Rahova sau apropiere (27)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

neatza fetelor,
mai pe barca exact pe la jumatatea strazii, este un fel de mic centru comercial, da? pe o parte este guliver, iancu, farmacia, etc...iar vis a vis sunt 2 magazine de legume-fructe, magazin de paine, farmacie, etc...ei pe partea asta cu magazinele de legume-fructe(ele fiind pe partea stanga, in sensul de mers dinspre calea rahovei spre margeanului)dupa ce se termina asa zisul centru comercial faceti prima la stanga si din nou stanga in maxim 50m...acolo este parculstiu ca nu ma pricep la expicatii mi s-a mai spus
Dory, odihneste-te
cristina, abs...ce faceti, pe unde sunteti?

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Monica, ala este parculetul la care ma-m gandit si eu, strada respectiva se numeste Dumbrava Noua , de odihna... nici nu se pune problema sa pot , tare mi-as dori si eu, mai ales acum cand intram pe ultima suta de metrii pana pe 2 iun., si ma gandesc sa nu iut ceva acasa, ca sa fim nevoiti sa ne intoarcem inapoi la Buc..

Mergi la inceput

si eu sunt invitata la o nunta pe 3 iunie...deja ma stresez ca nu stiu cuc e sa ma imbrac

monica

Mergi la inceput

He he, daca tu te stresezi eu ce sa mai zic...., care ma schimb de 3 ori , daca eram doar simpli invitati, altfel statea situatia, dar asa...., noroc ca in final am finazilat cu bine capitolul tinute nasa si nasica(in afara de incaltari), mai ramane ca luni sa-si mai cumpere si nasul un costum si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Imi puteti recomanda si mie un salon de coafura si cosmetica bun? Ca sunt o gramada pe langa mine, dar nu stiu la care sa merg sa nu ma cioparteasca...

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

din pacate de tuns nu prea mi-a placut pe nicaieri cum m-a tuns aici in rahova...dar andreap mergea undeva si o facea tipa super...
la cosmetica eu merg la giani's(unde era tay-pan)pe calea rahovei chiar imediat dupa str barca si sunt multumita.

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumesc

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Monica, nu explicatiile tale erau neclare, eu eram cea care nu cunoaste bine zona. Din ce spui nu e acelasi parc. Ala de care ziceam eu (mic-mic) e pe partea cu Gulliver. S-au apucat sa amenajeze parculete din astea in toata zona. Vin alegerile?

Lexi, eu merg la Abbate. Au 2 saloane pe 13 septembrie, destul de departe de tine. Eu sunt multumita de coafeza la care merg. Daca te intereseaza sa-mi spui si-ti zic numele ei.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Monica, va-ti mai intors in parc?, ca noi am stat pana pe la 12.35 si nu ati aparut pana atunci...

Mergi la inceput

Dory, nu am mai venit in parc, dupa ce l-am luat pe alex de la gradi am venit repede acasa fiindca vorbisem cu tata la telefon si ne-a luat el si ne-a dus cu masina in orash sa rezolvam o trebushca mica...mare gresealaca noi nu avem AC la masina si am murit de cald, astia mici au transpirat ca la balamuc...
acum ne pregatim sa iesim din nou pe-afara

monica

Mergi la inceput