Recoltarea de celule stem din cordonul ombilical

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_florea spune:

Am vazut pe celalalt subiect deschis ca s-au dat si nr de tel .

cristina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maronica spune:

SALUT
CRISTINA NU STIU DACA AM VOIE SA ZIC FIRMA DAR PANA UNA ALTA (MA INTERESEZ DACA SE POATE SA ZIC NUMELE)UITE NUMARUL DOMNISOAREI DOCTOR-REPREZENTANT MEDICAL LA ACEASTA FIRMA:0720222280 SI SE NUMESTE RAMONA STOIAN.
SUNA SI ITI DA TOATE DETALIILE.
O SA VAD DACA SE POATE SA ZIC SI NUMELE PT CA MAI SUNT MULTE VIITOARE MAMICI CARE AR DORII SA STIE MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST PROCEDEU
VA PUPIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furnik spune:

buna

mai mult informatii gasesti aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98476

maronica a dat un numar de telefon, la care eu am sunat si am vorbit cu domnisoara doctor,e foarte draguta, suna linistita si intreaba tot ce vrei ca o sa-ti raspunda, eu ma duc maine sa ma vad cu ea la ei la sediu, in spate la Mc-ul ala rock and roll, pe Dr felix,in aceeasi cladire cu un salon de cosmetica. ceri tu mai mule detalii la telefon.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby_leca spune:

eu stau in londra si tocmai am vb cu o clinica de aici de spre colectarea celulelor stem.pachetul include colectarea si stocarea lor timp de 25 de ani .totul pentru 1600 de lire.se merita ....trebuie sa ne gandim la viata si sanatatea copiilor nostri:)gasiti detalii pe site ul www.cells4life.co.uk.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaIna spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaby_leca

eu stau in londra si tocmai am vb cu o clinica de aici de spre colectarea celulelor stem.pachetul include colectarea si stocarea lor timp de 25 de ani .totul pentru 1600 de lire.se merita ....trebuie sa ne gandim la viata si sanatatea copiilor nostri:)gasiti detalii pe site ul www.cells4life.co.uk.

Salut Gaby,
La noi a aparut o firma care face depozitarea in Germania si ma costa 1650 E pentru 20 de ani : http://www.stemcelexion.ro/ - eu zic ca merita luata in seama.

Mergi la inceput