Aspirante optimiste > 20 ani (95)
Raspunsuri - Pagina 4
felicia20 spune:
andreutza23, poate e bebe care isi face loc in burtica. Nu fi pesimista!
Tin pumnii sa fie bine!!!
http://tt.lilypie.com/Eragp3.png
marryan spune:
Mariq nu imi vine sa cred, nu sunt cuvinte care sa aline durerea aceasta mareeu mi am pierdut mama la doar 38 de ani, e foarte dureros!
Fii puternica si tare, si cred ca DD are si o bucurie pu voi!!!
Te cuprind cald, si doar trebuie de mers inainte, ca asa vrea Dumnezeu, caile lui sunt necunoscute pu noi!!!
marryan
iulia25 spune:
ANDREUTZA,da,cam pe sambata-duminica astept si eu musafirii mei nepoftiti.ieri abia am terminat duphastonul si cum cm-ul,am inteles,ca vine la 3-4 zile,deci.....
semne de urati ar cam fi:pana ieri aveam niste bombe de sani durerosi de-mi venea sa-i smulg,dar vad ca azi deja nu mai dor asa de tare.deci se apropie Z1.de obicei la mine in ziua cand nu mai dor sanii de tot atunci vine.
cred ca esti in aceeasi "oala"cu mine,nu?!
vine bebe?<februarie 2006>
tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu
gugushtiuc spune:
IULIA eu la jumatate de cana de cafea pun o jumatate de cana de lapte ca sa o mai "botez" sa nu fie atat de tare. Am inteles ca o singura cafea pe zi nu face rau. Mie mi-a recomandat doctora o cafea pe zi acum ceva timp pt ca am o tensiune de "matza moarta"(asa mai spune ea), este exagerat de mica.
Imi aduc aminte cum holba asistenta ochii la mine cand imi lua tensiunea si ma intreba daca nu lesin pe strada. Mi s-a spus ca se trage de la inima mea care din nastere bate um pic altfel decat in mod normal la alti oameni.
http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 5+
inuta12 spune:
multumesc mult
sunteti dragute.
sarcina usoara va doresc
sper sa ingros si eu randurile in curand
rox_dox spune:
anca, iulia...saru'mana pt incurajari...sunt fff binevenite..ca imi cam tataie
dar trec eu si peste asta!
azi sunt Z7...maine sunt Z8...si poate dupa ma bag si la monitorizarea ovulatiei...sa vedem..in functie de ce imi zice maine!
pupici la fete!
Mami si tati te asteapta!
Nunta noastra!
Ali_bia spune:
Am revenit si eu, dar cu un pahar inalt, mare si cu pai plin cu nu stiu cum se numeste_ dar taaareeeeeeeee bun e.... de la gugu am reteta incercati-o si voi cu cea mai mare incredere
woowwwww ce bun e
te asteptam, 2
Decembrie 2006
Alina
iulia25 spune:
GUGU,daca e cu acordul doctorului.....
zi-mi,te rog,si mie reteta ta de shake,poate ma combin si eu!sa-i fac o proba ....
apropos,acum doua zile am descoperit ce bun poate fi ceaiul de tei cu zeama de lamaie si indulcit cu miere.nu radeti de mine,pana acum nu suportam de nici o culoare ceaiurile si eram convinsa ca e doar pentru oameni bolnavi.
......bolnava eram eu,....la minte....
vine bebe?<februarie 2006>
tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu
kalosalina spune:
Gugu fata draguta, da-ne si noua te rugam reteta pt. bautura care si-a facut-o si Ali
Bebica te asteptam! august 2006
underqueen spune:
buna, fetele! umblu ca nebuna prin oras ca tre sa-mi trag gaze asa ca nu nu stiu cand mai intru ...va pup pe toate
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
hai bebe! -februarie 2007