Cazare in Roma
Planuim sa mergem intr-o mini vacanta la Roma, undeva pe la jumatatea lunii iunie, si nu gasesc pe internet un hotel care sa imi convina, asta insemnand 2-3*, undeva pana in 60 euro camera dubla, daca se poate, si cat mai aproape de centru.Poate sa ma ajute cineva cu informatii in acest sens?Sunt dispusa sa dau si mai mult, sa zicem 80 euro, daca e locatia buna si conditiile acceptabile.Si inca o rugaminte: spuneti-mi, va rog, cate zile sunt necesare pentru a vizita Roma? Bine, sunt convinsa ca nici 2 saptamani nu sunt suficiente pentru a vedea tot ce merita vazut intr-un astfel de oras, dar nu vreau sa raman cu impresia ca nu mi-a ajuns timpul sa vad nici macar principalele obiective...Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
Raspunsuri
anamariame spune:
Chiar nu ma poate ajuta nimeni? Pana luni trebuie sa ma hotarasc, altfel sutn sanse sa nu mai gasesc nimic convenabil...Am schimbat titlul topicului, e mai sugestiv asa.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
crista-s spune:
Ana Maria .. s-a mai discutat
uite aici ultima discutie despre Roma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99138
si in discutia asta o gasesti si pe cea mai veche in care sunt multe sfaturi despre ce potio vizita si despre cazare ,.. imposibil sa nu gasesti ceva
anamariame spune:
quote:Multumesc mult.Chiar acum am dat o cautare dupa Roma, aseara cand am postat subiectul nu am avut timp, si am o lista de cateva zeci de subiecte.Ma documentez chiar acum, multumesc inca o data. Am citit de fapt vreo 3-4 subiecte, toate legate de Italia, si imi doresc enorm sa vad cat mai mult din aceasta tara, dupa descrierile voastre este minunata.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
Originally posted by crista-s
Ana Maria .. s-a mai discutat uite aici ultima discutie despre Roma http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99138si in discutia asta o gasesti si pe cea mai veche in care sunt multe sfaturi despre ce potio vizita si despre cazare ,.. imposibil sa nu gasesti ceva