Piatra Neamt ,Perla Moldovei (21)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lora, e bine vvineri la 4:30. Merci mult!
Tu ce duci de obicei - ma refer exista vreo fisa a copilului, sau trimitere de la doct. de fam (nu ca eu as avea), insa sa stiu cam cum e.

Laura, eu sunt deschisa pt. mai multi doctori; e greu sa gasesc unul care sa-mi placa, deci daca e ceva voi apela si la cea de care povestesti tu.

Noi am fost azi in Batca Doamnei - a alergat Lara desculta prin curte, am intrat si cu picioarele in rau - a fost tare frumos si o vreme, superba - ce frumos e sa ai casa si curte

Fetelor, cine vrea/poate sa iasa maine seara in oras? Noi mergem impreuna cu colegi de-ai sotului intr-un local/bar/restaurant - nu stiu insa unde anume.

o noapte linistita
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Buna fetele acum intru sa scriu cate ceva pt ca azi pe la 9, cand ma pun si eu sa dau cu aspiratorul se ia curentul(cica au facut nu stiu ce control prin zona)Nasol a fost ca nu au pus nici un anuntz. Plec eu linistita in parc cu fiimea pe la 10(ca si asa nu aveam ce face) si cand ma intorc gasesc usa inchisa(se intra cu cartela) deci ma pun sa strig la o vecina sa coboare si sa ne deschida usa. Saraca femeie, pana a intzeles ce vrem(ca tot ne spunea ca nu poate ca nu-i curent) au trecut vreo 5 min in care eu tipam de jos(ca sta la et 3) Am intrat in bloc dupa vreo 10 min, ca a durat pana a ajuns jos cu lumanarea... deci a fost ca-n filme

{b]Pleurotis[/b] - sper ca am scris bine ca nu mai stiu exact - sunt ciupericle acelea plate care se fac pe butuci sau trunchi de copac. Se gasesc de cumparat la Kaufland la caserola. Fierb in max 20 min si sunt super bune. Productia in serie nu stiu cum se face, dar ele nu sunt atoase si nu mesteci la ele ca la guma. Au o culoare gri deschis. Si ies din ele niste snitzele super faine. Acum am facut lumina in cartier?

Mai vb maine ca imi este un somn....
Noapte buna.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Buunaaa dimineatza

Dana, Criss ca ati fost la tae-bo. Miscarea face bine, chiar daca la inceput e mai greu pana invetzi miscarile corecte si se obisnuieste organismul.

Lora hai, mai, ca ai si tu fetitza...ce vrei numai pantaloni? Nu se poate, mai trebuie si rochitze...si apoi vai de noi cand or incepe si n-or mai termina

Laura uite ca nu am apucat sa-ti urez distractie placuta, dar te astept sa povestesti cum a fost

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Am gasit o reclama de la Kaufland si corect se srie Pleurotus

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Aaaaa...Ana, ai facut lumina! Da, acum stiu si eu despre ce vorbesti, mai luam din metro mai demult...Ce tampiti si astia cu lumina..pai ce naiba faci, orbecai pe scari...nu-s normali...trebuia sa fi anuntat, nu?
Adriana, nu trebuie nicio (acum se scrie legat nicio, niciun, au schimbat astia iar gramatica) fisa, nici trimitere, stai linistita. Si eu sunt f. pretentioasa la doctori, la un moment dat nu mi-a mai placut nici de Petrovici, dar dupa ce am cunoscut altii am revenit la el..acum imi place.
Dana, mama, pe unde esti?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Lora se pare ca numai noi suntem pe aici pana acum. Si eu voi iesi acusica cu Casandra in parc. pai normal ca trebuiau sa puna anuntza, mai ales ca a tinut pe putzin 5 ore, daca nu vreo 7.Asta e ce sa mai fac? Acum stau si rad si ma multumesc ca m-am descurcat sa intru in bloc

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Si Iustina e prin oras, posibil chiar in parc...e cu taica-su, ca eu sunt la serviciu...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna, dragele mele...

intru si eu pe fuga ca sunt intre 2 drumuri cu serviciul meu... am ajuns acasa aseara si maine plec din nou pt 3 zile... am chemat-o pe mama sa vina sa stea cu alex ca bona nu poate sta si noptile... si duminica viitoare plecam in concediu la mare o saptamana... insa va promit ca dupa ce ma mai linistesc un pic voi fi mai activa
si voi pune si pozele promise... Va pup dulce pe toate, ma bucur de ispravile nazdravanilor vostri, ma bucur si va felicit si va invidiez pt. intalnirile voastre!...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Ionella, ce mult ma bucur ca ai putut sa mai intri si tu putin! E rau ca e asa cu serviciul tau...imi dau seama cat de greu e, dar ma bucur ca plecati in concediu toti 3, e fain. Presupun ca Alex deja s-a obisnuit in Bucuresti, nu?
Numai bine va doresc si concediu placut!
Inca mai asteptam pozele...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Ionella imi pare bine ca ai mai trecut pe la noi. Abia astept si pozele cand se va putea

Ana si Casandra

Mergi la inceput