Piatra Neamt ,Perla Moldovei (21)
Raspunsuri - Pagina 18

andreutza23 spune:
salutare mamici!
am auzit ca v-ati simtit tare bine duminica la adriana. ma bucur tare pentru voi!eu nu am mai plecat la unchiul meu, s-a amanat dar am fost la bunici.
zilele astea am fost putin stresata cu niste probleme de sanatate si de asta nu prea am scris, dar v-am citit. adriana, aseara am trecut prin fata la euroconfort si ti-am admirat masinuta (i-am dat tarcoale cu socrul meu). e absolut superba. s-o stapanesti sanatoasa.
va pup si keep in touch!
http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006

Adriana_78 spune:
Andreea, pai i-ai dat numai tarcoale? trebuia sa fii strigat, sa fii urcat pana sus
Chiar o intrebam pe Lora ieri de tine

andreutza23 spune:
Pai aveam treaba cu socru-meu, trebuia sa merg si la o prietena, sotul imi era singur acasa, eram destul de aglomerata.
dar poate ne facem timp intr-o zi sa ne vedem.
http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006

Laura25 spune:
Ana, Dana nu v-ati intors din parc?
Cum a fost azi?
Andreuta, sanatate multa!
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

LoraG76 spune:
E urat afara...nashpa...!
Vreau sa plec acasa si tre' sa stau pana la 18....da' eu as pleca acasa in momentul asta! Uf...
Lora, mami de IUSTINA

ana1980 spune:
Lora eu merg cu Casandra mai devreme ca ea doarme de la 12 de amiaza. Azi a mancat 2 felii de paine cu pate de pasare - deci chiar mi-a fost de ajutor ideea
Adriana si eu ii dau rosii, ardei, masline(vorba ta-preferatele ei) dar as fi vrut si alte idei. Peste proaspat nu stiu daca aduc in magazine. Gasesti in piatza mare si se gaseste si altceva in afara de crap(cred ca depinde si de sezon). Problema este ca se modernizeaza piatza si ii cam muta de ici colo si saracii cred ca asteapta si ei sa se termine si sa se stabileasca undeva.
Laura azi erau imbracatzi mai subtire strumfii tai.
Andreea sanatate multa !
Ana si
Casandra

lunna27 spune:
Andreea multa sanatate!
Ana noi nu am mai ajuns azi in parc,am fost pana la 1 mai,apoi prin cip-savin si abia aproape de 13 am ajuns acasa.Am luat si eu niste pate de pasare,unul de la Hame si unul de la Cristim,sa vad care e mai gustos,am gasit si niste spirale colorate(m-am uitat mai atent,deci exista)sunt colorate intr-un fel de rosu si verde,cred ca de alea ziceti voica mai erau de un fel dar f f scumpe,peste 100 de mii punga.
Adriana peste proaspat si noi luam tot din piata,intr-adevar crapii sunt cam mari,noua ne place,de ex a luat sotul unul destul de marisor(ca nu erau mai mici) si jumatate l-am bagat la congelator,de obicei mai sunt si alte specii,acuma depinde cum gasesti
Azi ma duc si eu la dr la un control de rutina,am niste emotii,de parca m-as duce la moarte
Dana

LoraG76 spune:
Bafta la doctor, Dana!
Noua pate-ul ne place cel de Sibiu, cel de la Hame mi se pare cam sarat...
Lora, mami de IUSTINA

LoraG76 spune:
Cand ma hotarasem si eu la care hotel sa mergem in Bulgaria, cei cu care mai mergem au venit cu alta oferta....in Turcia! Noi mai mergem cu 2 familii, asa ca tre' sa impacam pe toata lumea...supunem la vot! Pana la urma cred c-o sa ajungem prin Shri Lanka in concediu...la babuini...
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Lora e fain si acolo,bani sa aveti!
Am sa caut si din ala de Sibiu,nu stiu daca era ca sigur luam !
Laura gata,am votat!!
Dana