Perdea de cada din FIBRE NATURALE 100% ?

Perdea de cada din FIBRE NATURALE 100% ? | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

Ma refer la o singura perdea nu la cele duble (poliester si plasic). Are cineva?
Citeam intr-o revista ca exista pe piata (americana), dar ma intreb cum se comporta la contactul cu apa?

"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

eu numai de-astea am si sunt foarte multumita, nu trece apa prin ele. le bagi la masina regulat, deci nu apuca sa prinda mold ca alea de plastic. daca mai pui si balsam cand le usuci, iaca ce frumos miroase la dush:-)) plus ca sunt usor de croit, daca nu gasesti pe piata culorile si modelele preferate, desi ma indoiesc. incearca cc cu incredere, vezi ca poti gasi la tjmaxx modele inedite la preturi accesibile sau la bed bath & beyond cand au sales.

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Tu le-ai facut? Ei ce bine ca mi-ai spus!!!
Din ce sunt ale tale? BBC gros/subtire, in sau ...?
Am sa ma uit si pe Net, dar cred ca mi le lucrez acasa. Cand te lasa fata, te rog, da-mi si mie niste detalii privind materialul.
Sigur, sigur nu trece apa de la dus prin ele (ma gandesc mai mult la copii care se balacesc intens...)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

nu, nu le-am facut eu, dar stiind ca te intereseaza si aspectul asta, ti-am zis ca sunt usor de facut: in fond, niste dreptunghiuri mari cu butoniere pe o latura, nu?

pe cuvant de onoare ca nu trece apa prin ele. :-)folosesc asa ceva de 3 ani de cand ne-am mutat in casa asta, ca n-are usi de-alea de sticla la dush. materialul...seamana cu materialul de draperie unele, altele is de bumbac cu poliester amestecat...am una toata numai broderie sparta, dar la aia folosesc dublura.

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Pupaturi!!
Dupa mutare imi agat un material (de proba) din ce am prin casa si vad ce iese. Abia astept! Multumesc mult!!!

Mergi la inceput