***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

elteka

manu fumoasa tare fetita voastra .

pitica tincutza a nascut prin cezariana.

lilky bine ai venit acasa. Hai nu fii suparata ca se intoarce tati repede si poti sa intri mai des pe la noi daca te plictisesti.

carrie eu de cateva nopti dorm ff prost. Adica nu reusesc sa adorm seara, ma trezesc din ora in ora sa merg la pipi, dimineata pe la 4-6 ma trezesc si nu reusesc sa mai adorm. Si binenteles ca daca ma trezesc eu se trezeste si mandra mea si incepe sa se foiasca de zor. Da mai e putin sper.

Mica 38+2 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Felicitari Paula!
Felicitari si bine ati venit acasa Tincutza!

Madi, eu pastram laptele in congelator, nu stiu sa-ti zic un termen dar auzisem ca poate sta si cateva saptamani. Insa: am fost la un pas de mastita cand am sarit un alaptat ca sa ii dau o sticlutza de la congelator pe care o scosesem ca aveam eu impresia ca nu am produs destul lapte. SI de-atunci n-am mai pus la congelator, m-am lecuit.
In legatura cu cealalta problema a ta ca nu ai lapte destul. Sfatul meu cel mai sincer si cel mai calduros si pe care l-am auzit si eu de mii de ori cand am alaptat dar din pacate a trebuit sa-l ignor ca sa ma conving singura ca era foarte bun: renunta la supliment. Este dusmanul cel mai de temut al productiei de lapte. Iti zic cu toata sinceritatea. Stiu ca ti se pare ca e inca nesatul cand ti s-a terminat lapticul, dar productia va creste o data cu cererea. BB stimuleaza productia, ori daca tu ii dai supliment sanul primeste informatia eronata cum ca a produs destul si nu munceste mai mult. Suplimentul este motivul pentru care pe parcursul catorva saptamani, 6-7 mi-a secat si ultima picatura de lapte si mi-am pus si nervii pe bigudiuri.
E foarte greu asta cu alaptatul pentru unele mamici. Am mai zis pentru altele a fost o placere deosebita si totul a venit de la sine, fara chin si fara nervi, fara intrebari dar daca nu se satura, ci pur si simplu natural de parca alaptasera de-o viata. Din pacate n-am avut noroc sa fiu in categoria asta si eu. Dar acum vreau sa reusesc mai ales ca am invatat din greseli.
Iti trebuie multa rabdare si multa incredere ca perseverenta va fi rasplatita din plin. Incurjaeaza-te si ia-o mereu de la capat chiar daca e greu.
Vezi ca si stimulentele astea gen galactogil sau ceai eu am ajuns sa cred ca exista si un revers al medaliei: adica folosite mereu organismul se obisnuieste cu ele si nu mai reactioneaza la ele asa cum te astepti. Eu nu luam galactogil ci trigonella, vestitul foenum grecum atat de apreciat la fetele din america. Constatam o crestere usoara la inceput apoi nu se mai intampla nimic si iar ma invarteam in jurul cozii si cedam nervos dand copilului supliment.

Multa bafta si multa rabdare

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Madi,eu nu am congelat laptele fiindca nu puteam sa ma mulg nici cu pompa manuala, electrica sau mana. Dar mi-a spus medicul ca lapticul se poate tine in congelator, in recipiente sterile pana la 6 luni. Laptele odata dezghetat nu se mai ingheata.Se dezgheata la frigider, apoi la temperatura camerei. Nu se fierbe. Laptele muls se poate pastra si in frigider dar nu mai mult de 24 ore. A...si sa nu uit...sa pui etichete pe recipiente cu data cand lapticul a fost muls. Ca sa stii in ce ordine le consumi. Este o solutie pt mamicile care nu pot sta prea mult acasa si trebuie sa plece la servici. Mie nu cred ca mi-ar fi folosit fiindca am avut lapte si Alin a papat un an de zile. Si sa stii ca pt mine alaptatul a fost o placere si o solutie extraordinar de comoda.
Lilky, bine ai venit acasa!! Te asteptam cu detalii!!

Va pup
Diana 35+
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Androix, sa stii ca eu sunt de acord cu tine. O prietena a patit exact la fel. In spital i-au zis sa nu se mai chinuie ca si asa nu are lapte si a trecut direct la laptele praf. Cand a ajuns acasa s-a ambitionat si intr-o saptamana isi alimenta bebe doar de la piept. Si acum are 7 luni si inca tot produce laptic destul . Deci cred ca perseverenta e arma cea mai buna .AI PERFECTA DREPTATE.
Madi, ce sumpica e aia mica. Doamne ce de par are. O sa fie o frumusete de domnisoara. si ce picioruse scumpe are. Cand vorbesc cu burtica mea, ma gandesc la toti bebelusii pe care ii vad pe aici, si sincer ma tot intreb "Cum au loc acolo inauntru, ca eu tot nu pricep" Cand ii vezi ce scumpi sunt. VAIII m-am indragostit de tot.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

madi ii superba bebita ta...ii asa de draguta cum i-si aduna piciorusele si manutele,ii super dragalasa in prosopelul ei roz.
i-mi dau lacrimile cand ma gandesc ca si eu am in burtica o papusa mica, pe care abia astept sa o vad, dar mai am de asteptat.pana atunci admir comorile mamicilor care au nascut si urmeaza sa nasca inaintea mea.

33+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Androix, Diana, Vas si Paulymultumesc mult pentru sfaturi si aprecierile la adresa bebelinei mele. Referitor la par, dupa ce s-a nascut doctorita i-a spus "panchista" tocmai pentru ca a avut par mult. Toata lumea de pe acolo se mira de pleata ei.

Androix crede-ma ca vreau sa reusesc sa o hranesc numai de la mine pe Ana. Insa de fiecare data, dupa ce suge de la mine, urla de foame. Isi mananca mainile si nu pot sa o las asa, mai ales ca am venit acasa cu 2340g. De aceea m-am gandit ca solutia ca sanii mei sa nu perceapa gresit informatia ar fi sa ma mulg la 2-3 ore si sa ii dau ce reusesc sa mulg+san. Am mai vorbit cu o prietena care mi-a spus ca nici ea nu a avut lapte in primele doua saptamani si dupa ce s-a muls constant la fiecare 2-3 ore, a ajuns sa arunce laptele pentru ca bebeii ei (a avut gemeni) nu reuseau sa manance atat. Mi-e drag sa o alaptez, dar mi se rupe inima cand o vad ca plange de foame cu lacrimi. Ma gandesc ca fiind si asa mica nici nu are putere sa traga foarte mult de la san, de aceea m-am gandit sa apelez la pompa. In felul asta mananca tot de la mine si poate ne ajuta Doamne Doamne si intr-un final voi putea doar sa o alaptez la san.

Madi si Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Dideip felicitari!
Manuc e tare scumpa preintesa ta!
Amely felicitari!Sa va traiasca!

Alina-Mirela 33+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
ma grabesc sa va fac o propunere si pe urma ma duc sa citesc din urma:
Noi (eu, tati, Matei) mergem azi in Cismigiu - daca vrea cineva sa ne intalneasca, ne putem vedea la ora 18 la foisor (locul unde canta fanfara si unde sunt leganutze). E vreo amatoare?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 35s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Dideip si Tincutza, sa va traiasca bebeii si sa fie sanatosi si mancaciosi!recuperare usoara!

Ramsy, mersik pt aprecieri!Eu am luat vreo 5 body-uri la mine cu maneca lunga!

Motannel, poti sa te dai cu crema antivergeturi in spital!Eu m-am dat!

Andrada,

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Lilky, Madi, sa va traiasca bebelinele!Sunt niste scumpici!

Noi am iesit mai devreme pt prima data afara si am stat 1 ora!E asa frumos afara ca as mai fi stat!A dormit tot timpul si inca nu -a trezit!
De dormit noaptea pot spune ca e super!Doarme cam 3 ore, se trezeste apoi doarme iar inca 3 ore!Aseara chiar pot spune ca m-am cam odihnit un pic mai bine!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput