Rahova sau apropiere (27)
Raspunsuri - Pagina 12

preda_vicky spune:
. Aseara am dat o fuga pana la pneumolog cu Dani, e a 3-a oara cand mergem si nu o gasim pe d-na dr.
. Acum era in medical! Asa ca ne-am oprit in parcul Carol, am stat putin ca era innorat si batea un vant naprasnic. Si bineinteles a iesit soarele cand am ajuns noi acasa
.
Mi-am propus sa mergem in Carol, tocmai din cauza aglomeratiei din Sebastian. E drept ca parculetul de pe Barca nu-l stiu, dar daca e asa cum zice Monica, prefer sa ma lipsesc. si spor la treburi.
http://community.webshots.com/user/viki39

Dory232002 spune:
Neata!
Monica, in care parculeti de pe barca ati fost ieri?, cel care este situat vis a vis de cel in care ne intalnim noi? In dimineata asta ce faceti?, pe unde mergeti?

monica-elizabet spune:
buna dimineatza,
eu astept sa intre prietena mea pe ym sau sa-mi dea un semn ceva si sa vedem unde ne intalnim(Dory sti tu de ce)si apoi te contactez, daca e poate ne vedem daca iesiti si voi in parculetzul fara jucarii.
da' de parculetzul de vis a vis de acela unde ne vedem noi vorbesc...dar nu ma mai duc acolo decat ziua cand nu sunt cei mari9ca presupun ca-s la scoala)
va pup
sa aveti o zi buna si sa iasa dintisorii fara dureri(acolo unde este cazul)
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Dory232002 spune:
Mama, ce ma scoate din sarite reclama asta de la pampers, cand ti-e lumea mai draga, apare si micsoareaza pagina

Dory232002 spune:
, da Monica, stiu eu de ce
, ok, vb pe mess., si poate ne vedem acum dimineata, tu trebuie sa mergi la pranz sa-l iei pe alex de la gradi?

monica-elizabet spune:
da, trebuie sa merg dupa el sa-l iau si mais tam ca de obicei si-n curtea gradinitei la joaca
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Noi nu avem noutati, ne chinuim in continuare cu dintii (oare cat o mai dura pana ii ies? Ca suntem terminati toti 3, si Maria si noi)
de
Maria Cornelia (20.09.2006)

aissa spune:
Calgel, dentinox la greu fetelor, am folosit la tuburi in perioadas dintilor de nu stiam daca e ok sau nu sa ii dau atat (aveam grija ca parca de 6 ori pe zi era ok).
Eu sunt la munca, am o alergie turbata cred ca de la puf, imi simt ochii grei si imi curge nasul si stranut... Si Ale aseara a stranutat o gramada si mi-a zis T. ca si afara facuse la fel. Dimineata chiar era nitel trompetica pe nas dar acum mi-a spus Tony ca era ok, mi-era teama ca face muci (nici nu mja miram la vantul si praful de zilele trecute).
Poze

anangel_lexi spune:
Aissa, si eu ii dau Calgel, dar mi-e teama sa-i dau prea mult ca nu cumva sa se obisnuiasca organismul cu el si sa nu mai reactioneze la un moment dat. Ii mai dau si Panadol, dar tot asa, incerc sa-i dau cat pot de rar. Panadolul o calmeaza cel mai bine. Dentinox n-am incercat, e mai bun decat Calgelul?
de
Maria Cornelia (20.09.2006)