***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Pauly, m-ai imbolnavit cu toate lucrusoarele si cu casuta voastra!Super!!!!!!!!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Amely, felicitari pt micutzul David Cristian si pt nota 10!
Dideip, felicitari pt micutzul Paul Cristian! Sa va traiasca, fetelor!
Lavini, eu ziceam de cursurile de la Giulesti. Cauta pe net telefonul Ceraselei Radu (kinetoterapeuta care tine cursurile acolo) si cere-i info (program, pret etc). Eu am fost la ea in 2005 si a fost excelent. Anul asta presimt ca nu voi avea timp sa merg, desi tare as fi vrut sa re-invat modul de respiratie pt travaliu...
Ramsy, eu beau o cafea dimineata. Altfel as fi zombi. Totusi am si zile cand nu beau. Una pe zi nu deranjeaza BBlul.
Pitica, si eu am constatat ca au aparut contractiile dureroase, asa ca la ciclu. Vin cam o data pe zi cateva minute si chiar au reflexie in coloana. Bafta multa cu debutul la gradinita!
Pepsi, n-am nimic cu americanii, iti dai seama. Dar mi-e ciuda ca din cauza fusului orar ei stau la sedinte in timpul programului, pe cand sotul meu nu! Iar eu am nevoie de el acasa devreme!
Motannel, mie la prima sarcina mi-au aparut vergeturi cu 2 sapt inainte sa nasc, mai exact in sapt 39. Poate tu vei fi mai baftoasa. Acum insa cele vechi s-au extins...
Pauly, f frumoase lucrusoarele pt BB. Sa le foloseasca sanatoasa micuta ta!
ManuC1010, sa-ti traiasca Maria! E tare dulcica!
Madi, laptele tau poate sta la frigider (deci nu la congelator) maxim 24 ore! Pe urma nu mai e indicat sa il dau puiului! Eu nu l-am congelat niciodata si sincer nu cred ca mai are aceasi calitate dupa dezghetare. Felicitari pt fetita pletoasa. E minunata!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 35s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by Alyna24

Lilky, Madi, sa va traiasca bebelinele!Sunt niste scumpici!

Noi am iesit mai devreme pt prima data afara si am stat 1 ora!E asa frumos afara ca as mai fi stat!A dormit tot timpul si inca nu -a trezit!
De dormit noaptea pot spune ca e super!Doarme cam 3 ore, se trezeste apoi doarme iar inca 3 ore!Aseara chiar pot spune ca m-am cam odihnit un pic mai bine!

Multumesc pentru aprecieri, Alina. Cat are bebelul tau acum? Te intreb pentru ca povestea cu iesitul afara a copilului mi se pare iar controversata. In maternitate mi s-a spus ca pot sa il scot afara imediat. In schimb, doctorita de familie mi-a spus ca il pot scoate dupa 2 saptamani, trepatat, incepand cu 5 minute si crescand gradual pana la 30 de minute dupa care pot sta oricat cu ea afara. Asa ca eu nu stiu cum sa procedez cel mai bine. Pana acum nu am scos-o deloc, in afara de 5 minute pe balcon. Luni oricum voi iesi cu ea afara pentru ca trebuie sa ne ducem sa o cantareasca. Dar dupa..?!

Liviana multumesc mult pentru informatia privind laptele si pentru aprecierile la adresa Anei.

Madi si Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Madi, si mie mi-a zis dr de fam ca dupa 2 sapt sa-l scot si inca nu mi-a dat ok-ul insa azi era prea frumos sa nu-l scot!Si in plus vroiam si eu sa ies putin ca ma sufocam in casa de atatea zile!Oricum maine ma duc la pediatra cu el asa ca...vad maine ce-mi spune ea!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Lulu26, Vas, Andrada, Alyna, Liviana multumesc pentru raspunsuri!

Fetelor ... aveti dreptate cu starile de oboseala ... am inceput sa le resimt si eu mai mult ... ieri am lasat calculatorul pe la 19.30 sa ma intind putin si am dormit pana la 1 noaptea! Apoi m-am trezit si m-am uitat la TV pana pe la 4. Dimineata m-am trezit la 9.30. Deci am dormit mult mai mult ca de obicei, fara ca ieri sa ma fi obosit prea mult! Am fost nitelus la cumparaturi, dar asa de relaxare!

Pauly, Rianna are lucruri foarte frumoase!

Manuc ... sa-ti traiasca fetita! E tare dulcica!

Dideip, felicitari! Paul Cristian sa fie sanatos, voios si mancacios!!!

Elteka, multa sanatate! Trebuie sa te odihnesti mai mult, iti confirm si eu acest lucru, desi eu ma vedeam mergand la scoala pana in ultima clipa! Iar mie abia de vreo 2 saptamani mi se umfla din cand in cand mainile si picioarele (de obicei cand merg mai mult pe jos).

Tincutza, sa fii sanatoasa si sa-ti traiasca Cezar Florin!

Ramona, si eu am mai baut cate o cafeluta, mai slaba ce-i drept, insa am citit ca doar daca e in exces iti poate fi daunatoare! Culmea e ca eu beam cate 3 pe zi, iar dupa ce am ramas insarcinata nu mi-a mai trebuit! Cel putin primele 3 luni, dupa care am reluat-o fara sa fac abuz! Crema pentru epiziotomie care a fost recomandata de celelalte fete este Carpicon. Eu am luat-o de la Plafar si am dat 8 ron. Are 40 gr.

Madi, e tare frumusica Ana Teodora! Are si cercei ... Poate imi povestesti cum ai procedat cu gaurelele ... le-ai facut in spital? Si eu imi doresc sa o scot pe Teodora mea cu cercei, dar mi-e cam frica!

Pentru viitoare mamici!

O zi buna tuturor!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 37+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Nicoll, Simoan

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 37+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

burticile si mamicile si bebelusii !

felicitari, Dideip !!!

bine-ai venit acasa Tincutza !

am intrat foarte-foarte putin sa va zic ca am fost ieri la control si totule bine. Sosonica are 2200gr la 32+3, ir-urile, ca niciodata, sunt 0,4 , tensiunea buna, totul surprinzator de bine ! daraseara, de prea mult bine, am facut un puseu de tensiune de mi-a tasnit sangele si pe nas, si pe gura... cheaguri si siroaie... eram plina pe toata fata ! 22 cu 12 am facut(acum un 14 mi se pare o nimica toata acum ) ! asa ca azi, pana acum am dormit. n-aveam putere nici sa vorbesc dimineata ! va pup si ma duc sa mananc ceva proteine, ca sunt cam cheauna !

oana 32+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

AMR 26-36zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

alyna, motannel,Ibelciug ma bucur ca va plac lucrusoarele Rianei.

kay sa-ti traiasca printesa grasunica.ai mare grija cu puseurile de tensiune, ca is asa de periculoase.i-ti doresc multa sanatate atat tie cat si Sosonicii.

33+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Dideip - Felicitari! Si te asteptam repede acasa!

Lilky si Tincutza - Bine ati revenit! Sa va creasca mari copilutii! Lilky, hai ca o sa te descurci tu saptamana asta, ai incredere ca o sa fie bine!

Pauly - e f.frumos acolo la tine si totul gata pregatit. Te invidiez! Am aranjat si noi azi camera bebelului, dar la noi e mult mai putin loc si nu arata chiar grozav. Macar are camaruta lui deocamdata si pana mai creste poate se mai schimba lucrurile.

Kay, nu prea ne-ai povestit de casuta! Cand te muti? Ce bine ca e aproape de mama ta, asa am inteles. Ai grija de tine!

Madi - e o scumpica mititica ta! Si e asa de expresiva in poze!

Motannel - eu am facut vergeturi multe, lungi si urate pe burta, sub buric, in cateva zile acum vreo doua sapt. Tocmai cand credeam ca o sa scap a inceput micutul sa puna carnita pe el si acum asta e. Mai groaznic e ca de 2 nopti nu dorm bine pt ca ma trezesc scarpinandu-ma. Ma mananca burta si sanii de nu mai stiu cu ce sa creia o pauzasc. Nimic nu-si face efectul.

Liviana - plimbare placuta! Eu am facut niste treburi prin casa si acum stau esuata cu picioarele in sus pt ca sunt f. umflate, nici nu mi se mai vad gleznele. Sotul m-a parasit si a plecat la cumparaturi fara mine, a refuzat sa ma ia cu el in halul asta.

Anca, 37+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

elteka, parerea mea este ca da poate sa doarme in cosuletul ca al lui pauly in primele luni, ca apoi creste si cade afara!sa nu-i pui perina si nici patura groasa peste! si bine ai venit in clubul obsedatelor de sufocat, aici ii zic astia moartea subita a nou nascutului! al meu nici la 1 an nu avea inca perina....eu, din lipsa de fonduri la primul copil nu am luat! si al meu a dormit in carucior la inceput(cum spuneam le plac spatiile strimte, de aia e bine sa-i infasezi)acuma imi voi lua unul, dar care se pune pe un suport, ca am un neastimparat de 3 ani si nu vreau cumva sa se bage si el pe linga bebeu in cosulet si sa-l striveasca!asa la inaltime nu ajunge!sper ca esti mai bine cu tensiunea! la primul imi curgea non stop singe din nas, fara sa am tensiunea mare....

poohy, pacat ca stai departe ca-ti timiteam o felie! dar iti dau reteta daca vrei!

piticagogosica, este unul din motivele ptr care il tin pe Dominic acasa anul asta!sa nu aduca boli ptr asta micu, si vreau sa petrec timp cu el, sper ca ma voi descurca, oricum cautam si o gradinita la timp partial unde ne-am luat casa, ca se va plictisi poate toata ziua acasa fara copii cu care sa se joace.

pauly, bine faci ca vei fi atenta, problema nu se pune cit bebe e mic, apoi vei fi mirata ce forta au!

madi, eu stiam ca 24 ore la frigider se poate pastra laptele muls, la congelator mai mult, dar eu nu l-am congelat niciodata ca imi ziceam ca-si pierde ce e mai bun prin congelare!in rest sint de acord 100% cu ce-ti zice androix, am alaptat 18 luni.suplimentul e cel mai mare dusman, nu am folosit niciodata si am avut lapte 6 luni dupa ce nu am mai alaptat!si nu am folosit nici un supliment de stimulare de lapte, nici un ceai, si mai am si o operatie la sinul sting, si multe tumori mici pe celalalt!

Felicitarile mele proaspetelor mamici, sanatate multa sa aveti!

Flavia 34+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput