Atelierul Piticilor (3)... si CONCURS...

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Multumim Buggy!!!
O sa o luam pe Ana la gradi la Matei si vom face acolo lectia. E bine asa?

Si felicitari tuturor participantilor, pentru ca toti au avut lucrari frumoase! Drept rasplata toata lumea va primi cate un premiu de la Casa Retro. Va trimite Nicole cate un mail cu adresa magazinului si programul, de unde va puteti ridica premiile.

pup you,

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Felicitari, Ana si Matei, intr-adevar ati avut lucrarile cele mai frumoase!!! Distractie placuta cu profesorul trasnit!!!!
Pupici tuturor!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Buggy, Ana e bolnava, are febra, deci saptamana asta nu prea putem sa facem nimic. Tu cand ti-ai propus sa vina Profesorul Trasnit la copii?

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Felicitari tuturor lucrarile au fost superbe la toti si ingenioase.

Multumim pentru premiile primite vom merge sa le ridicam mai ales ca ne place mult la Casaretro de unde am mai tot cumparat diverse si chiar daca nu am ajuns la magazin i-am cautat mereu la targuri si expoziti.

o zi buna si spor in continuare la activitatile atelierului!

Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Biluta, stai un pic sa dam intai mesajul la Casa Retro cu numele vostru complet, da? Ca sa nu faci un drum de pomana... astept sa-mi dea Nicole numele din buletin de la toate mamicile ca sa pot scrie mail si am sa si sun sa anunt ca veniti.

Practic sunteti 3 mamici: biluta, katty si criq. Si daca imi scrieti (toate)pe pm numele, eu apoi pot trimite imediat mesajul.

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Caprioara, inca nu mi-am propus... asteptam sa ii treaca febra Anei si e f bine sa mearga la gradi la Matei. Te rog mult cand e in regula tot sa imi dai un PM in care sa imi scrii din nou nr-ul de tel.
Multumesc si insanatosire grabnica
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Gata, am trimis mail la CASA RETRO cu numele tuturor participantilor.
Criq, tie va trebui sa-ti trimita prin posta premiul.

O sa incerc sa si sun astazi la ei, pentru ca stiu ca mai greu citesc mesajele pe mail, dar daca cumva ajungeti inainte sa sun, rugati sa verifice mailul si va fi ok.

Va rog sa anuntati cand intrati in posesia premiului, da?

Buggy, asa o sa facem. Te sun eu cand se face Ana bine, sau dau pm.

pup you all,

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Haideti, mamici, cu idei pentru luna decembrie ! Se apropie Craciunul, cred ca avem ce face cu micutii nostri artisti in asteptarea lui Mos Craciun.
Eu nu am de unde sa ma inspir, astept idei de la voi !
Eventual de la gradinita, de la Cristina, ca tot se pregateste un targ cu produse de-ale copilasilor, de ziua Sf-ului. Nicolae, dar pentru Craciun.
Asadar, hai se reinviem acest subiect atat de placut pentru copilasii nostri !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Am fost si eu aseara sa iau premiul de la Casa Retro, asa ca am intrat in posesia lui!
Referitor la ce zice Nina, sunt de acord, dar eu sar peste tematica cu Curcanul, asa ca daca se face ceva cu Sarbatorile de Iarna, sunt pe aici!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Si noi am ridicat premiile dar nu am reusit sa anuntam din motive de raceala; acum suntem mai bine dar cum spunea cineva mai sus sarim peste "curcan" ( Edi nu se pricepe la asa ceva e cam greu pt. el iar Ana nu are timp sa mai faca) asteptam cu interes propuneri pentru decembrie.

Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput