Aberatii motorizate de 1.7 milioane

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

presa, e si presa de vina, dar nu cred ca ei sunt impotriva sa apara prin ziare cand isi cumpara masini luxoase, cand isi marita cateii...le place si lor publicitatea asta.
nu cred ca e o aversiune, daca nu aparea prin presa habar n-aveam cine e casuneanu si ce hram poarta, ce masina si-a luat, dar desprecopii a avut o intrebare si ne-am dat si noi cu parerea. scuze daca cei cu multi bani s-au simtiti ofensati: miliardari din romania, pavati-va trotuarele cu lingouri de aur, sunt banii vostri!!!
anky, olanda e o alta lume nu stiu daca se poate face comparatie.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai aia zic si eu. Daca era un no name probabil n-ar mai fi deranjat atat ca un bogat si-a luat o masina scumpa.

Dar s-a evidentiat prea mult personajul si de aia orice-ar face acum e total gresit din start si o face ca sa ne enerveze pe noi.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

si nu e no name, a inventat ceva sa-i ramana numele si peste 2-300 de ani???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

mai, mai, mai....dl Casuneanu ar trebui sa se faca budist, sa stea langa Dalai Lama si sa-si imparta averea cu cei saraci.... si pe urma sa se duca si sa faca alta si s-o imparta si pe aia. Intrebarea ar trebui sa fie alta: cum a reusit el in Ro sa faca o asemenea avere incat sa-i cumpere juniorului asa masina? si nu: ce compenseaza masina asta si vai cat de snob si lipsit de modestie este..... Mie imi e mila de masina ca o ia aghiuta pe drumurile din Ro. Si altceva: daca la loteria de azi castig cele 10 milioane puse in joc, al naibii sa fie daca printre primele chestii pe care mi le cumpan nu e un ferarri rosu si scump. Numai asa, din placerea de a poseda o asemenea bijuterie. Probabil ca dupa 2-3 luni o voi vinde, cand voi obosi sa-mi fac griji ca vine cineva sa mi-o fure....

PS: Adina Iulia, precis am mai multi pantofi ca tine! Sic!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by caro

Mama mandra de Dan Andrei (24/03/1996) si Thomas Adrian (18/01/2004)
http://community.webshots.com/user/lidia67

Sa nu care cumva sa vii pe la mine pe la bloc ca risti sa fii linsata de babe
Te imbraci modest, parul strans si batic eventual! Ca asa e in Romania, nu suntem in Olanda aici! nici Canada! bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by capra cu trei iezi

presa, e si presa de vina, dar nu cred ca ei sunt impotriva sa apara prin ziare cand isi cumpara masini luxoase, cand isi marita cateii...le place si lor publicitatea asta.
nu cred ca e o aversiune, daca nu aparea prin presa habar n-aveam cine e casuneanu si ce hram poarta, ce masina si-a luat, dar desprecopii a avut o intrebare si ne-am dat si noi cu parerea. scuze daca cei cu multi bani s-au simtiti ofensati: miliardari din romania, pavati-va trotuarele cu lingouri de aur, sunt banii vostri!!!

E o alta mentalitate mai de graba.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anky

[/quote]

Perfect de acord. Nici nu e de mirare, zeci de ani lumii i s-a inoculat ideea ca toti trebuie sa castige la fel. Nimeni mai mult, nimeni mai putin. Indiferent de diferentele intre ei. Deci, prin urmare, sa aiba acces la exact aceeasi gama de bunuri ca si vecinu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Stiti ce? Am pretentia ca nu sunt chiar tuta la masini, dar daca as fi vazut masina aluia habar n-aveam ca a costat atat. Eu ma topesc dupa un ML de ultim tip, costa vreo 65.000 euro, si multa lume zice ca sunt nesimtita, ca nu-mi ajunge ce am. Asa ca, in Romania, doar aia care stiu clar cu ce se mananca Bugatti pot sa zica de el ca e snob si cretin. Majoritatea se uitau salivand la masina lu' Nea' Becali, ca a fost mediatizata mai mult, cred ca nici nu ar concepe sa vada pe strazi mai mult de 2-3 Hummer, cum erau in Bucuresti acu' vreo 2 ani.
Cred ca fitele au fost intre ei, care e mai tare la masini.
O dovada ca asa cum unii se spetesc sa-si achizitioneze bijou-uri cu briliante asa si altii, cu damblaua masinilor scumpe! Aici vorbim de oameni care au atatia bani, incat nu mai au de ce sa munceasca pt ei, ca doar au atatia angajati care sa le aduca in continuare si alti bani, si prin urmare, fac si ei ce stiu: se distreaza, cu banii multi pe care ii au.
OOOfff, Doamne, cat de putini se mai gandesc daca este normal cum isi traiesc viata dupa ce au ajuns bogati, daca mai fac ce face lumea in fiecare zi, etc. Ordinea prioritatilor se schimba, asa incat, noua, celor care traim ca toata lumea, cu resurse pt care tre sa muncesti, ne este imposibil sa intelegem de ce si ce fac cei cu multi bani, ni se pare sfidator, dar de ce?! Pt ca noi, care traim la nivelul celor simpli, inca mai vedem ca se traieste foarte rau, ca se moare de foame, de boala, de saracie, de frig...
Mie mi-e putin mila de oamenii bogati care urca undeva deasupra lumii firesti, adica se izoleaza de cei care indura necazuri, dar ii si tolerez, pt ca nu sunt atat de vinovati, e greu dupa parerea mea, sa pastrezi contactul cu cele simple, cand ai atatia bani incat sa ajungi sa nu mai vezi nimic din suferinta din jurul tau.
Ei cad cel mai de sus, cad pierd pe cineva drag, sau cand pierd banii, atunci realizeaza cat de multa desertaciune este in toate cele de suprafata...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

quote:
Originally posted by caro

Mama mandra de Dan Andrei (24/03/1996) si Thomas Adrian (18/01/2004)
http://community.webshots.com/user/lidia67

Sa nu care cumva sa vii pe la mine pe la bloc ca risti sa fii linsata de babe
Te imbraci modest, parul strans si batic eventual! Ca asa e in Romania, nu suntem in Olanda aici! nici Canada! bine?

Stai linistita ca daca e sa fi birfit esti si aici dar asa mai pe la spate(mai mascat)..cit despre invidie te asigur ca si asta exista din plin.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

quote:
Originally posted by anky

Perfect de acord. Nici nu e de mirare, zeci de ani lumii i s-a inoculat ideea ca toti trebuie sa castige la fel. Nimeni mai mult, nimeni mai putin. Indiferent de diferentele intre ei. Deci, prin urmare, sa aiba acces la exact aceeasi gama de bunuri ca si vecinu'.

[/quote]

Nope...cum am mai spus,bogatie si saracie este peste tot.

Mergi la inceput