sunt o femeie singura. va rog o parere.
Raspunsuri - Pagina 10
Happy_in_TO spune:
Si eu sint o femeie fara partener. Nu as putea spune ca sint singura, ca nu sint. Am fetele mele care ma tin ocupata, prea ocupata citeodata, am prieteni cu care ies afara...
Nu am mai avut un partener de vreo trei-patru ani, sex tot de atunci nu am avut si nici nu imi lipseste. Ma gindesc uneori daca nu este ceva gresit cu mine, dar sint fericita si multumita cu viata mea plina.
Daca este sa dau de un El este ok, daca nu, este ok iarasi. Imi vad de viata mea cu optimism si multumire. Sint fericita, am sansa sa copilaresc din noi cu fetele mele... Mergem in parcuri de distractie, mergem cu rolele, la muzeu, in vacante, ridem, glumim, improvizam lunch'uri uneori cind nu am chef de facut mincare, ne gidilam in pat si ne rasfatam cu nopti de filme pina tirziu in noapte.
Alice
Miluna spune:
La fel si eu Alice, ma regasesc in tot ce spui tu. Nu am un partener, dar ma simt bine asa. Sunt foarte prinsa in activitatile zilnice, cu servici, copil si... recopilarit . Nici nu imi dau seama cum as putea integra, practic vorbind, o relatie, in viata mea de zi cu zi. Saracul copil, asa ma asteapta sa vin seara de la servici, cum sa-l las si sa ma duc la intilniri? Si sa-l car dupa mine iar nu se poate, nu as vrea sa-l implic atita timp cit nu e vreo relatie cu viitor.
Defapt singurele momente cind imi lipseste un partener sunt de revelion, sau alte momente mai festive sa zic asa, unde toti vin perechi... si astea prefer sa le ocolesc. In rest, ma simt bine asa cum sunt. Sexul la inceput mi-a lipsit, acum m-am obisnuit asa si nu-i mai simt lipsa.
Si ma intreb si eu, oare e ceva in neregula cu mine? Cind eram la 20 de ani imi doream foarte tare un partener, acum parca a murit ceva in mine. Sa fie varsta? Maternitatea? Sau gustul amar lasat de o casatorie destramata?
alexandra28 spune:
Buna fetelor,
Si eu tot singura.Tot 29 de ani.M-am despartit de sotul meu,a urmat o suferinta ingrozitoare,dar am gasit forta sa ma ridic si sa merg mai departe.Inainte ma gandeam cu groaza la singuratate.Nu ma imaginam nici macar o singura zi fara cineva langa mine.Am avut intotdeauna un barbat alaturi,dar iata ca am ajuns si in postura de single.Sunt singura de aproape un an.Am zile cand ma simt atat de libera, atat de bine ca ma pot bucura de atatea lucruri,dar sunt si zile cand intru intr-o tristete adanca si ma simt incredibil de singura.In acele zile parca nu mai stiu de ce traiesc ,de ce si pentru cine lupt,dar n-am ce face trebuie sa traiec in continuare asa cum stiu si cum pot eu mai bine.
Ce ziceti fetelor "single" daca ne-am face noi un club ,sa ne intalnim sa povestim?
Cu drag,
Alexandra
AgnesLuca spune:
vin si eu cu voi !!!
dupa 8 ani, din nou singura...mi-am facut curatenie in viata si o iau de la capat intr-un oras nou, cu un job nou, intr-un domeniu nou(incep in august), din pacate singurul pe care-l cunosc pe o raza de 150 km este ex-sotul (ne-am mutat si apoi ne-am despartit), sint curioasa cum o sa fie si cu siguranta am nevoie de suportul vostru