inseminare de la donator

inseminare de la donator | Autor: rox81

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, este prima data cand intru pe forum si de aceea va rog sa ma ajutati cu un sfat. Eu am facut pana acum 5 inseminari de la donator (deoarece sotul meu nu poate avea copii) si toate s-au soldat cu esec. A mai trecut cineva prin ce trec eu? A mai facut cineva atatea inseminari? Ce ar trebui sa fac ca sa raman mai repede insarcinat?
Nu stiu ce sa fac sa merg in continuare sau sa ma gandesc la adoptie?
Va rog ajutati-ma cu un sfat. Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

ROX81 poti face si Fertilizare in Vitro,cu donati.Bafta multa in continuare.

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Doctorul nu va sfatuit sa incercati o biopsie testiculara? Poate mai gaseste acolo vreun spermatozoid.
Ideal ar fi sa faceti FIV.
Sa auzim de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox81 spune:

quote:
Initial creeata de rox81

Buna fetelor, este prima data cand intru pe forum si de aceea va rog sa ma ajutati cu un sfat. Eu am facut pana acum 5 inseminari de la donator (deoarece sotul meu nu poate avea copii) si toate s-au soldat cu esec. A mai trecut cineva prin ce trec eu? A mai facut cineva atatea inseminari? Ce ar trebui sa fac ca sa raman mai repede insarcinat?
Va rog ajutati-ma cu un sfat. Multumesc mult.

Multumesc pentru sfaturi fetelor

Mergi la inceput

[quote]Initial creeata de rox81

Va rog ajutati-ma cu un sfat. Multumesc mult. viabili. Asta este. Sincer m-am cam plictisit de atatea esecuri. Stiti cumva ce tratamente naturiste m-ar ajuta sa raman mai insarcinata?
Va multumesc mult fetelor.

Doctorul ne-a spus ca facem degeaba biopsie testiculara deoarece considera ca nu o sa gaseasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Rox, mie inseminarea mi se pare o pierdere de vreme, de bani si de nervi.
Nu stiu in ce masura te-ar putea ajuta tratamentele naturiste.
Cred ca, in situatia ta, indicat ar fi FIV.

Bafta multa!

Cand vrei sa scrii da click pe "raspunde la subiect" care se afla in josul paginii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

eu nu te pot ajuta cu sfaturi intrucat deabia acum urmeaza sa fac prima inseminare IAD, asa ca rugamintea mea ar fi sa imi impartasesti tu din experienta prin care ai trecut cu inseminarile de la donator, la ce spital ai fost, cu ce doctor, iti multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by montytaiana

eu nu te pot ajuta cu sfaturi intrucat deabia acum urmeaza sa fac prima inseminare IAD, asa ca rugamintea mea ar fi sa imi impartasesti tu din experienta prin care ai trecut cu inseminarile de la donator, la ce spital ai fost, cu ce doctor, iti multumesc mult

IAD se face la Giulesti. Se fac monitorizari (eco vaginal ) din ziua 10/11 a CM , si in functie foliculi si de endometru se face IAD .
Procedura costa 2mil. + 'cotizatia" de rigoare ptr. dr. care face inseminarea si embriolog. (ramane la aprecierea ta daca vrei sa dai ....)
Cum au mai spus si fetele , consider ca este pierdere de timp , bani si foarte muuuult muuult stres...
Am facut si eu IAD (este drept ca una....doar...) dar am vb. cu dr. si i-am spus ca vreau sa fac in vitro . A aceptat si mi-a dat lista ptr. analize...
Sunt constienta ca necesita un efort f. mare financiar dar ...asta este...fac credit in banca si ..cu Dumnezeu inainte!!
Asa ca fa-ti curaj si vb. cu dr. spunei ce vrei, si nu cred ca va refuza.....Daca refuza ...schimba dr. (parera mea..).Cred ca pana la urma avem si noi ( pacientii ) dreptul la opinie.

Aaaa... si au fost fete care au facut si 12/14 IAD-uri ...dragele de ele..imi inchipui prin ce au trecut... ...Le pup si le admir ptr. puterea de a trece mai departe.
Si daca vrei poti intra la subiectul Azoospermie ptr. a afla mai multe despre infertilitatea masculina....
Daca mai ai nelamuriri , incerc sa te ajut cu draga inima.

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Buna fetelor
Eu urmez la dr. anca moisa, dupa cum am mai spus am facut deja 5 inseminari nereusite, inseminarile le-am facut la cabinetul ei particular si m-a costat 250 RON + 50 RON ecografia + fiola de pregnyl 21 RON + duphaston care costa si ala 36 RON, deci o gramada de bani.
Nu vreau sa fac FIV deorece costa o gramada de bani si nu poate lua de la sotul meu deci degeaba. am sunat-o pe dr. si a zis ca depinde de organismul fiecaruia poti rama din prima, de a doua , de a treia s.a. mai departe, deci tragem nadejde ca vom reusi.Este greu primele zile cand vine ciclul dar dupa aia o luam de la capat cu speranta ca vom reusi.
Doresc tuturor celor care sunt in situatia mea si nu numai mult noroc si bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor

Roxi si parerea mea ii sa faci Fiv+Icsi (daca e cazul si icsi) pt ca iti fertilizeaza direct si sansa e mai mare sa ramii comparativ cu Ia. Stiu ca e o gramada de bani dar puiutul nostru merita, zic eu, si noi suntem cu credit bancar si incercam Fiv.
Iti doresc mult succes orice ai decide sa faci.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput