***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (58)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mutumesc de galerie fetelor

Noi suntem inca in maternitate, maine ne externam cu bebe David care e super bine, mancacios si scump (maine sau poimaine punem si poze).Tati e topit, nu se mai misca de langa el, stie sa-i faca baita, sa-l schimbe.

Eu m-am mobilizat super dupa cezariana. Nasterea asta (fara exagerare) a fost cea mai minunata experienta din viata mea, durerile aproape ca nu au existat, atat de ridicat a fost moralul din momentul in care i-am auzit primul tipat. Bineinteles ca a fost si meritul personalului minunat si al conditiilor de exceptie de la Euroclinic (si NU fac reclama, departe de mine). Sincer, nu gasesc destule cuvinte sa povestesc, dar aproape ca imi pare rau ca tb sa plecam acasa. Fetele care nasteti acolo, nu are de ce sa va para rau.

Cezariana a fost cu anestezie combinata - rahi cu epidurala, nu am simtit absolut nimic, am ras si am glumit pe masa impreuna cu dr-ii, am fost in permanenta perfect constienta. Cu durerile de dupa m-am descurcat f bine desi sunt rea de durere, dar...traiasca analgezicele! a doua zi dimineata mergeam fara pb.

O singura problema...inca nu a venit lapticul, avem doar colostru, iar bebe e tare mancacios. Asa ca deocamdata suplimentam cu formula si ne rugam la DD sa apara si lapticul. Oricum, e o senzatie absolut minunata sa il simti la san, nu se compara cu nimic, o sa vedeti (fetele care inca nu au nascut).

Bafta celor care urmeaza sa nasca si felicitari celor care au nascut deja. Sa va traiasca bebicii si sa creasca toti mari, frumosi si sanatosi!

Va pupam cu drag!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

Camera bebe

Mami de David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Vad ca mesajul cu propunerea mea de ieri a fost complet ignorat. Promit ca alta propunere de acest gen nu mai fac.
Duminica placuta!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 35s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Hai ma Liviana, nu te supara! Eu am vazut mesajul tau, as fi venit, dar din Zalau e cam greu (600 km distanta...). Poate ca fetele au fost obosite weekendul asta sau nu au intrat pe DC sa vada mesajul.
pentru tine si Matei!

diana 37+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare si de la noi...

Amely, sa va traiasca bb David Cristian. Ce frumos suna mami de David Cristian!!!!! Ma bucur tare mult pt tine si pt experieta frumoasa a nasterii. Este deosebit sa traiesti asemenea momente din plin fara sarcasmul celor din jur (personalul sanitar) Si parca totul e mai roz/bleo cand toata lumea e incantata.Asteptam cu nerabdare poze.

Paula, Felicitari si voua pt mica minune Paul Cristian!!!Sa va traisca si sa fiti sanatosi si norocosi cu totii!

Am vazut pozele, filmele si nu pot decat sa constat ca imi schimb imaginea despre un nou nascut. Si am vazut zic io vreo cativa. David de Alina si Ana de Madi sunt niste mici omuleti cu o piele asa curata. Io mi-i imaginam rosii. asa aratau bb de la Giulesti. Iti vine sa ii manaci nu alta.

Elteka, as zice ca-s mai impacata cu situatia si cu faptul ca nu am ce face. Am destule pe cap si cum spunea Adinell mai la inceputul Odiseei noastre sa nu imi inventez io altele. Asta e. Am o stare de neincredere mai ales ca amandoua stim cum sunt vesticii astia si cum lasa natura sa decida.
Vin sa ingros randul celor cu dureri de cap. La mine daca sar o zi de mangneziu ma dor oasele ingrozitor, inclusiv osul de care pomenea Chichi in rest e acceptabil. La prima sarcina nu am luat decat supliment de fier, parca Raluca intreba de suplimente, Tardyferon mi-a prescris medicul din ro atunci asa mi-a dat si asta aici.
Sa vad ce imi mai zice marti pt ca acum s-a decis sa ma vada saptamanal pana la nastere.

Da, in legatura cu cosuletul. Pana la 6 luni bb nu se intorce singur asa ca stai fara grija. Si in plus ii si place spatiul inchis/mik

PEPSI, unde ascunzi burtica cu David? Ca din pozele de la Pasti nu as zice ca esti gravi?!
Eh, cat despre numele de Robert, tatal lui il avea ales decand ne-am cunoscut. dar cica io l-am aleas la nastere . E numele bunicului. Adika R si strabunicul lui au acelasi prenume.

Madi, sper sa fi reusit cu sterilizatul la micro.

Am citit la un moment dat la Kid, ca avea diagnostic de preeclamsia si medicul ii recomandase No spa si inca un antispasmic. Mesajul imi dadea cu virgula, sa spun asa. Ai nascut cumva?

Oare ce mai face Tamara?

Liv, am fi venit noi in We cam ne facem veacul prin parcuri/zoo, dar suntem cam departe. Fetele care nu au nascut profita presupun de ultimile clipe libere si cele care au nascut se intreaba cat de repede ii pot scoate afara. Aici vad bb mici, mici peste tot asa ca daca o sa fim bine nu imi impun nici o limita. Il scot pe terasa. Dorm asa bine. Si pe R l-am scos a doua zi in parc asa ca si acum o sa facem la fel.

Sadicutza

37 fix

EDIT: uit mereu sa intreb ...Vas, tu esti din Focsani, NU? daca raspunsul e da o sa iti spun si cum te-am ghicit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Liviana nu te supara mamica si pe Matei cel sipmatic. Eu am vazut mesajul tau si as fi venit cu placere, caci weekendu-ul asta sunt singura acasa si caut pe cineva cu care sa ies si eu in parc, dar din pacate sunt la aprox 300 km distanta. Dar poate fetele din Bucuresti nu au vazut mesajul in timp util sau aveau deja alte planuri.
Chiqui, in carti scrie ca in cazul copiilor alimentati exclusiv la san nu este nevoie nici de apa nici de ceai, pentru ca laptele matern isi schimba consistenta si compozitia in functie de necesitatile bebelului si de temperatura mediului ambiant. Dar toate prietenele mele care au alaptat au fost sfatuite de pediatru sa ii administreze celui mic si ceai si apa inca din primele zile. Iar de ceaiul pentru colici nu stiu ce sa zic, am vazut ca ele le dadeau Baby Drink sau Baby Calm, iar din maternitate au primit la iesire cateva pliculete de Baby Drink.
Elteka, de ce este posibil sa faci cezariana? Parca japonezii erau pentru nastere naturala. Iar legat de greutatea lui bebe, ginecoloaga mea mi-a zis tot timpul ca e ok, chiar daca este cu o sapt si cateva zile mai mare. Numai doctorita de familie are o problema cu greutatea (si jur ca nu e japoneza). Dupa ce m-a certat constant ca m-am ingrasat prea mult, acum a inceput sa se lege si de circumferinta mea abdominala care e drept e 101 cm. Si mi-a zis ca la carte scrie ca ar fi trebuit sa nasc de la 96 cm, asa ca poate ii pun opritor la crestere lui bebe, ca eu depasesc ce scrie in carti. Asa ma enervez de cate ori ma duc la ea. Iar dupa nastere mi-a spus deja ca vrea sa il vada pe bebe saptamanal in primele doua luni. Fetele care ati nascut, si pe voi tot asa des va cheama medicul de familie cu bebe la control?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Paula, felicitari pt bebe Paul Cristian!Sa va bucurati de el, sa fie sanatos si mancacios, si sa vina lapticul cat mai repede!

Liviana, Lulu, multumesc pt informatii.Am facut rost de nr de telefon al tipei si maine dimineata o sa sun sa vad cum se procedeaza.Sper sa fie niste cursuri folositoare si sa imi creasca moralul acu' pe final(nu de alta da' a cam inceput sa o ia la vale)

Liviana, eu as fi venit in parc(oricum asta e programul de weekend obisnuit), dar am fost la un gratarel la Snagov si a fost foarte bine(exceptand contractiile si intepaturile in col, da' cu astea ne-am obisnuit deja)

Lulu,, pai dc ai pierdut dopul, hai sa punem majoretele ca poate intr-o zi, doua(sau chiar mai repede) iti vei tine bebelul in brate.

la toata lumea si weekend placut!

Lavinia, 33+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

vezi Liviana ca am vazut toate mesajul da si eu is peste munti adica in Cluj

Amely ma bucur ca experienta nasterii nu a fost traumatizanta, pupici la bebelu mancacios, o sa vina lapticul.

eu azi am fost plina de avant si energie am revolutionat dulapul Theiutei.acuma am cazut lata:)

Cristiana 37+ cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

DidiAlex Nu am nascut inca. Medicul mi-a recomandat No spa si Scobutil incepand cu saptamana 24, pentru a evita o nastere prematura si pana acum am avut emotii ca s-ar putea naste bebe prea devreme. Dar se pare ca pana la urma juniorul meu e cam lenes si ii place mult in burtica si nu da semne inca ca ar vrea sa iasa, pentru ca nu mai iau nimic cand am dureri de burtica sau spate. Ma bucur insa mult ca s-a intors, chiar daca m-a tinut in suspans pana in saptamana 38 . Sper sa nasc natural pana la urma!!!

Lilky Sper ca esti bine si tu si Dienutza! Asteptam sa ne povestesti, cand ai timp, cum a fost nasterea la Municipal

numai_eu Eu am ajuns la 110 in talie si nu am decat 1.60 inaltime. Nu cred ca e valabil pentru toata lumea ce scrie in carti, fiecare femeie si sarcina e diferita.

Liviana Eu as fi venit, ca am vazut mesajul tau. Dar ai spus ca iesi cu sotul, si cum al meu barbat a fost plecat toata ziua, nu am indraznit sa vin singura. Sorry

Teodora Ana 39+

Poze burtica : http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_sequence?work_id=2780000#visualMedia_1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Buna fetelor,
Raportez si u dureri de oase., probleme cu somnul, contractii...adica toata "artileria grea" a ultimului trimestru de sarcina.
Liviana, nu te supara. Eu as fi venit ...mai ales ca il plimbam si pe Alin dar asa cum stii de 2 luni nu am voie sa ma dau jos din pat. Si asa daca ma duc la bucatarie nu stau mai mult de 5 minute ca simt ca iese bebe.
Cichitta, atat timp cat alaptezi exclusiv la san , nu e nevoie sa dai nimic lui bebe, e de ajuns lapticul tau care ii potoleste atat setea cat si foamea.
Sadicutza punem fetele la treaba pt tine
Va pup
Diana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana imi pare rau da am vazut mesajul tau foarte tarziu aseara cand am ajuns acasa (de fapt pe la 22). Am plecat pe la 17 de acasa in directia Cismigiu (deci ne-am fi putut intalni) insa pe drum am aflat de la 2 prieteni ca in parcul Tineretului sunt concerte cu ocazia "zilei barbatului". Asa ca ne-am dus acolo. NU am stat decat vreo 20 min pentru mi s-a parut foarte multa galagie, mizerie, iar barbatii sarbatoriti erau de fapt niste adolescenti foarte galagiosi si cam disperati dupa bere (de, scapasera si ei de acasa de la mama). Asa ca am decis sa mergem in Cismigiu.
Dar nici de data asta nu am ajuns pentru ca imi era tare pofta de papanasi, asa ca ne-am oprit la un restaurant prin Tineretului unde am mancat si am stat o gramada de vorba.
Chiar imi pare rau, daca vedeam mesajul tau inainte de a pleca de acasa clar am fi venit in Cismigiu. Uite pentru tine sa nu fii suparata.

Mica 38+3 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput