sunt o femeie singura. va rog o parere.

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Felicitari pentru realizarea ta profesionala.
Ma bucur ca iti e bine.
Eu te sfatuiesc "sa-ti pierzi timpul" cu facultatea.
Eu am "facultatea mea" de aproape 10 ani, iar ca obiect de studiu: lectii de clasa a treia.
Iti urez numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Multumesc, Sonia. Dupa ce ti-am raspuns am recitit postarile tale si mi-am amintit ca si tu esti singura. Iti doresc multa liniste sufleteasca!
Cat despre "facultatea" ta, o am si eu pe aceasta. :) Lucrez cu copiii. E ce poate fi mai frumos in viata, pt mine.
Pupici si sa auzim numai de vesti bune!

Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniel71g spune:

Sunt mai nou in acest forum ,am ajuns aici din cauza disperarii ,nu stiam cui sa-i mai cer un sfat ,prietenilor degeaba le spuneam caci de foarte multe ori rasunsul era acelasi...nu stiu ce sa zic... dar in fine nu asta vroiam sa spun ci nu fi trista ca esti singura iti poti umple timpul cu foarte multe lucruri placute care pot uneori sa te faca sa nu te simti chiar atit de singura dar ia gindestete cum e sa ai un partener de vita linga tine si sa vrei sa faci acele lucruri de care vorbeai la inceput si sa vezi ca nu poti . Adica vreau sa zic ca de multe ori ma uitam si eu la acele cupluri care se plimbau prin parc sau mergeau la un film (teatru ) si asa de mult imi doream sa pot face si eu acele lucruri care sa ma faca sa ma simt mai bine ,sau i-mi spuneam eu inainte sa ma insor Doamne am sa-mi iau nevasta si am sa merg sa vizitez cite locuri am sa pot de multe , dar ce crezi ? "dezamagire" decite ori veneam acasa si ziceam hai sa mergem si noi acolo sau dincolo primeam de cele mai multe ori acelasi raspuns: A ,nu prea am chef astazi ,lasama cu ideile tale la ora asta ....sau cine stie ce alt motiv. Deci macar tu esti singura si fizic, dar gindestete ce bine ma simteam eu ca aveam pe cineva linga mine dar de fapt eram "singur "iar acele lucruri frumoase pe care mi le doream nu le puteam face nici macar singur pentru ca aveam partener de-a carei parere trebuia sa tin cont asa ca de aceea spun "nu fii trista" ca se poate si mai rau. Am si un sfat pentru tine daca se poate , in legatura cu facultatea sa stii ca nici o data nu va fi o pierdere de timp sa inveti si eu sunt la facultate si am 36 de ani si am colegi mai in virsta ca mine ,asa ca dupa cum vezi nici o data nu e prea tirziu pentru un lucru pe care ti-l doresti cu adevarat .Ai incredere in tine si are sa fie mult mai bine!

Mergi la inceput

Multumesc, Daniel, pt incurajari. De fapt, si eu gandesc asa de cele mai multe ori, mai ales ca citesc si pe aici o multime de povesti despre "singuratatea in 2" si le aud si in viata reala. Simt uneori linistea asta ca pe o binecuvantare, mai ales ca mie barbatii au reusit sa-mi faca multe zile fripte, simtind acum ca sunt linistita nu e rau deloc :)
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

quote:
Originally posted by annnna35

Mai greu e cand cine nu m-a mai vazut de mult intreaba : "Nimic nou?"(adica niciun barbat?) Fi-r-ar sa fie, atunci parca doare mai rau decat cand sunt eu singura cu mine. Nu poate sa taca lumea asta o data....

Asta e ce ma seaca pe mine cel mai tare....parca suntem in "Jurnalul lui Bridget Jones"

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Inteleg, Oana, ca si tie ti se intampla la fel... (?) Eu am inceput sa contracarez, spunand ca am sa vb despre viata mea sentimentala cand am sa vreau eu, dar pana atunci nu mai vreau sa aud astfel de intrebari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miluna spune:

Dar sa vedeti cum e cind intrebarile astea ti le pune fostul... la numai citeva luni de la break-up

Mergi la inceput

nici sa nu indrazneasca! urat din partea lui... nu inteleg scopul pt care sa intrebe: sa fie amabil sau sa fie sigur ca nu-ti merge cumva mai bine? si tu ce ii raspunzi la asa ceva? cred ca l-as baga undeva (scuze)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miluna spune:

Intr-un fel, daca as avea pe altcineva, si-ar usura constiinta... se simte vinovat ca m-a lasat singura, cu un copil mic. Pe de-o parte. Ca pe de alta e si foarte orgolios, si gelos, si daca (sau cind, sa sune mai optimist ) voi avea un altul, sigur va suferi.
Oricum, intrebarea a fost deplasata. Dar am renuntat sa mai incerc sa-i explic ceva... am facut asta ani de zile, oricum nu intelege. Acum doar il ignor.

Mergi la inceput

Mi se pare ok atitudinea ta...stiu cat de greu e sa fii optimista, eu insami fac eforturi mari, dar niciodata nu e timpul pierdut. Dumnezeu tot le aranjeaza pe toate.
Sa auzim de bine!

Mergi la inceput