***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Fetele, scuze daca va deranjez, dar am gasit ceva interesant si poate mai sunt fete carora le foloseste informatia:

Efectuam gratuit ecografii 4D + dvd pentru gravide in saptamanile 22-35, in perioada 9-12 mai, in cadrul expozitiei ROMMEDICA. Pentru programare, va rugam sa ne contactati la tel: 0722 267 614. Va asteptam cu placere pe dvs si ingerasul dvs!

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

buna mamici si burtici!Am si io o ontrebare pentru mamaicile care au nascut cu cezarina sau burticile care stiu mai multe:Ce fel de anestezie este mai buna?Totala sau partiala?Tare as vrea sa fiu treaza cand vine bb si sa nu pierd momentul!Dr meu zice ca este prea devreme sa discutam de operaie acum(33de saptamani)si zice ca avem timp.Io insa vreau sa stau linistita ca am facut alegerea corecta!Voi ce a-ti ales sau ce veti alege?V-am pupat!

33s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
Originally posted by doxinu

buna mamici si burtici!Am si io o ontrebare pentru mamaicile care au nascut cu cezarina sau burticile care stiu mai multe:Ce fel de anestezie este mai buna?Totala sau partiala?Tare as vrea sa fiu treaza cand vine bb si sa nu pierd momentul!Dr meu zice ca este prea devreme sa discutam de operaie acum(33de saptamani)si zice ca avem timp.Io insa vreau sa stau linistita ca am facut alegerea corecta!Voi ce a-ti ales sau ce veti alege?V-am pupat!

33s

E anestezie rahie sau anestezie generala. La cea generala te adoarme si nu vezi bb cand il nasti. Eu am facut cezariana cu rahie si l-am auzit pe bb cand a plans prima oara. L-am vazut imediat. A fost chiar ok. Eventual vezi daca e de acord dr tau sa-ti faca cezariana cu rahi-epidurala. Iti face anestezia normala de rahie, dar iti monteaza si un cateter prin care iti poate baga anestezicul de la epidurala dupa operatie si nu mai simti durerea. Cand am nascut eu era o mamica la mine in salon cu rahi-epidurala care nici nu ziceai ca a facut o operatie. se misca asa bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
Originally posted by kateryna

quote:
Originally posted by doxinu

33s

E anestezie rahie sau anestezie generala. La cea generala te adoarme si nu vezi bb cand il nasti. Eu am facut cezariana cu rahie si l-am auzit pe bb cand a plans prima oara. L-am vazut imediat. A fost chiar ok. Eventual vezi daca e de acord dr tau sa-ti faca cezariana cu rahi-epidurala. Iti face anestezia normala de rahie, dar iti monteaza si un cateter prin care iti poate baga anestezicul de la epidurala dupa operatie si nu mai simti durerea. Cand am nascut eu era o mamica la mine in salon cu rahi-epidurala care nici nu ziceai ca a facut o operatie. se misca asa bine...

Multumesc mult pentru raspunsul tau atat de rapid!Abia astept sa-l vad, sa-l tin in brate si sa-l sudiez!Pentru mine este inca o munune si nu ma pot obisnui cu gandul ca voi avea si io asa aceva!Am tampita senzatie ca acum pe ultima suta de metrii i se poate intampla ceva!Sper sa scap de ea cat mai reprede si sa-l tin pe bb in brate!TE pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Doxinu, eu o sa aleg daca e cazul (ca e 50% ca fac cezariana) epidurala.

Rahianestezia trece cam repede, si nu vreau sa sufar prea mult, daca tot ma-ntep oricum. Anestezia generala ma inspaimanta si as vrea sa-l si tin pe bebe imediat.

La mine la clinica nu se practica a.gen. decat in caz de forta majora, dar doctorita mi-a zis de ceza cu epidurala (de care ti-a scris Kateryna). O tipa care a nascut cu doctorita mea mi-a zis ca a fost super, i-au lasat anestezia pana a doua zi, pana s-a dus durerea mare. Acu' eu cand citesc cat de greu a fost pentru Ella, clar vreau asa (tipa asta de care zic e finlandeza, extreeeeeeeem de blonda).

Vezi insa ca sunt fete care au facut deja anestezie generala - urmareste forumul des, poate iti raspund ele (desi sunt cam ocupate cu bebicii ). Si sunt fete care au ales rahi (dar in unele orase nici nu se face epi).

Cred ca am mai vazut discutii despre asta si pe forum (da o cautare) iar la un moment dar am cautat pe google posibile efecte negative la toate si am gasit plin de pagini.

Sigur o sa conteze si ce spune doctorita ta.

O duminica frumoasa! (acusi se trezesc fetele, ma retrag si eu ca pana acum am fost "de servici" )

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Neatza,

sadicutza bafta multa maine

Mica 38+3 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadicutza spune:

Neatza fetele!!!
Feliciti toate proaspetele mamici, sa le traiasca ingerasii, sa se bucure de ei, sa pape si sa doarma bine. Felicit si proaspetii tatici de ingerasi. Ingerasilor le doresc o viata cat mai frumoasa alaturi de parintii lor
Se pare ca sunt urmatoarea programata la nastere, sa speram ca mica mea Teodora este pregatita. Altfel voi fi condamnata sa mai astept, lucru pe care nu mai pot sa-l indur...de o saptamana am contractii, dureroase sau nu, dureri de oase de bazin, senzatia ca fac caca pe mine, pishu din 10 in zece minute...si sa nu mai vorbesc de psihicul meu...care a ajuns la limita. Oricum, maine seara o sa anunte sotul meu daca am fost internata sau voi reveni tot eu. Pana atunci am niste emotii de nu pot sa povestesc...
Nasteri usoare in continuare si sa auzim numai vesti frumoase!!!
Pupici la burtici mari si mici!!!!

sadicutza 38s+6z cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)
POZE CU BURTICI: http://sadicu.plici.ro/mamici/index.htm
POZE ANDREEA: http://sadicu.plici.ro/andreea/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadicutza spune:

P.S.: Cum pot sa fac majorete...????

sadicutza 38s+6z cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)
POZE CU BURTICI: http://sadicu.plici.ro/mamici/index.htm
POZE ANDREEA: http://sadicu.plici.ro/andreea/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor... astazi sunt tot pe "fuga" ca si ieri Dar intru rapid sa va anunt... ca sa nu va sperii degeaba .

Am apucat sa vad doar cateva mesaje, asa ca:

Felciitari DIDEIP pentru minunea de baiat zgomotos... Sa-ti traiasca, sa va bucurati de el... si SA AI LAPTEEEEE!!! Multi pupici!!!

Lulu26... deja ai inceput sa elimini dopul??? Ooooooooff ... Eu nu ma laud cu aceleasi performante... in schimb azi-noapte de-abia am reusit sa dorm... Am avut contracti idureroase care timp de o ora s-au succedat la interval de 10 min (chiar dupa 5 contractii ma gandeam ca poate ma apuca NOAPTE ). Dupa ora aia de contractii au urmat 2 ore de "liniste" apoi iar... Si azi la 9:00 tot in dureri m-am trezit, dar acum nu mai am nimik!!! Asa ca eu cred ca nu ne intalnim ... mi-o iei inainte si tu... ... Dar poate vin eu sa te vizitez maine ca vin la control la ora 13:00 TInem legatura... si pana una alta pun majorete si pt. tine

Lilky, Madi aveti niste minuni adevarate!!! SA va traiasca!!!

Ooof... gata trebuie sa pleeeec

V-am pupat!!!

pentru toate fetele care VOR NASTE AZI sau MAINE!!!
Sadicutza BAFTA MUUULTA maine!!!

PS: Sper sa am timp sa intru mai pe seara...

HAINUTZE Antonio
Andrada 39+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata mamici si viitoare mamici!
Si noi tot in formula 2 in 1 am ramas..desi afara sunt niste vantoase de toata frumusetea.... Ieri am fost pana la tara intr-o plimbare, si acolo am mai auzit acelasi lucru de la inca 2 femei: dupa cum ti-e burta, nu apuci tu 14 mai..... Tot ieri ma suna si var-mea: ce faci, cum te simti? Mai ai o sapt? Te-am sunat ca mi-am amintit ca acum 6 sapt mai aveam si eu o sapt pana la cezariana, si m-au apucat contractiile...si am nascut!
DAr nu, eu nu nasc inaintea Andradei...nu e frumos....
Elteka, esti figura tare cu sotul tau....ia spune-i in gluma ca o sa culci copilul in cadita de baie - o captusesti bine si gata patutul- si e mai mare decat caruciorul - sa vezi cu va reactiona
Chiqui, din cate am inteles eu nu se da apa la bebe chiar vara fiind daca alaptezi, pt ca laptele matern isi schimba consistenta si in functie de vremea de afara. Cat priveste produse anticolici, eu am gasit la un magazin naturist ceva combinatie de plante, intr-o sticluta, cam o suta si ceva de mii era. Cica e foarte buna si a avut vanzare buna la produsul respectiv, dar nu stiu sa iti spun cum se numeste, ca eu am cumparat atunci ceai de anason si de fenicul pt mine, pt lactatie. Si ceaiul de anason cica e bun pt colici. Var-mea am vazut ca are ceai babycalm acasa, dar nu stiu sa iti spun ce rezultate da.
Doxinu, tu intrebai de anestezie. Eu mai am teoretic 8 zile pana la cezariana, si o sa fac rahie. Ar fi fost tentant rahie cu epidurala, dar la noi nu se face epidurala, asa ca ma multumesc cu rahie. Eu nu m-am operat niciodata de nimic, dar nici nu concep sa nu imi vad si aud copilul inca din momentul in care se naste. Am 2 verisoare care si-au facut rahie si si-au revenit f. repede. Cumnata mea de exemplu a ales anestezia generala, pt ca i-a fost frica. Eu am tot citit pe ici pe colo despre anestezii, din ianuarie de cand mi-a spus dr. ca ma baga in cezariana..si daca nu ma insel chiar aici pe DC am gasit un subiect cu aceasta tema. Si era postat un mesaj de la o viitoare mamica aflata in State care lucra in domeniu, era dr. anestezist, si ea recomanda cu caldura epidurala pt nastere normala si rahie pt cezariana. Sau rahie cu epidurala. Cica riscurile la o anestezie generala sunt de 15-16 ori mai mari decat la rahie. Plus ca rahi nu afecteaza copilul, sau il afecteaza f. putin, iar anestezicul din generala il afecteaza destul de tare. Acum ramane la latitudinea ta sa decizi, mai ai un pic de timp, te sfatuiesti si cu doctorita ta, sa iei decizia care ti se potriveste tie cel mai bine. Ce pot sa iti mai spun ca o verisoara din cele doua la prima cezariana a facut anestezie generala si acum la a doua rahie, si a fost mult mai multumita acum.
Arcadia, azi implinesti 40 de sapt? Azi e data DNP? Pai sa punem majoretele la treaba, sa munceasca ceva si ele
Si pt sadicutza pt maine
Sadicutza, cand scrii mesajul ai in stanga ecranului smile-urile astea...si scrie dedesubt "show entire smile list". Intri acolo si cauti majoretele, sau pui pur si simplu "majoreta" intre paranteze patrate.
diana 37+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput