Rahova sau apropiere (27)
Raspunsuri - Pagina 9
Dory232002 spune:
Cred ca Alexei ii ies si caninii de jos , ca astazi spre seara tare maraita a fost si mi sa parut gingia inflamata, si cu mancarea ne cam luptam si ea asa face mereu cand ii ies dintii.
Cristina, cred ca tobogan a scis pt ca tocmai ajunsesem cu ea acasa din parculetul de pe calea rahovei si o dadusem in leagane si tobogan si probabil ramasese cu gandul la ele .
aissa spune:
Daaa, era cu niste sandale tociteeee pe care i le dau in casa ca papuci. Cu dres gros si pantaloni scurti peste. Daca o vedeati ziceati ca atunci a iesit din canal.
Poze
Dory232002 spune:
Monica ma bucur ca ia-u scazut dioptriile lui Alex, sa poatre macar de acum incolo cum trebuie ochelarii ca la urmatorul control sa nu mai trebuiasca sa-i poarte deloc.
Dory232002 spune:
Hai ca imi aduc aminte pe rand , Cristina, cum ia venit lui Ale fustita?Dar tu , te-ai incaltat cu adidasi?, cum te simti in ei?
preda_vicky spune:
Buna dimineata!
Am reusit sa ajung si eu la servici, greu se mai circula! Si cum azi e mare sarbatoare, cred ca o sa fie nebunie in oras.
Ieri am avut o zi afurisita la servici, asa ca, pentru relaxare, cand am ajuns acasa mi-am luat familia si am mers in Carol. Ne-am intors pe la 9, aseara. A fost o zi frumoasa.
Sa vedem ce mai facem azi!
Monica, felicitari pt. Alex, pt. dioptrii. Ruxi cum se mai simte? De azi merge si Dani la gradi. Sper sa fie bine in continuare.
Va si va doresc o zi buna. E timpul sa ma apuc de treaba.
http://community.webshots.com/user/viki39
Dory232002 spune:
Neata!
ce sarbatoare este azi?, ca eu tocmai am pregatit masina de spalat, doar sa-i dau drumul?, sau este vorba despre altfel de sarbatoare??, si eu sunt ?. ca nu stiu?
Azi am program de gatit, dat mai pe seara caci trebuie sa ajung prin piata acum dimineata , astept sa se trezeasca Alexa, sa ne facem ritualul de fiecare zi si apoi sa plecam....
preda_vicky spune:
Dory, e ziua Europei... poti spala linistita.
Doar ca o sa se circule aiurea.
http://community.webshots.com/user/viki39
andre_ea spune:
'Neata!
Fetele, multumesc ca intrebati de Tudor. Cred ca mucii sunt pe trecute, desi nu i-am scos niciodata cu nimic.
Azi noapte a dormit bine (de fapt a avut o trezire scurta, dar atat). Si eu am dormit super ca eram obosita.
Cu o noapte inainte s-a trezit urland si nu s-a linistit decat cand l-am dus la geam. Io nu stiu ce ma fac cand ma duc la serviciu, ca io-s rea de somn. Daca nu dorm cat ii trebuie organismului ma ia durerea de cap si apoi rau de la stomac cu voma.
Ma bucur pentru dioptriile lui Alex. Si ma bucur ca toti copilasii sunt mai bine.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
andre_ea spune:
Fetele carora le-am lasat nr. de tel. al instructorului auto, il mai aveti? Ca l-am ratacit. Puteti sa mi-l trimiteti pe PM?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Eu sunt deja obosita: am mers pe jos de la Chirigii la Unirii, pt. ca era circulatia blocata. Bine ca macar ma lasa Maria sa dorm noaptea. E bine si pentru ea ca in rest, cand e treaza, o termina durerile de dinti. Si ieri a stat numai cu manutele prin gurita si cu lacrimile innodate in barbie
de Maria Cornelia (20.09.2006)