Stiti cumva o locatie buna si nu prea scumpa pentru petrecere de copii de 5-6 anisori?
Face nepotica mea 6 anisori si vreau sa ii fac o surprizo-petrecere
Multumesc!!
MC.DONALDS ,nu e foarte scump.
cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI
Vezi ca sunt multe gradinite care ofera spatiul pentru astfel de petreceri. Si mai si gatesc..
Cauta la gradinite.com pe cele care au asa ceva..
daca nu e prea tarziu iti recomand Kid's dream pe str. Pache Protopopescu. Acolo am facut noi petrecerea si mi s-a parut rezonabil ca pret iar puii si parintii s-au simtit foarte bine.
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe Emanuel!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
Nord, in ce fel de conditii fac rezervarile?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...
La o petrecere de 15 copii, 15 adulti ca sunt copii mici si in mod sigur raman parintii + eventual un animator asta inseamana (5 mil+ 4 mil+ 2 mil ) cel putin 9 mil fara animator si la cele mai ieftine preturiam calculat. Eu nu cred ca la banii astia e corect sa nu ai exclusivitate pentru locul de joaca.
Incearca la MC... e adevarat ca in unele locatii nu ai spatiu de joaca in exclusivitate, dar te costa la jumatate de pret. La varsta asta e suficienta o ora si jumatate pentru ei. Sau incearca alte locatii la banii astia poate gasesti ceva mai bun.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...