns lui Motannel, dar tot nu pot sa-mi inchipui. Asa burtica mi-ar placea si mie, da! 
Si bebel al tau arata asa de bine, e de rontait! Cu ce samponel si creme il dai?
Vad ca ti-a venit si baby bouncer-ul, probabil cu sora ta. Cum e, vibreaza, canta, ii place lu' bebe? (scaunelu', nu sora
) Pe aici n-am vazut decat simple...ma intreb cu alea ce se face? Il zgaltai si actioneaza ca un arc??? Inca ma bate gandul sa iau, chiar si daca e pentru 3 luni..
Chiar Pepsi, cum arata balansoarul ala? Nu e cumva tocmai chestia asta de care o intreb pe Ella? Ca daca e asa, acu' plec la cumparat! (Poate pui o poza te rog - multumesc!
, am vazut unul intr-o oferta, poate il prind).
Monicoasa - bine ati venit acasa!
Micam - felicitari! 
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
ankaa spune:
Neata fetelor!Eu nu mai am somn dupa o vizita la baie si plecarea sotului la munca
Bineinteles ca bebe e si el treaz,ca doar cine sa-mi tina de urat?
sadicutza.Sa ai parte de o nastere usoara si un bebel de nota 10!
Restul fetelor sa aveti parte de o zi frumoasa si inca vreo cateva ore de somn
Motannel spune:
mottanel a nascut o pe teodora la 4 30, apgar 9,2860g,48 cm.travaliu scurt, nastere usoara,ceea ce va doresc si voua.sot de motannel
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
37+,
Teodora
dianalaura spune:
CEEEE???? MOTANNEL? wow...
nu-mi vine sa cred! Pai aseara la 8 tu scriai pe forum si la 4 jumate dimineata nasti? 
FELICITARI MAMICO!!!! Bine ai venit pe lume Teodora!!!! Asta da surpiza..si tu care puneai majorete pt alte fete
Felicitari sot de motannel, [
acum cred ca te veselesti...multe felicitari si sa ii transmiti lui motannel multi pupici
din partea noastra si refacere cat mai rapida!
Scuzati-ma fetelor, am vrut sa raspund la mai multe, dar pur si simplu m-am blocat! Motannel avea DNP in aceeasi zi cu mine si Pitica
diana
37+
IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...