Aberatii motorizate de 1.7 milioane
Raspunsuri - Pagina 9
mamica dulce spune:
eu chiar am citit articolul de mai sus si sa fiu sincera chiar mi-a placut!!
Ca si-a luat omul cea mai teapana masina din tzara...ar fi de rasu-plansu sa-i scoatem ochii numai lui din moment ce alti romani au colectii de masini sau yahturi sau vile si proprietati care proabil depasesc ca valoare bugatti-ul asta.
In fond-bravo lor!Poate n-or fi facut banii intr-un mod absolut cinstit,dar macar i-a dus pe toti mintea.Nu cred ca e vreunul din noi care sa nu vrea sa aiba tipul asta de inteligenta!!
Am citit intr-unul din articolele astea ca averea lui ar fi de vreo suta de milioane de euro...numai vilutza e de 12 milioane..ce atata ooooohhh si aaaaahhhh ca si-a tras masina de unul jumate??
Si poate face si vreo fapta buna din cand in cand,cine stie?Numai ca nu da la ziar.Ca daca ar da-ar sari gurile rele si carcotase de ici de pe forum ca o face numai pentru imagine
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
capra cu trei iezi spune:
quote:acum, unii dintre noi care au fost carcotasi, nu cred ca neaparat pentru ca si-a luat nu-s ce masina, dar am intuit cum a facut averea!(ca tot adusesi vorba). eu stiu cazuri concrete despre cum au facut unii banii, d-aia am fost carcotasa...iar mai departe nu vreau sa mai spun decat ca teoretic e imposibil ca toti romanii sa fie prieteni cu x si cu y...restul ...nu mai vreau sa comentez.
Originally posted by mamica dulce
eu chiar am citit articolul de mai sus si sa fiu sincera chiar mi-a placut!!
Ca si-a luat omul cea mai teapana masina din tzara...ar fi de rasu-plansu sa-i scoatem ochii numai lui din moment ce alti romani au colectii de masini sau yahturi sau vile si proprietati care proabil depasesc ca valoare bugatti-ul asta.
In fond-bravo lor!Poate n-or fi facut banii intr-un mod absolut cinstit,dar macar i-a dus pe toti mintea.Nu cred ca e vreunul din noi care sa nu vrea sa aiba tipul asta de inteligenta!!
Am citit intr-unul din articolele astea ca averea lui ar fi de vreo suta de milioane de euro...numai vilutza e de 12 milioane..ce atata ooooohhh si aaaaahhhh ca si-a tras masina de unul jumate??
Si poate face si vreo fapta buna din cand in cand,cine stie?Numai ca nu da la ziar.Ca daca ar da-ar sari gurile rele si carcotase de ici de pe forum ca o face numai pentru imagine
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!