***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (58)
Raspunsuri - Pagina 23
Motannel spune:
Fetelor .... astazi nu mi-a mers internetul! Am crezut ca mor de ciuda!
Madi, eu chiar am ceva probleme cu tiroida ... am noduli tiroidieni, dar fara sa-mi dea prea mari batai de cap! Sper ca Teodora sa nu ma mosteneasca!
Elteka, multumesc pentru link. Adevarul este ca sunt foarte stresata sa o vad adusa acasa cu bine pe Teodora!
Sadicutza, multa bafta! Nastere usoara! 
Lulu
. Te apropii de marele moment! Te rog sa-mi spui ce anume ai luat de la Sanosan si cat a costat fiecare produs!
Ella, deja ai talie de manechin! Arati excelent dupa cezariana! Inteleg ca taietura e mult mai jos, nu?
Eu am burtica de 110cm la 1,76 m inaltime! Nici medicul de familie, nici ginecoloaga nu m-au intrebat cat masor la niciun control! Noroc de voi ca ma mai luminati!
Fetele care ati nascut va rog sa-mi spuneti ce vaccinari au facut bebeii in spital?
E adevarat ca primesc vaccin antipoliomelitic in coloana?
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
37+,
Teodora
Sobi spune:
Amely, ne spusese moasa la curs vineri ca te simti bine si esti tare fericita - ma bucur ca a ne-ai confirmat si tu ca a fost ok, ne dai sperante la maimicile mai panicoase
.
Numai_eu - eu m-am mutat intr-un bloc nou acum vreo 3-4 ani, intr-unul din primele apartamente amenajate. timp de un an de zile pana si-au amenajat toti vecinii, a fost un cosmar. doar noaptea de la 12 pana pe la 6-7 era un pic liniste in rest balamuc. ba mai rau, intr-unele nopti mai faceau zidarii cate o petrecere cu muzica populara! ziua eram zombi la sevici. si culmea ironiei: cand s-au terminat lucrarile in bloc, m-am mutat de acolo!
florina - multumim pentru sfaturi!
pepsi, cum arata balansoarul de care vorbesti ca a fost atat de util? poti sa ne pui o poza sau sa ne trimi-ti un link?
pentu sadicuta maine: 

nastere usoara!
kateryna - multumim pentru pont-ul cu echo 4D gratuit la romedica! sun si eu maine sa vad care e treaba ca mi-e dor sa-l vad pe bebe si am programare de-abia la sf. lui mai!
Andreea 32+
Vladut
POZE
piticasigogosica spune:
DA si eu mananac ceva de speriat.Cred ca daca mancam asa de la inceputul sarcinii bateam 100 de kg.Mi-e foame mereu si mananc f multe fructe,beau apa,mai ales apa minerala,dar si pepsi,cola,ornagina.Mananc dulciuri si ma topesc dupa inghetata.Paine..etc etc 
M-ati facut curioasa sa-mi masor si eu burtica.
Vorbeati de nascut la 40,cred ca si eu ma incsriu,desi tare sper sa nasc mai devreme.![]()
Doctora imi spune ca ce imi fca atatea probleme ca bazinul imi permite sa nasc si copil de 4 kg 
Ma duc sa pregatesc Irisu de gradi.Prima zi.Am asa emotii...sa ma vad maine acolo...
.Merci Liviana de incurajari.
poze
Iri 37-38+ si Iris
monicoasa spune:
Buna seara burticutelor si proaspete mamici(am lipsit cam mult si vad ca am ceva de citit.... )dar o sa recuperez
Felicitari celor care au nascut recent
Lilky, 
Cheburashka, 
Iuliabraila, 
ManuC1010, 
Sa va traiasca bb-ei, sa fie sanatosi si mancaciosi si voua recuperare rapida si sa aveti lapte pt piticuti
Am ajuns acasa miercuri, suntem bine amandoi, bb e sanatos,dar cam puturos la supt,doarme mult, e un scumpic foc, nu prea vrea sin, dar eu insist...........cateodata ma si mulg.Am dureri mari de san si mi se impitresc si imi ard de nu stiu ce sa fac, sper sa treaca repede furia laptelui.
Sa va povestesc cate ceva despre nasterea lui Vlad - Stefan
S-a nascut destul de repede in cca 5 ore(la ora 4.30 plecam din Ploiesti si la ora 9.38 il tineam in brate), nu pot sa va descriu ce emotii aveam cand mi l-a dat sa il tin in brate pt cateva secunde, este de nedescris.
Dr mea Cristian Rodica a fost OK, ea a ajuns pe la spital pe la 8.30cand aveam contractii mari(dilatatie 8)
Dar cea mai mare treaba a avut-o moasa Mariana o cheama,care a facut aproape tot, adica m-a invatat cum sa inspir, sa expir, ca sa ma dilat mai repede. La inceput mi-a zis ca o sa nasc peste cateva zile daca ma screm asa, sincera sa fiu nu stiam cum sa fac.....pana la urma am reusit.
Anestezistul Popescu, seful de sectie, cam scarbos, adica el intra la ora 08.00 si nu a lasat-o pe anestezista care a fost de garda sa imi faca epidurala, ca "vine el si ma rezolva"asa mi-a zis moasa.....
daca mai intarzia mult imi facea epidurala prea tarziu(ahtiat dupa bani.
Cam asa a fost in linii mari......daca mai aveti ceva intrebari legate de Spitalul Elias o sa va raspund
Si cateva poze cu Dl bb Vlad - Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html
Monicoasa
ella_74 spune:
am revenit dupa o repriza lunga de alaptat...
motanel,
si eu am probleme cu tiroida si iau hormoni chisr si acum cand alaptez, am lat si in sarcina; o sa repet un TSH peste 1 saptamana sa vad cum sunt dozata...tu nu iei nimic?
Stiu ca dupa sarcina problemele de tiroida se pot agrava...
Cat despre taietura de cezariana, e in zona pubiana, n-are cum sa se vada, e doar o linie; i-am spus doctorului sa fie cat mai jos ca eu nu port decat pantaloni cu talie joasa si nu vreau sa se vada; de maine incep tratament cu dermatix care va netezi si mai mult taietura.
monicoasa,
felicitari pentru bebe;
An@ spune:
Monicoasa, bine ati venit acasa si felicitari pt bebe Vlad-Stefan, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!
Si eu voi naste la Elias.
-Imi poti spune te rog cat ai dat anestezistului? (stiam de la dr meu ca e spagar). trusa de epidurala ai cumparat-o tu sau ti-a dat-o de la spital?
-la moasa cat ai dat? i-ai dat banii toti inainte? (tu ai nascut repede, dar eu am o obsesie ca cine stie cat ma tine travaliu si cate ture de moase prind...ce fac? le dau la toate?).
-cam cate paturi sunt in saloane?
Cam astea ar fi intrebarile mele, dar daca ai tu niste sfaturi pt noi ref. la spital si ce ne trebuie pe acolo,...
Multumesc,
36+,
An@
adrianafedorca spune:

buna seara mamici si viitoare mamici, vreau sa va anunt ca azi a nascut inca o mamica de mai -iunie, Micam
minunea se numeste Cezar Andrei, s-a nascut cu 2,700 kg si 48 cm Agpar 10
si mamica si bebelinul sunt foarte bine, bebe e un scump , am reusit sa-l vad , e cuminte si fomist ![]()
prietena mea nu stie ca va scriu , sper sa nu se supere, ea nu a fost prea activa dar va citea zilnic, dar simteam nevoia sa spun la toata lumea ca am un finutz frumos foc( eu o sa fiu nasica lui)
si o las pe ea sa va dea detaliile, felicit si eu proaspetele mamici si nastere usoara gravidutelor
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
ankaa spune:
Buna fetelor.Am intrat sa vad ce s-a mai intamplat azi pe aici.
FLORINA eu voi naste fara epidurala,pt k la spitalul unde nasc eu nu se face.fiind la prima nastere mi-e f frica,dar sper sa trec peste asta.Si eu sunt dependenta de ciocolata,dar mananc amaruie,doar aia imi face bine.Si bebe nu pare sa se agite de la ea.
PITICA eu in ultima vreme am o pofta de mancare ceva de speriat.Iar dak nu primesc portia zilnica de inghetata nu mi-e bine![]()
ankaa spune:
Monicoasa felicitari pt baietel,e un scump.Sa va traiasca.
MICAM felicitari si tie pt puiut si recuperare usoara.AdrianaFedorca sa ne tii la curent cu ce se mai intampla
tamaraspt spune:
dupa ce te-am botezat Liviana, am vazut ca nu merge link-ul.
Portbebe-ul l-am luat de la bebelusultau. ro/detalii.php?cod=MC12.
Sper sa mearga acum - evident fara spatii.
Anca, la inceput mi-a mers link-ul.
Tamara 38