Atelierul Piticilor (3)... si CONCURS...
Raspunsuri - Pagina 11
AT_Piticilor spune:
Atentie pitici!!! Dam startul la Concursul lunii Octombrie!!!
Tema de concurs pentru Octombrie:
- "Vietuitoarele pamantului"
Instructiuni pt Octombrie:
-desenati, pictati, lipiti, etc... folositiva imaginatia si aduceti la viata animale, pasari, pesti, insecte.
Va rugam sa trimiteti maxim 4 imagini (animale) de copil.
Casa Retro va propune si ea modele: puteti vedea in imaginile din album o frumoasa girafa si niste pesti vesel colorati.
Perioada de desfasurare: 1 Octombrie - 22 Octombrie
Vot: 22 - 26 Octombrie
Anuntare castigatori: 29 Octombrie
Vor fi 3 grupe:
- sub 5 ani
- intre 5 si 6.5 ani
- peste 6.5 ani
Premiile vor fi acordate de catre FunScience si de catre CasaRetro, prieteni de suflet ai Atelierului Piticilor.
Buggy, va acorda la grupa I de varsta un Atelier FunScience. Acest premiu poate fi acordat numai in Bucuresti.
CasaRetro va acorda la toate trei grupele cate un premiu "istet" castigatorilor. Premiile vor consta in carti de la Editura TOP, carti ce ii vor invata pe castigatori sa faca si mai multe lucruri frumoase. De asemeni va acorda si premii de participare surpriza. Aceste premii vor putea fi ridicate de la magazinul Casei Retro din Bucuresti (harta). Doar pentru castigatorii care nu sunt din Bucuresti, premiile vor fi trimise prin posta.
Va asteptam cu drag sa va inscrieti!!!
biluta28 spune:
Si noi, numai cu Ana Maria 7 ani si 10 luni pentru ca Edi nu merge la gradi. si nu ar putea primi premiul..........
Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani
http://community.webshots.com/user/biluta28
AT_Piticilor spune:
Fetele, v-am inscris.
Puteti vedea acum si poze la album (in link de la titlul temei).
Familia de pesti e facuta de Matei (5 ani si 8 luni)- tata peste portocaliu si un pui verde baiat, si Ana (3 ani si 8 luni) -mama pestoaica albastra si rujata si un pui auriu fetita. Cu pestii vor intra in concurs cei doi pitici.
Girafa am facut-o eu (Caprioara) impreuna cu Ana, Buburuza am eu facut-o impreuna cu Matei, Aricii i-a facut Matei anul trecut, iar Fluturasul l-am facut eu. Asa ca astea nu intra in concurs, sunt doar de exemplu .
Pentru Girafa si Pesti am luat model de la CasaRetro, pentru ca ne-au placut foarte mult.
Caprioara va ureaza
alexxia spune:
Ce dor mi-a fost de voi !
Bine ca reincep concursurile. Ne inscriem si noi Ruty 6 ani
Pup
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )
"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?
www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE
katty spune:
Bine v-am regasit, dupa o vacanta atat de lunga!
Ne inscriem si noi la concurs, Andrei, 5 ani si 1 luna!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
AT_Piticilor spune:
Fetele, vedeti ca am modificat un pic anuntul de concurs (atentie ca am modificat si incadrarea pe varste in grupe, pentru ca premiul lui Buggy trebuie sa mearga la copii de gradi, asa ca am pus pana la 5 ani) si am mai pus detalii despre premii. Vor fi si premii de participare de la CasaRetro .
Biluta, eu zic sa-l inscrii si pe cel mic, pentru ca va putea primi premiul de la CasaRetro.
Caprioara va ureaza
Caprioara spune:
Fetele,
Vreau sa va anunt, pe cele care mai vreti sa participati la concursuri, ca mai sunt www.casaretro.ro/revista/?pag=articolul17#" target="_blank">aici, concursuri interesante propuse de CasaRetro, in revista pentru parinti si copii isteti lansata de ei pe net. Rugamintea este, daca participati, sa nu trimiteti lucrari care au fost trimise si la atelier, ci lucrari facute special pentru concursurile in cauza.
Sper sa va placa si sa invatati lucruri frumoase de acolo.
pup you,
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by AT_Piticilor
Fetele, vedeti ca am modificat un pic anuntul de concurs (atentie ca am modificat si incadrarea pe varste in grupe, pentru ca premiul lui Buggy trebuie sa mearga la copii de gradi, asa ca am pus pana la 5 ani) si am mai pus detalii despre premii. Vor fi si premii de participare de la CasaRetro .
Biluta, eu zic sa-l inscrii si pe cel mic, pentru ca va putea primi premiul de la CasaRetro.
Caprioara va ureaza
spor la lucru si numai bine
www.funscience.ro
OK TRECEL si pe Edi 3 ani si o luna
Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani
http://community.webshots.com/user/biluta28