Rahova sau apropiere (27)
Raspunsuri - Pagina 21

monica-elizabet spune:
dory, nu am mai fost sa caut...nu am starea necesara...nu-sh ce-amam facut curatenie, a venit o prietena in vizita si uite-asa a trecut timpul
aaaami s-a stricat si telefonul mobil a fost pus in coshul de la carutz si a curs dintr-o cutie cu lapte tot laptele peste el(era zuzu
)...probabil ca acum are branza inauntru si de-aia nu mai merge
sa vad maine daca da ceva semne de viatza...daca nu imi iau altul
acum pe seara am iesit si ne-am plimbat putin pe stradutze...nu am mai ajuns in parc
va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

monica-elizabet spune:
buna dimineatza, ce faceti fetelor pe unde sunteti pe vremea asta?
eu nu mai am nici un nr de telefon fiindca toate erau salvate in mem tfasa ca fie-va mila si dati un mesaj pe ym sau privat cu nr
dupa amiaza merg cu alex la control, sa-mi tineti pumnii
va pup pe toate
monica

anangel_lexi spune:
Neata tuturor.
Monica, succes la doctor azi!
Eu zilele trecute m-am simtit foarte prost, am avut niste dureri de cap groaznice, plus ameteli si stari de greata. Azi ma simt mai bine, sper sa ma tina de
Maria Cornelia (20.09.2006)

monica-elizabet spune:
lexi, sanatate, ai grija de tine
mi-a dus tata tf la reparat...cica a zis tipul ca-l repara...sa vedem
monica

Dory232002 spune:
Brrrr, ce vreme aiurea...
Noi stam in casa ca nu avem alta alternativa, eu nu am chef de nimic , poate si din cauza timpului de afara.
Monica, bafta azi la dr. cu Alex,
Lexi, sper ca astazi sa fii ok.
Cristina, tu pe unde te ascunzi?, nu ne mai spui nimic?
Mirela si tu la fel, sper ca sunteti ok.

monica-elizabet spune:
mama ce caldura se facuse cand am venit de la gradinitapacat ca inca erau balti pe jos si amandoi s-au facut ca doi porcushori...ca sa nu va mai zic ca au pus mana cred ca pe 20 de melci...n-am vazut atatia melci la un loc in viatza mea
monica

andre_ea spune:
Dory, nu l-ai vazut cateva minute mai tarziu cand intra prin toate magazinele de incaltaminte si zapacea vanzatoarele. Tu ai gasit ce cautai?
Enervanta vreme. Toamna trecuta parca, era o vreme cand noaptea ploua si ziua era frumos. Ce bine era!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Dory232002 spune:
Andreea, parca il si vad pe Tudor din descriera facuta de tine , eu nu mi-am gasit pantaloni, adica am gasit dar erau un fel de fusta- pantalon iar eu nu asa vroiam
.
Monica, ce ati facut la dr.???

monica-elizabet spune:
am fost, a zis ca este aproape complet vindecat, insa sa-l feresc in continuare de vant si sa-i mai pun totusi cateva zile picaturi(sa nu-l intoarca)
telefonul l-am reparat dar nu mi-a putut salva si nr din elacum incerc sa refac agenda
maine avem lectie deschisa la gradinitza, alex este emotionatbine ca sta mama cu ruxi si ma pot duce cu el ca vin si parintii si inspectie...ce sa mai...treaba importanta.
vicky, voi cum mai sunteti?
monica

preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Monica, Dani azi merge la control. El a luat antibiotic, dar lui i-a dat 2 tipuri de picaturi de pus in nas, nu i-a dat picaturi si pt. urechi. Oricum, sapt. asta nu l-am dus la gradi, nici afara nu a prea iesit, cu vantul asta. In orice caz, dr. a spus ca din cauza vantului sunt si f. multi microbi, virusi in atmosfera. Si a mizeriei din oras, nu mai vb.
.
Asa ca sta acasa. De luni sper sa pot sa-l duc la gradi. Ca si asa educatoarea e ingrijorata ca nu are ce sa-i scrie in fisa.
Succes azi la lectie!
http://community.webshots.com/user/viki39