Petrecere copii

Petrecere copii | Autor: amiss_zip

Link direct la acest mesaj

Stiti cumva o locatie buna si nu prea scumpa pentru petrecere de copii de 5-6 anisori?
Face nepotica mea 6 anisori si vreau sa ii fac o surprizo-petrecere

Multumesc!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

MC.DONALDS ,nu e foarte scump.

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Vezi ca sunt multe gradinite care ofera spatiul pentru astfel de petreceri. Si mai si gatesc..
Cauta la gradinite.com pe cele care au asa ceva..

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

daca nu e prea tarziu iti recomand Kid's dream pe str. Pache Protopopescu. Acolo am facut noi petrecerea si mi s-a parut rezonabil ca pret iar puii si parintii s-au simtit foarte bine.

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe Emanuel!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Nord, in ce fel de conditii fac rezervarile?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

La o petrecere de 15 copii, 15 adulti ca sunt copii mici si in mod sigur raman parintii + eventual un animator asta inseamana (5 mil+ 4 mil+ 2 mil ) cel putin 9 mil fara animator si la cele mai ieftine preturiam calculat. Eu nu cred ca la banii astia e corect sa nu ai exclusivitate pentru locul de joaca.

Incearca la MC... e adevarat ca in unele locatii nu ai spatiu de joaca in exclusivitate, dar te costa la jumatate de pret. La varsta asta e suficienta o ora si jumatate pentru ei. Sau incearca alte locatii la banii astia poate gasesti ceva mai bun.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput