Aberatii motorizate de 1.7 milioane

Aberatii motorizate de 1.7 milioane | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

In Romania, un domn are www.gandul.info/articol_39219/bugatti_ul_de_1_7_milioane_de_dolari_al_lui_casuneanu__impozitat_ca_o_dubita_volkswagen_veche_de_10_ani.html" target="_blank"> o masina de 1,7 milioane de dolari.

ma intreb ce poti face cu o asemenea masina, sau asa cum spunea Xeno ... ce ar putea ea compensa?
Oare care va fi primul roman care va achizitiona o naveta spatiala pentru a se deplasa suav de la Snagov sau alte cartiere periferice pina la blocul sticlos in care se desfasoara biznisul sau?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Aaaaa, Domnul Casuneanu...
Ne bucuram pentru el ca-si permite asa ceva. www.google.ro/search?hl=ro&q=Casuneanu Basescu&btnG=Caut%C4%83&meta=lr%3Dlang_ro" target="_blank">Prietenii stiu de ce.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

iileana - nu ma intereseaza parerile tale politice la acest topic, puteam sa pun si eu pe google casuneanu-madonna sau casuneanu-voiculescu sau casuneanu-sex - dar nu despre asta e vorba in panseul meu.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Mergi la inceput

quote:
puteam sa pun si eu pe google casuneanu-madonna sau casuneanu-voiculescu sau casuneanu-sex

Mirela, sigur ca puteai, partea faina e ca gaseai cam aceeasi lista ca si mine. Pe incercatelea!!!!

Oricum, hai sa nu fim nedrepti. Cica omul nu a cumparat masina pentru el, ci pentru fiul sau, ca sa nu se simta pustiul in inferioritate fata de prieteni. E, pur si simplu, un tata bun.
"Din informatiile noastre, Costel Casuneanu a fost convins sa cumpere masina de catre unul dintre cei doi fii ai lui, Costel jr., zis "Costelus". Acesta a avut initial un Lamborghini, model Murcielago, alb-perla, iar, dupa ce un prieten de-al lui, fiul unui alt miliardar, si-a cumparat o masina mai scumpa (un Rolls Royce, negru - "Black edition") a vrut sa castige "concursul", asa ca si-a determinat tatal sa investeasca o avere in Bugatti Veyron."
http://highliferomania.blogspot.com/2007/04/fabulosul-costel.html

P.S. "Aceasta masina este proiectata pentru o viteza maxima de 406 km/ora" Ma intreb unde o va folosi.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

ma intreb ce poti face cu o asemenea masina, sau asa cum spunea Xeno ... ce ar putea ea compensa?

Cred ca ii da impresia ce unic si ce persoana importanta este, luminatia sa! ar fi putut face lucruri mult mai bune si mai interesante cu banii aia. mie imi vine sa mor cand vad pe la tv parinti facand apeluri disperate pentru 20-30 mii de euro ca sa-si salveze copiii, iar altii isi plimba fundurile in masini nepermis de luxoase. cat de bine te poti simti intr-o astfel de masina??? mai aparuse la tv nu-s ce manelist care suflase cu aur nu-s ce parti componente ale masinii sale . atata grandomanie!!!gratuita dupa parerea mea.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ce sa faci?! Te bucuri de ea. PACAT de ea ca circula pe soselele Romaniei...

Fiecare face ce vrea cu banii lui

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Ce sa faci?! Te bucuri de ea. PACAT de ea ca circula pe soselele Romaniei...

Fiecare face ce vrea cu banii lui

corinadana mama Ralucai

Stii care e paradoxul? Banii LUI cu care a cumparat aberatia asta de masina sunt facuti din ASFALTARI Sa nu lesini de ras???

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Nu i nici primul nici ultimul... Sunt la el in cont?!

corinadana mama Ralucai

Mergi la inceput

quote:
Banii LUI cu care a cumparat aberatia asta de masina sunt facuti din ASFALTARI

...ca urmare, Dl. Casuneanu isi va conduce racheta pe "autostrada Bacau-Piatra-Neamt, numita "Autostrada Casuneanu"."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

misto masina!
eu mi-as cumpara-o daca as avea bani si as fi acceptata

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Ce poti sa faci e sa te bucuri de ea daca o ai.Atita doar ca nu e prea potrivita pentru drumurile din RO.Cit despre compensare,nu vad de ce o masina trebuie sa compenseze ceva,efectiv i-a placut masina respectiva iar daca omul si-a permis a cumparat-o.Si eu mi-as cumpara-o daca mi-as permite.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput