***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

numai_eu, pai dac e dupa doctorita ta eu as fi nascut de mult...eu am 1.66 si 113 peste burtica...asa ca de la 96...e cale lunga . Atata timp cat tu te simti bine, nu conteaza restul..
Amely, ma bucur ca nasterea a fost un eveniment placut pt tine..sper sa fie si la mine la fel

diana 37+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu un sfat va rog.
Noi ne-am cumparat un apartament intr-un bloc in constructie si intentionam sa ne mutam acolo cand se naste bebe. Blocul trebuia predat la 31 martie si apoi urma sa ne facem noi finisajele interioare. Numai ca termenul nu s-a respectat, iar constructorii mai au si acum cate ceva de facut pe acolo. Noi ne-am apucat deja de lucru la apartamenul nostru si probabil am putea termina in cam 2 saptamani. Dar nu acelasi lucru pot spune si in cazul vecinilor, care probabil nu au motive sa se grabeasca ca noi. In aceste conditii oare merita sa il duc pe bebe direct acolo, chiar daca la noi ar fi totul aranjat? Probabil ca multe alte apartamente ar fi in curs de finisare si ar fi un zgomot infernal acolo. Voi ce ati face in locul meu? Plus ca sotul meu o sa fie mai mult plecat in perioada urmatoare si o sa vina acasa in cel mai bun caz in weekend? Eu imi doream tare mult sa ne mutam acolo cu bebe, dar oare nu e stresul prea mare pentru el in conditiile astea? Nu as vrea sa il expun pe bebe doar pentru o ambitie a mea.
Mi-ar fi foarte folositoare parerile voastre in situatia asta.
Edit: legat de doctorita mea, asa cred si eu, ca fiecare organism si sarcina evolueaza diferit, iar datele din carti reprezinta situatia medie, dar acele masuratori nu sunt batute in cuie si nu suntem anormale daca le depasim. Probabil ca ideal ar fi sa ne incadram in ele, dar nu inseamna neaparat ca e patologic daca le depasim. Dar cu toate astea nu pot sa-i explic in nici un fel asta si ma streseaza la culme sa aud aceleasi certuri la fiecare consultatie. Mai ales ca nu sunt tocmai paralela cand se vorbeste de medicina si ea stie asta. Si ma gandesc cu groaza ca o sa innebunesc daca o sa-mi faca la fel si cand o sa fie vorba de copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Amely sa-ti traiasca David-Cristian! Da-ne si noua datele lui ca sunt curioasaCat despre Euroclinic cred,dar si cat costa...
Kay ,da Iris Elena Trandafir.
Ralucami lasa mai ca si iris a a vut cadita albastra si uite ce bine i-a mers
Madi poti f bine sa sterilizezei la microunde intru-un vas special de microunde(sau sticla speciala care rizista),le ui acolo si dai temperatura mare cateva minute;
Liviana am vazut mesajul tau la ora 19 cand am intrat...promit ca vin sa me plimbam cu baietii in parc

Sadicutza tinem pumnii,vad ca se apropie momentul

poze
Iri 37-38+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Andrada, am si eu o intrebare:Cum ti se pare patutul de la barza?Mie mi-a placut ca design, da' ala expus acolo avea o problema la deschiderea sertarului.E ok cel pe care l-ai cumparat?Tot asa vreau sa iau si eu, dar momentan nu mai aveau pe stoc culoarea respectiva.

Si inca ceva..am vazut in pozele tale cosmetice de la Nivea.Mie mi s-a zis ca la Giulesti iti cer pt ingrijirea bebelusului doar produse Sanosan si pampersi de la Pampers.Io m-am conformat, si am zis ca e bine sa stie si fetele care or sa mai nasca la Giulesti(Lulu), sa nu alerge atunci taticii dupa ele.

O zi buna!

Lavinia, 33+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

numai eu, am trecut printr-o experienta similara dupa ce a venit bebe.blocul nu era in constructie dar era cam muncitoresc si in acea vara s-au apucat de renovari absolut toti vecinii.
nu stiu daca ptr bebe e stressul f mare ,nu mi-am dat seama dar pentru mine a fost enorm.
faceam nevroza cand auzeam bormasini sau ciocanituri plus ca toti erau satului de mine ca mergeam s-i rugam sa faca o ora liniste.a fost f frustrant si enervant.daca ai un parc in apropiere puteti sta mult afara da cand ploua...

Elteka voiam sa-ti multumesc mult de explicatiile legate de rubeola...sunt in continuare stressata, recunosc.

Cristiana 37+ cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

buna fetelor,

acum bebe doarme si pot si eu sa intru putin aici.
Cineva intreba de ceaiuri anticolici...eu am incercat cred ca tot ce este in comert : babycalm, babydrink, humana instant; am incercat si bonisan, sab simplex, debridat; pana la urma sotul meu a cautat pe internet un remediu care sa aiba si rezultate si a gasit INFACOL, un concentrat cu gust de portocala pe care bebe nu il scuipa asa cum face cu restul; din pacate nu se gaseste in Romania, asa ca i-am cerut surorii mele sa mi-l aduca din Londra.
Este foarte bun, se da cu pipeta inainte de masa si functioneaz dupa urmatorul principiu: acumuleaza tot aerul intr-o singura bula si bebe ragaie o singura data si scoate tot aerul.
De cand i-l dau, bebe nu mai plange dupa masa, il tine tati la ragait dupa masa, da aerul afara si doarme linistit dupa.

Lbelciug, eu am vazut mesajul tau ieri dar din pacate n-aveam cum sa ajung in Cismigiu; ieri a fost prima plimbare pentru bebe si nu ne-am incumetat decat peste drum, in parcul Tineretului.

Amely, ma bucur ca cezariana ta a fost o experienta placuta; am ales sa nasc in sistem privat , ca si tine, sperand ca o sa-mi fie mai usor; din pacate pentru mine n-a fost asa, pana la urma de ce ti-e frica nu scapi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

revin si cu o intrebare pentru mamici si nu numai: fetelor, mie mi s-au oprit lohiile si inca nu am 2 saptamani de la cezariana; i-am spus doctorului si mi-a dat inca de acum 5 zile sa iau ergomet; la inceput a vut efect , adica mai venea cate putin sange dar de 2 zile nu mai am deloc indiferent cate fiole beau; am citit ca la cezariana lohiile dureaza mai putin ; stie cineva sa ma lamureaca care sunt implicatiile daca se opresc prea devreme?

multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Numai_eu, eu cred ca o sa fie cam stresanta situatia.Si pt bebe, dar asa cum zicea si Carrie nu stiu in ce masura, dar mai ale pt tine.Noi am renovat anul trecut, stateam acasa doar 2-3 ore din cele in care se lucra, dar mi se parea ingrozitor.Stiu ca ar fi super sa va mutati in casuta voastra dupa ce vine bb, dar daca ai posibilitatea sa amani putin momentul cred ca ar fi mai linistitor.Ma gandesc ca dc bb doarme o ora si vrei sa faci si tu acelasi lucru iar vecinul de langa da gauri, s-a zis cu odihna ta...E decizia voastra in cele din urma, dar puneti in balanta beneficiile sik partile mai putin bune si vedeti ce iese.
si sper sa iei decizia cea mai buna!

Lavinia, 33+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

ralucami si mie mie foarte draga cadita, noi am avut de ales intre alba si roz si am luat roz.dar sunt sigura ca si cadita albastra luata de sotul tau ii foarte frumoasa.

gabiu sa-ti traiasca bebe grasunel.

lulu26 .sa ai parte de nastere usoara si un bebel sanatos.

numai_eu felicitari ptr bebe grasunel.

sadicutza.nastere usoara, bebe mancacios si recuperare rapida.

33+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna burtici si mamici! Profit si eu de faptul ca doarme bebe sa mai scriu cate ceva.

Elteka ma intrebai de fibrom..e tot acolo . Cred ca in ultima luna a crescut destul de mult pentru ca se simtea la mana, prin piele serios, si pe masa, la nastere, burta mea avea o forma tare ciudata cand impingeam, ca se mira doctorita neonato de ea! Cred ca asta a fost si una din cauzele pentru care bebelina mea nu a crescut mai mult. Doctorita a spus ca de-abia dupa vreo 6 luni se va putea evalua starea lui. Oricum,cand ma duc la 6 saptamani la control, o sa o mai intreb ce, cum si cand sa fac.

Pentru colicii lui bebe, eu am mai auzit si de Flatulin, cu care se da pe burtica, cica il mai linisteste pe bebe. Eu inca nu am incercat pentru ca, la fel, se gaseste mai greu.
Bebelina mea scotea aerul inainte, dupa supt, acum nu prea mai vrea, si incepe sa sughite.

Madi si Ana Teodora

Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput