***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (58)
Raspunsuri - Pagina 21
lbelciug spune:
Salutare.
Am citit tot ce-ati scris dupa mesajul meu suparat. Inteleg ca fiecare are probleme, dar cel mai mult m-a deranjat nu faptul ca nu ati putut veni, ci ignorarea mesajului (sia doar suntem atatea fete in grupul asta!). Noi am iesit in parc asa cum am scris si chiar am petrecut o dupa-amiaza placuta caci a fost cald. Am vazut o multime de copii si burtici orin parc. Azi vad ca e urat afara, asa ca vom ramane acasa.
Amely, felicitari pt micutuzl David-Cristian! Sa-ti traiasca!
Lavini, sa ne spui te rog cum ti se par cursurile de la Giulesti atunci cand le vei incepe.
numai_eu, de acord cu Carrie. Nu te sfatuiesc sa te muti daca va fi zgomot de la vecini. Te va deranja in primul rand pe tine. BB cate mic poate dormi si pe zgomot, insa tu vei fi varza de oboseala...
Ella, prin lohii organismul elimina cheagurile de sange si eventual resturile de placenta din uter. Ergometul ajuta la acest lucru care e imp sa se intample in primele 6 sapt dupa nastere. Pe urma se inchide "traseul" ca sa zic asa, si daca raman resturi ne-eliminate, va trebui sa faci o curatare gen chiuretaj. Eu desi am eliminat mult sange in aceste 6 sapt, la control a fost nevoie de aceasta curatare suplimentara. E drept insa ca la cezariana curatarea asta se face si de dr in timpul operatiei, insa eu te-as sfatui sa tii legatura cu doctorul, eventual sa-i ceri lamuriri in acest sens... Poate o ecografie te-ar ajuta sa stii ce mai e in uter. Succes!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
35s cu baby-boy2
Madi spune:
Revin cu o intrebare, ca am vazut ca Ella isi facea griji: cat trebuie sa tina lohiile in mod obisnuit? Si daca se opresc, ce inseamna?
Si pun si eu majoretele la treaba pentru fetele care urmeaza sa nasca 

Madi si
Ana Teodora
Ana Teodora
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Pepsi spune:
didi, nu ma mai necaji si tu cu burta, ca si asa-s panicata toata ca am burta prea mica, luna trecuta pierdusem 1 kg, acuma am pus 3, in toata sarcina pina acuma la 34 saptamini am pus 10 kg! sa vad cum ma mai laud apoi, ca la Dominic am pus 21 kg!f frumos ca l-ati numit pe Robert dupa strabunic, faina faza ca tu ai ales numele.....barbatii astia!tu cum mai esti?ai mai facut eco?
elteka, sa stii ca la cursurile prenatale ne ziceau ca sa avem mare grija sa nu se sufoce ca ei sint ca niste clatite, moi, si tot asa, stai linistita ca nu e asa!nu se sufoca in carucior stai linistita, si nici in cosulet, in carucior era super, cum se trezea putin il leganam....si ce mi-a fost super util a fost balansoarul, e primul lucru ce l-am luat si la al doilea, dormeaaaaaa cite 4 ore in el....iar la 3 luni clatita de fiu-miu isi tinea capul perfect fara sustinere!atentie trebuie sa fie, dar vei vedea tu ce si cum!
liviana, cu mare placere as veni la intilnire!
daca nu ne-ar desparti un ocean!
numai_eu, in afara de zgomote trebuie sa iei in considerare si mirosurile, vopselile sint nocive, praful la fel!eventual trebuie reevaluata situatia in functie si de cum avanseaza treburile la vecini!
duminica placuta va dorim!
Flavia
35+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
ELTEKA spune:
Dianalauratot aia zic: bine ca nu poate citi pe forum. Nu de alta, dar noi am luat cadita din aia model mai mic si cu opritor intre picioare (sa nu alunece bebe, mai ales ca baia va fi privilegiul lui tati)...inchipuie-ti cum dormea copilul
Madi - nu ti-au zis sa mergi la control? Mie mi-au zis ca la 2 luni dupa nastere "evalueaza" starea si mai mult ca sigur il cauterizeaza 
Pepsi -
, nici nu stii cat ma linisteste ce-mi scrii. Nu-sh de unde mi-a venit pasarica asta, tocmai acum... Poate fiindca eu sunt claustrofoba? Da' acu' promit sa ma calmez ![]()
DidiAlex - esti grozava! (asta in loc de pupici si floricele, ca stiu ca nu-ti plac
)
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
tamaraspt spune:
Hello!
pentru toate mamicile si
pt bebei vostri. Sa fie sanatosi si voi sa aveti mult laptic.
Eu va citesc zilnic, de obicei dimineata si seara si intotdeauna alte fete raspund intrebarilor pina atunci. ![]()
Raportez zile mai bune, altele mai putin bune, dureri de spate noaptea, dureri de oase, imi amorteste un picior si mai ales dureri de burtica. Si nu cred ca sunt contractii, caci tot in partea de sus a burtii sunt. Mai nou de citeva zile simt undeva sub stern o durere surda cind ma aplec, ca si cum m-as intepa cu citeva oase sparte sau cioburi. Initial am zis ca e medalionul si apoi mi-am dat seama ca nu ajunge pina acolo si senzatia este sub piele. Ciudat.
Astazi inchei sapt 38, dar la ultimul control de acum 10 zile dr. mi-a zis ca probabil ajung la termen cu ce col aveam, doar daca nu fac vreun efort deosebit. Si sper sa mai stea bebe, tot nu am terminat cumparaturile. Am luat si o plasa ... mi-am cumpartat portbebe pt scos din spital, sa car bebelusul la parter, unde va sta carutul, etc. Si am vrut albastru sau beumarine si m-au sunat si mi-au spus ca au bleu cu buline, cind am auzit de buline am si luat-o la intrebari sa nu fie colorate, etc si nu am realizat ca a zis bleu si este asa deschis la culoare. si mai are pe linga buline niste rastuste cu funde rosii 
Dar eu nu pot sta acasa, ies mai rar acum, cam de 2 ori pe zi caci stau si la et 3 - fara lift. Iar ieri am fost pina la parintii mei - la 120 km de bucuresti. Drumul la dus a fost obositor, mai ales ca era aglomeratie spre iesirea spre DN1, asa ca astazi am niste edeme la picioare cum nu am mai avut de multe saptamini. Si am uitat sa-mi iau tensiometrul - e a doua oara cind il uit acolo
, oricum nu am sarit niciodata de 13 si sper sa nu o fac.
Raportez si eu 106 cm circuferinta burtii, asa ca dupa dr. ta numai_eu ar fi tb sa nasc demult...
Si am uitat sa spun, mi-e foame continuu si mai ales noaptea.
DidiAlex
Pentru cine nu a vazut, astazi toata dupa amiaza pe National geographic sunt documentare din seria: In pintec.
Sa punem 

la treaba pentru urmatoarele mamici. Nateri usoare si bebe sanatosi si mincaciosi!
Tamara 38fix
lbelciug spune:
Tamara, de unde ai cumparat portbebe-ul? E din cel tip cosulet, nu? Are si aparatoare de soare? Poti pune o poza cu el please? Mercic.
Pepsi, merci, esti o dragutza. Si mie mi-ar fi placut sa te intalnesc (ca de altfel si pe restul fetelor).
35s cu baby-boy2
lbelciug spune:
Am facut ieri in Cismigiu cateva poze. Le puteti vedea aici.
35s cu baby-boy2
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by andradap
Lulu26... deja ai inceput sa elimini dopul??? Ooooooooff... Eu nu ma laud cu aceleasi performante... in schimb azi-noapte de-abia am reusit sa dorm... Am avut contracti idureroase care timp de o ora s-au succedat la interval de 10 min (chiar dupa 5 contractii ma gandeam ca poate ma apuca NOAPTE
). Dupa ora aia de contractii au urmat 2 ore de "liniste" apoi iar... Si azi la 9:00 tot in dureri m-am trezit, dar acum nu mai am nimik!!!
Asa ca eu cred ca nu ne intalnim
... mi-o iei inainte si tu...
... Dar poate vin eu sa te vizitez maine ca vin la control la ora 13:00
TInem legatura... si pana una alta pun majorete si pt. tine
Andrada
Deocamdata s-au linishtit apele ...nici o contractie nimic si cum dopul stim ca se reface...mai avem de asteptat. Eu inca sper sa mergem impreuna pe 8 lavini
in primul rand multumesc pt majorete. La cursuri si 2 sedinte vei vedea ca iti vor fi folositoare. Referitor la cosmeticele de la giulesti nu am auzit asa ceva (desi e drept ca am sanosan luate acasa
numai_eu parerea mea e sa mai astepti. Oricat ai avea tu de pus la punct peretii nu se ususca asa repede si vei vedea ca cel putin o luna persista miros de lavabila, chituri si alte materiale folosite la finisaje...si chiar si de la mobila noua. Mai mult...oricat te-ai feri cand deschizi geamul sau usha de la intrare vor intra tot felul de la vecini. Poate sunt eu mai disperata...dar asta e parerea mea . Poate noi ca adulti suportam toate astea, dar bebeii au plamanii atat de sensibili acum..
pauly
multumesc pentru urari
ella_74 spune:
liviana,
m-ai speriat cu lohiile astea; dupa ce te-am citit, am mai inghitit o fiola de ergometrina...adevarul e ca am eliminat in spital foarte mult iar dupa ce am venit acasa am avut din ce in ce mai putin si din discutia cu doctorul inteleg ca spre final trebuie sa fie roz; nu am febra, nu ma doare nimic iar uterul s-a retras mult dupa forma burtii...nu stiu ce sa zic; marti merg oricum sa-mi scoata firele si vad atunci...sper sa nu ajung pe masa ca asta ar fi capacul 
.
uite, pun si 2 poze cu burta mea postcezariana...
http://www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1
tamaraspt spune:
Laviana portbebe-ul l-am luat de aici. Sper sa reusesc sa-l schimb cu unul de alta culoare.
Tamara 38 fix

... mi-o iei inainte si tu...