Rahova sau apropiere (27)
Raspunsuri - Pagina 19

MIRCLAU spune:
BUNA ZIUA VECINUTE
pe unde umblati? cred ca la vot nu?
nu v-am mai scris pt ca am fost fff ocupata dar v-am citit zilnic,noi suntem bine avem o singura problemuta cu somnul:nu vrea sa se culce deloc nici ziua,nici noaptea,pana adoarme ma innebuneste cu plansul ca el vrea jos la "giucalii"nu stiu cum s-o mai scot la cap.....dar o rezolv eu si pe asta
asa.........am fost astazi sa votez pt prima data in acest cartier si m-am dus la gradi de pe margeanului gandindu-ma ca aici apartinem,cand colo surpriza........imi spune gardianul ca suntem arondati la gradi 178 de pe iancu jianu......
na acum ia la cautat aceasta adresa ca nici habar nu aveam si din om in om dau de adresa,votez si la plecare m-am intilnit si cu cristina,era cu sotul si cu ale
dar mi-a placut fff mult aceasta gradi,fff bine ingrijita si cu spatii mari de joaca....MONICA parca tu spuneai ca ai baietelul acolo?cum sunt doamnele de acolo ca eu cred ca acolo am sa-l duc ca mi-a placut tare mult
hai ca m-am intins prea mult,mai vorbim mai pe seara dupa rezultatul alegerilor
va pup pe toate si va doresc o seara linistita
MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
eu nu am fost la vot...hac! eu cu cine votez!
pe alex nu-l mai doare urechea si nici nu mai este infundata, am mers pe tratament fara antibiotic, sa vedem miercuri ce zice doctoritza...cum este de fapt urechea...azi am iesit putin cu ei la plimbare(ne-am intalnit cu tony si ale)dar nu i-am dus in parc sa nu se agite alex pe-acolo...am avut o vizita azi(o d-na cu nepotzelul ei de aproape 2 anishori...un dragutz si un cuminte) s-au jucat tare frumos si asa a trecut mai repede timpul ca altfel ma stresa alex cu iesitul afara
cristina, voi ati facut vaccinul de 2 ani si jumatate?...ca noi trebuie sa-l facem in iunie si am tot auzit ca se face febra de la el
mirela, eu il am pe alex la 72(acolo unde este si baietelul lui vicky)...poate de-aia au amandoi otita in acelasi timpcolegi de gradinita si de suferinta...vicky, cum se mai simte baiatul?
Doryyyyy...cand este nunta? nu am mai apucat sa vb...sper sa ne facem bine si sa ne vedem din nou
andre-ea, tudor cum a mai evoluat, cum se simte?
va pup pe toate sa aveti o seara placuta
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Dory232002 spune:
pe ultima suta de metrii pe ziua de astazi.
Noi am lasat fata la mama in seara asta , apoi am fost in vizita la niste prieteni, si am venit putin mai devreme.
Nici noi nu am votat .
Monica, fix peste 2 sapt. este nunta, ma bucur ca Alex este mai bine.
Mirela, poate isi revine de la sine micutul cu somnul, si a mea cam face figuri la somnul de pranz, dar sper sa-si revina.
Andreea, cum mai este Tudor?
Cristina, voi ce mai faceti?
Lexi, ia mai iesit vreun dintisor Mariei?

monica-elizabet spune:
buna dimineata fetelor
dory, deci mai aveti ceva, ceva...
eu de azi dim am tot cautat sa-i duc pe astia mici la un teatru de copii ceva...si la tandarica nu este spectacol azi, la ionc reanga nu mai au bilete...poate la circ dar abia la 15 si atunci dorm eio sa mai vedem...in casa ma zapacesc pe vremea asta de kko
va pup pe toate, sa aveti o Duminica placuta
monica

aissa spune:
Neata! Noi ne-am trezit tarziu si ieri si azi. Ieri am fost la Stefan si seara am gatit, azi sunt singura cu Ale asa ca nu prea apuc la net. Acum iesim nitel afara, ne plimbam pe Barca (ma intalnesc cu Vio) dar nu stau mult ca e destul de nasol parca afara.
Mire acolo vreau sa o inscriu si eu pe Ale. Nu acolo merge baiatul Monicai, el merge la alta gradi spre piata. Nasol e ca la gradi asta nu au grupa mica asa ca trebuie sa mai astept un an. Si am inteles ca se intra destul de greu....trebuie pila la directoare.
Poze

monica-elizabet spune:
cristina eu te sfatuiesc sa mergi inca de anul asta sa lasi o cerere pentru anul viitor(vb serios, sa sti ca asa mi-a spus mie atunci cand am fost..."d-na locurile pentru anul asta sunt ocupate inca de anul trecut")
ca de-aia m-am enervat eu atunci si i-am spus...bine d-na dir atuncic redeti ca pentru asta mica de 4 luni gasesc locuri peste 4 ani??? si s-a umplut de spume
noi stam in casa...poate tot asa o scurta plimbarica sa facem...altceva...pe vremea asta nu se poate
monica

andre_ea spune:
Salutare!
Mey, va multumesc ca intrebati de noi!
Tudor e tot mucios, dar n-a facut febra si nici nu tuseste, asa ca nu-mi fac griji prea mari. Partea proasta e ca nu sta la scos muci.
Daaaar, trebuie sa il si laud: de 2 zile mananca ciorbita de dovlecel super bine. Sunt asa fericita! Maine se termina
. Cred ca trebuie sa-i fac ceva tot cu dovlecel
.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor si La multi ani! tuturor celor care purtati (sau aveti in fam)numele de Constantin si Elena.
noi suntem bine(pana la proba contrarie cand mergem miercuri la control)alex a mers la gradinita astazi ca altfel nu se mai putea, eu am pus o supitza la foc pentru astia mici si ruxi ma bazaie ca vrea afara, vrea afara...
va pup pe toate, sa aveti o zi frumoasa
monica

Dory232002 spune:
Si din partea noastra La multi ani pt. cine poarta numele de Elena sau Constantin !!