Montignac : ce am mancat azi (86)
Raspunsuri - Pagina 30
Guguluff spune:
Hai ca mi-am adus si eu aminte de Monti. M-am apucat de vinerea trecuta, ca tiganul, in mijlocul saptamanii... Oricum, din cate mai tin eu minte, am respectat cat de cat; trebuie sa mai citesc linkurile voastre de pe prima pagina ca sa-mi reamintesc tot. N-am mai tinut Monti de dinainte de a ramane gravida, fac aproape 2 ani de atunci.
Azi am mancat:
1.cafea cu lapte 0.1% si zaharina, cu musli fara zahar.
2.aripa de curcan pe varza calita si suc de porto fara zahar.
Seara probabil diverse branzeturi si vreun mezel ok si kefir sau doar niste fructe daca ma tine...(poate dovleac sau ananas...)
Apropo, am citit un post cu tort diplomat monti. Am inteles eu bine?
Se poate sa nu-i pun piscoturi si sa-l fac cu zaharina si este monti?
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
sanse spune:
Latrishia i-mi trimite cineva cateva exercitii pilates dar merg f.f.f. greuuuuu
Cand le am ti le trimit si tie.Azi nu pot ca plec la serbarea fetelor.
Mi-ai facut pofta de tort pufos.Nu-i asa ca e bun?
Ti-a iesit frisca?
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI
lgireada spune:
Eu m-am reapucat de Monti, dar nu mai tin minte regulile exacte... De ex: vroiam sa intreb daca ciresele is permise.
M-am apucat de luni, dar mi-e jena sa zic cate kg am, m-am apucat in paralel de sport si sper sa se vada rezultatele repede.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
inuta12 spune:
Bun venit noilor aspirante la titlul de Miss Monti...sper sa va fie calea usoara...presarata cu apa plata cu lamaie...si cat mai putine ocoale pe la borcanul cu dulceata...

Da mai Sanse..ca adevarat graiesti..Vreau sa spun ca azi gata..mi-au pus capat..mi s-a facut rau dupa ce i-am mancat..cam dupa vreo ora..Uitasem sa le mai pun otet..ceva...erau doar prajiti..si imagineaza-ti ca m=-am frecat de aplecate..altfel la baie cu mine..
maine nu-mi mai fac...vreau sa spun ca nici acum nu mi-e foame..atat de umflata ma simt.
am baut 3 cani cu ceai...si parca ma simt un pic mai bine.
am papat in schimb doua patra=tele de cioco..sper sa nu fie prea grav..dar am zis sa atenuez efectul starii de rau..
..
la naiba...acum realizez ca nici nu mai stiu ce sa gatesc...am facut pentru sot..niste carnita de porc la cuptor..cred ca maine pap si eu..bineintelels fara dovlecel..

Deci meniul de maine..
d: salata bulgareasca..(oua,branza, salam, rosii, castraveti..fara masline..ci doar ulei de masline)
g: 2 mere
p: carnita de porc la cuptor cu o rosie probabil...
va pupacesc pe toate...
valentinag spune:
Azi:
suc de portocale
supa de rosii
2 bucatele de after eight![]()
1 snitel cu rosie si castravete
o gura de cioco cu rom
Bun venit fetele,sper sa reusim ce ne-am propus!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
latrishia spune:
Sanse chia voiam sa intreb de faza cu frisca...care frisca? de ce trebuie sa bat smantana ca oricum mai rau se flescaie. Crema a iesit destul de tare, am amestecat crema de branza cu fructoza si apoi am pus smantana...si aseara a fost bataie intre sot si copil pe ultima feliuta.Cred ca le mai fac si in weekendu asta.
Eu sunt in continuare inapetenta, e chestie generala in familia mea, nici copilu nu mananca. Ieri am reusit sa iau o masa normala, adik o conserva de ton....in rest am ciugulit, nu cred ca mananc mai mult de 500gr pe zi.
Pupici
Lori&Luanna(5.11.2005)
tlaura spune:
Buna dimineata fetelor! iaca nu ma dezmint, si scriu si azi: ieri am calacat stramb cu 3 bucatele de cioco alba! Eram la o serbare de pui la gradi. plecasem de dimineata de acasa, se facuse deja ora 4 si nu mancasem nimic; so, aveam cioco in poseta pentru pitici, asa ca am sacrificat una (a lui fi-miu) si am mancat, impreuna cu el cateva bucatele.
inuta12, care-i faza cu dovleceii? Ca si mie imi plac, dar nu prea stiu cum sa-i prepar1 acum mi-ai dat o idee buna pentru azi, ca am o gramada in frigider, dar in afara de ciorbita si prajiti... da-mi si mie o reteta!
Si da, seara mananc cam mult, ma apuca o foameeeee....!!!!
lgireada, sper ca ciresele sa fie admise, ca eu mananc in prostie! Din cate am inteles eu, sunt ok!
In fine, meniul meu de ieri:
D: 2 oua ochiuri, o buc de cascaval + o rosie, si bineinteles cafeaua cea de toate zilele
P: o cafea mica, cateva alune, 3 buc. de cioco alba (eram in vizita), G: o mana de cirese
S: copanele de pui prajite cu o salata verde cu de toate
Seara tarziu : cirese 1/2 kg.
Fetelor sa stiti ca desi am doar 5 zile, cantarul meu arata cu 700 gr. mai putin!
Va pup si spor la slabit!
Guguluff spune:
Merci de primire si fie ca acul cantarului sa va arate din ce in ce mai slabute pana ajungeti la greutatea dorita si apoi acolo sa intepeneasca. 
Apropo de dovlecei, am vazut ieri seara o emisiune cu bucatari bulgari care preparau diverse. Printre ele erau dovlecei prajiti(pt noi prajiti fara faina) si alaturi un iaurt amestecat cu un catel de usturoi pisat si marar tocat, sare, piper dupa gust. Parea ok si racoritor. Mai aratau ardei capia rosu copt si curatat de coaja, prajit si el si alaturi un sos din rosii rase cu patrunjel tocat, foi de dafin, busuioc(fierte vreo 10 minute toate) si cam atat parca. Oricum diverse variatiuni pe leguminoase si peste, multe mergeu modificate si facute monti.
Totusi cum ai inapetenta, Lori? Ce faci? Eu as rupe frigiderul daca m-as lasa. Am mai adaugat la meniul de ieri o salata cu cascaval in ea si o budinca din multe tipuri de branzeturi si fasole verde( ma rog doar o felie dar tot am ras-o)... si un fibrobar seara. Mananc ca sparta mai nou desi nici inainte nu mancam paine, acum parca nu-mi tine de foame, nimic.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
sanse spune:
Buna fetelor!
Latrishia reteta mea este si cu frisca batuta din smantana dulce.A ta nu?(nu sm.normala ca se face fleasca)
Uite-o www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=12831" target="_blank">AICI
Cred ca fac si eu azi ca este super buna si usor de facut
Tlaura nu-i nici o problema cu dovleceii ....glumeam eu cu Inuta12.Poti manca cati doresti.
Inuta12 mi-ai dat o idee buna cu salata bulgareasca
.Nu am mai papat de mult.Te pup
Mai fetelor nu v-ati revenit?De ce nu mai scrieti?!
Stiu ele cine.....suparacioasele....

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI
valentinag spune:
Meniul de azi:
suc de portocale
2 oua ochiuri cu branza si salata de varza
juma de kil de cirese
Mi-e o foame de lup deja si aici in zona,chiar nu am ce sa-mi iau de regim fara sa fiu plecata prea mult de la scirbici!
Da in schimb am forneti,patiserii,shaorma,etc la 5 min.
"La vita e bella"
poze
marea inghetata