Piatra Neamt ,Perla Moldovei (21)
Raspunsuri - Pagina 19

Laura25 spune:
Lora, cica la turci sa nu te duci ca e jale din multe puncte de vedere. Mai bine la bulgari!
Multumim pt voturi!
Ana, ti-a placut ce freze le-am tras la shtrumphi?
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Adriana_78 spune:
Lora, eu am auzit ca si la turci e misto. N-am fost niciodata, nu pot spune sigur.
Cred ca ti-am vazut fata pe aici pe la noi. Cred ca mergeau in parcul de la Ceahlau.
Peste cred ca voi lua tot congelat pana la urma decat nimic
mergem si noi in parc central

LoraG76 spune:
Adriana, da, cred ca ea era, ca am vorbit mai devreme cu taica-su si se ducea s-o recupereze de prin parc....
Laura, de ce zici ca nu e fain la turci? Chiar vreau sa stiu!
Eu am mai intrebat pe cine a fost in statiunea kusadasi si cica e fain, ei zic ca au fost multumiti...niste amici au zis ca le-a placut mai mult decat la bulgari...acum depinde de gusturi, eu stiu...nu ma pot hotari, ca n-am fost nici intr-o parte, nici in alta. Oricum, am vazut ca la 5 stele all inclusive sunt preturi ca la bulgari la 4 stele...in jur de 45 euro pe noapte/persoana.
Lora, mami de IUSTINA

Laura25 spune:
Salutare!
Adriana sotul meu are un amic care e contabil la o pastravarie de pe langa Bicaz. Prima data cand se intalneste cu el ii spune sa aduca niste peste si il impartim. Mie mi-a mai adus, prins in ziua aia, proaspat, f. bun! Nu mai stiu exact cat e kg, ca ne e amic, dar "branza e pe bani" . Datile trecute mi l-a adus gata curatat. Legat de telefon, Sebi zice ca este un tip jos, la Unic, care se pricepe f. bine. Avea o chestie "accesorii GSM" in hol, jos, unde acum e banca aia, dar Sebi zice ca tot pe undeva prin Unic s-a mutat. Deci cand ai timp, da o tura prin Unic si uita-te dupa unul cu telefoane.
Lora eu nu am fost nici intr-o parte nici in cealalta, dar am un coleg care a fost la turci (acum 3-4 ani, parca) si a venit super dezamagit si a zis ca nu se mai duce niciodata. Cica intr-adevar iti baga oferta cu toate incluse la preturi mici, dar ce e incluas in pachet e f. putin si f. prost calitativ (mancare proasta, sucuri si bauturi naspa si contrafacute). Daca vrei ceva pe langa "pachet" te ard la pret de te rup (zicea de ex, ca un pahar de suc natural de fructe costa ceva la 3-4 dolari. Zicea ca serviciile sunt de calitate proasta, toti incearca sa te fure si sa te pacaleasca (balcanisme ). Anul asta a zis ca si el merge in Bulgaria. Si am auzit multe fete pe DC care au fost in Bulgaria si au fost f. multumite.
Dana ai fost la doctor? Esti ok?
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

lunna27 spune:
Uaaa,dar slaba miscare pe aici
Laura am fost si sunt ok,mai am luni de luat niste rezultate la analize si am sa va spun atunci daca mor sau nu Abia de 15 min am ajuns acasa si sunt lesinata de foame
Dana

ana1980 spune:
Uite ca ajung sa sciu si eu...
Laura ihi, sunt faini asa. Oricum faza asta cu tunsul parului va fi destul de des ca le creste repede.
Mai scriu maine ca acum sunt chioara de somn
Ana si
Casandra

Laura25 spune:
Poze de la intalneala
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi