Stelute de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

DANA, nu pune tu prinsoare pe dintii nemtilor, cati or fi adevarati? Are si ADINUSH dreptate cu spalatul pe dinti, eu pe langa spalat sunt si sclava floss-ului, ca am dinti inghesuiti, n-a gasit mama loc sa mi-i puna mai rasfirati!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

buna,
am reusit si eu sa pun poze noi de la botez si de la Pasti.

va

Alina si Vlad Alexandru(08.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mai Lili, ce sa imi faci daca sunt debila. Bineinteles ca nu m-am lasat pana nu am vazut Matei kkcracos si eu si Cornel am lesinat de ras. Radeam mai ales la fata copilului saracu "mama asta a luat-o razna, io sunt cu kk pe crac si ea ma filmeaza"

Ia luati de vedeti vedeta asta seara la baita. Am primit si noi un halatel si la altceva decat la poza nu ma pricep la ce foloseste.
http://new.photos.yahoo.com/mami_ian_feb2007/album/576460762394737318/photo/294928804364675032/26

Baaaai, stateam noi asa linistiti ca abia il pusesem pe Matei la culcare si adormise si ma uitam cum face si Banica jr alte surprize surprize dar la proteve, si cand se aude o mare pocnitura si spartura de am inghetat amandoi, imi era si frica sa ma uit. Acum aproape 2 luni am investit 18 bulioane in dulapul de pe hol cu oglinda mare pe mijloc. Ei bine, azi nu mai avem oglinda la el pt ca boul care ni l-a facut, i-a pus nitel scotch in vreo 5 locuri. Ditamai oglinda, super grea, nu pot sa cred. Si acum imi tremura picioarele.
Acum, nu s-a spart complet, decat s-a ciobit intr-un colt. Sa vedeti maine ce il asteapta pe ala.

Hai pupici si noapte buna, ma duc si eu ca ma trage mos Ene asta de ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna noapte mamici si bebei! De-abia acum am reusit sa intru sa citesc, n-am terminat... ca ati fost harnicutze si noi am fost plecati la bunika si am ramas in urma..

Azi am fost la oftalmolog (va ziceam ca ne-a dat pediatra trimitere) si mi s-a luat o piatra de pe inima...bb este ok, nu sunt probleme cu ochisorii..Am fost la dr Mircea Filip, dr ce l-a operat acum 17 ani pe fratele meu..foarte dragut si rabdator cu pisoiul meu drag..

Catalina tare faza cu oglinda..am si eu un dulap cu oglinda pe hol......sper la noi sa fi fost mai inspirat nenea de l-a facut..

Irina si Erik Stefan (27.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Cristiana - subscriu la dintii tai inghesuiti N-ai vazut ce zambet incalecat am?
Adinush - sa iti zic ca si eu sunt "guilty" la spalatul pe dinti, dar mai rau e ca imi fac demachierea de dimineata pe la pranz, sau chiar orele 14 cand dorm copiii
delfinuta - ma bucur pt micul Eric! Ai scapat de o grija...
alinuk - am ras la faza cu mei-tai-ul ai fost bestiala... Te si vedeam cu ata croitorasului puturos in mana...
messa - te-au ingropat morcovii, mama draga? Unde esti?
gabriela - scoate nasul de unde te-ai ascuns si hai de ne mai povesteste de frumoasa fata ce ai tu, Adriana!

Vb odata despre dureri de picioare...eu aveam pb la talpi, le simteam obosite si parca nu mai erau chiar ale mele...M-am tot plans, si nu se rezolva nimic cu asta Cand in sfarsit mi-am facut curaj sa imi acord atentie (ceva mai multa decat de obicei) m-am ingrozit: talpile aratau ca o ciocolata aerata . S-au batatorit de atat stat in picioare, asa ca am trecut la defrisare in masa cu utilaje Scholl iar acum sunt super multumita. Imi simt din nou pernutele...
Cineva solicita atentie, asa ca noapte buna!

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

monu, pt ca am incurcat nick-urile. Ma refeream la maria72.
laura, mie in spital+ dupa la pediatrau si dr fam. nu mi-au spus nimic de ata sub limba. Mama mi-a spus ca e posibil sa aiba ata sub limba dupa ce ma vaitasem ca mandra nu mai vrea sa suga si se arcuieste intr-un urlet de toata frumusetea. Sora mea a avut si a tait-o la un un an si ceva si se pare ca a durut-o. Tot mama mi-a zis ca daca i-o tai acum (in caz ca dr ma va trimite la ORL) nu simte durere pt ca nu i s-au format vene de sange.
katy, mai da' ce mai chiote stie sa traga Anelin. Poti sa il duci pe la nunti.
AlinaA, pozele sunt foarte frumoase. Sa va traiasca micul crestin!
Adinush, ai prins pana la urma hotul? Catalina spunea ca ai alergat dupa el.
delfinuta, ma bucur ca oftalmologul ti-a dat vesti bune. Insa nu imi amintesc cum ai ajuns la el (sa fi sarit iar peste vreo pg?)

quote:
Originally posted by Catalina
Ia luati de vedeti vedeta asta seara la baita. Am primit si noi un halatel si la altceva decat la poza nu ma pricep la ce foloseste.
Catalina, mamica de Matei (31.12.2006)

Oricum, Matei e dragalas foc in el!
liliana, nu stiu ce sa iti spun de supoz. pt ca eu pt Eva folosesc termom odata la 3 zile daca nu face singura intre timp. Mie insa mi s-a intamplat la vreo 2 sapt dupa nastere cand am fol. un supoz si nu a dat niciun rezultat.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Uitati www.dropshots.com/day.php?userid=286740&cdate=20070504&ctime=110038" target="_blank">aici cum vorbeste fii-mea cu o papusa care ii canta.
PS: sa nu credeti ca sta in fundulet. Spatarul scaunului de la leagan e in pozitia cea mai culcata. Si vocea care se aude e a soacra-mi care ii tinea papusa.

Eva~Florina

Mergi la inceput

Larisa (ramonaa) (4 luni)
Denis~Andrei (monykk) (3 luni)
Isabella Sophia (pitilache ) (3 luni)
Anna (Biribu) (3 luni)

Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

dana pai eu cred ca nemtii au bani de pus "portelan" in gura, nu cred eu ca au ei chiar toti, asa... de la mama natura dintii albi, drepti si stralucitori.

messa pe unde esti?

alinuk, cristiana

gio si mie imi pare rau ca e asa departe de mine...

catalina, katy, mihacarm mi-au placut foarte mult filmuletele. super dragutzi si haiosi bebelushi vostri, Matei, Anelin si Eva.

lily tu cum te mai simti cu spatele? tot asa rau? eu l-am pus pe Alex in seara asta sa imi faca o frectie cu carmol asa cum ai zis, buna ideea. mersic inca o data.

delfinuta ce bine imi pare ca Erik-utzu nu are nimic la ochisori.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

LA MULTE LUNISHOARE SARBATORITILOR DE ASTAZI!

lili si noua ni s-a intamplat sa-i punem supo emmei si sa faca mai tarziu, dar ii pusesem fff putin. dar si cand a facuuuuuut...am schimbat tot de pe ea.

dana, lili stiu ca acum nu mai iau mult bebeii in greutate, chiar nu-mi fac probleme pt ca tare as vrea sa nu semene cu mine cu tendinte de ingrasare. acum oricum e devreme pt asa ceva, dar imi place ca nu e pepenas.

kate
e un dulce anelin.

a.alina sa va fie de bine botezul. ufff ce-ai mai muncit tu la pozici...fff frumos.

cata am vazut ratzushca cea frumoasa!
naspa cu oglinda. ti-ai pegatit vocabularul pt dl care a pus-o???

mihacarm e o dulce eva!

delfinutza ma bucur ca bb e ok. dr filip e la sp militar?

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput