Piatra Neamt ,Perla Moldovei (21)
Raspunsuri - Pagina 24

Adriana_78 spune:
da, haideti la mine, ca mai am bere. Sotul a venit ieri obosit, asa ca n-a avut cine bea berea. Va astept.
Dana, Str Cuza Voda din Piatra, ca nu-l trimiteam la masaj tocmai in Iasi
Laura, mama o sa plece din pacate sambata (sau dum. dim), deci nu putem pleca si s-o lasam singura.
Adriana

crissandrada spune:
Laura din pacate sotul meu e la servici sambata asa ca ... ramane pe alt week - end.
La ora 18.00 ma duc la tae-bo. Vine mama mea sa stea cu Andrada. Cine mai merge???
Crisssi Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

lunna27 spune:
Criss si tu acuma zici??
Edit:Sa vad daca am cu cine lasa fata,am nr tau de tel,daca e ceva ,te sun si ne intalnim acolo in fata.
Adriana si cam cat ajunge o astfel de sedinta??Eu chiar nu stiam de strada asta...credeam ca e vb de Iasi
Dana

LoraG76 spune:
Adriana, deci mama ta pleaca pana la urma...am glumit cu venitul la tine! (cel putin eu, ca n-am timp...)
Da' io in Iasi stiu unde-i Cuza-Voda, da-n Piatra nu stiam ca este... chiar, unde-i strada asta?
Lora, mami de IUSTINA

LoraG76 spune:
Tocmai a fost fiica-mea pe la mine pe la serviciu...i-am probat sarafanul nou si pantofii si bineinteles ca a facut teatru pe aici ca nu voia sa le mai dea jos...
Ce urat era imbracata! Adriano, unde-ai vazut tu ca era frumos imbracata?!
Lora, mami de IUSTINA

crissandrada spune:
Nu am plecat la Adriana, am fost la tae-bo. E destul de misto dar nu e cum am vazut eu la televizor. La televizor mi s-a parut mai antrenant. A fost si asta antrenant mai ales pentru o incepataoare ca mine dar ma asteptam la altceva... Sper sa ma pot ridica din pat maine...
Si nu am fost singura. A mers si Dana.
Crisssi Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

LoraG76 spune:
'Neata, lume!
Bravo, Dana, Criss, felicitari! Ma bucur pentru voi, dar va si invidiez...
Unde umblati? Azi beau singura cafeaua? Dana, m-ai parasit...bei ceai de-acum...cu cine mai stau eu dimineata la cafea???!
Lora, mami de IUSTINA

crissandrada spune:
Buna dimineata.
Lora hai ca beau eu o cafea cu tine dar fara zahar ca sa nu fii singurica...
Crisssi Andrada
(12.09.2002)

crissandrada spune:
Dana cum te simti? te poti ridica din pat????
Eu am putina febra musculara dar nu chiar de speriat. Sunt destul de sprintena. Totusi nu am riscat si mi-am luat pantofi fara toc
Crisssi Andrada
(12.09.2002)