Cadou pentru un francez

Cadou pentru un francez | Autor: dani33

Link direct la acest mesaj

Fetelor am nevoie de idei pentru un cadou.
Plecam la Paris in concediu si vom merge la o prietena a mea care este casatorita cu un francez, vom sta la ei cateva zile. Vrem sa le luam un cadou de aici din romania dar nu stiu deloc ce, dati-mi si mie niste idei va rog.
Multumesc,
Dani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Poate mai gasesti in librarii "Savoureuse Roumanie" de Radu Anton Roman?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Pai depinde si ce ii place omului .. o sticla de vin romanesc bun alb sau rosu, sec sau dulce, Lacrima lui Ovidiu de exemplu e un vin deosebit si place tuturor... in functie de preferinta nu ar tb sa dai gres chiar daca vinuri se gasesc si in Franta ... Intreba ca mai bine sa intrebi decit sa cumperi un cadou pe care sa nu il foloseasca .

poti sa iei si ceva pt casa ( pt prietena ta ... ) ceva tipic romanesc dar care sa ii fie folositor pe birou sau la bucatarie ... Daca e plecata de mult sau vine rar in Ro orice obiect pe care cineva acasa l-ar considera fara mare valoare ii poate aduce multa bucurie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani33 spune:

Multumesc pentru idei. Nu stiam ca a aparut varianta in limba franceza a cartii lui R.A.Roman. Poate mai aveti si alte idei...?
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Eu as zice ca s-ar potrivi ceva traditional romanesc.Sunt magazine specializate,imposibil daca intri intr-unul,sa nu-ti vina si vreo idee si in functie de buget!
Succes!

Mergi la inceput