Aspirante optimiste > 20 ani (95)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
Originally posted by marig

ce frumooos.ma bucur pentru ea.sincer.si-a dorit tare mult un copil.
acuma,e randul nostru fetele.

http://tt.lilypie.com/7Fgyp3.png

mai 2005

E deschis un subiect legat de ea la barfe, mondenitati, cancanuri

te asteptam, 2
Decembrie 2006
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

mai lasati treaba
slaba miscare azi.

mai 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Daaaa asa e ffffff slaba miscarea pe aici..
ma gandeam si eu sa nu mai intru ca nu prea mai am cu cine discuta.. vad ca suntem 3,4,5,6 fete care am mai ramas,...restul nu mai intra , pacat, ce era f frumos inainte

te asteptam, 2
Decembrie 2006
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Alexa, pup.
Multuemsc de incurajari (fiindca ai zis acum cateav zle ca tu crezi ac ar fi bebe).
Faci test azi?

Gugule, tu tot fara simptome esti?
Eu observ la mine ceva simptome usooor ciudate dar evit sa imi fac sperante.
De ex. sunt mai sensibila la unele mirosuri (dar mi s-a mai intamplat si fara sa fiu gravi la unele din ele).
Ieri simteam o jena la burtica dupa ce m-am spalat cu apa calda si cand m-am pus in pat. Sa explic: eu, de obicei, cand imi vine CM, nu suport ca sotul sa fac miscari bruste in pat. Am senzatia ca se zguduie patul, chiar daca f mica miscarea. Daca da din mana si explica ceva ma deranjeaza fiindca ma doare burtica. Si aseara simteam asa doar ca nu ma durea burtica, asa cume la CM, ci doar simteam ca ma deranjeaza, nu stiu cum sa explic.
Altceva: mi-a fost cam rau acum doua zile dupa ce am mers cu masina acasa. Insa eu pun pe seama tigarilor, fiindca nu mai fumasem, de vreo 2 saptamani si in acea zi fumasem iar (si nu una sau doua cu vreo 4 sau 5).
De azi m-am decis (din nou) sa nu mai fumez.
In rest...nu am sani mariti, nu ameteli, nu greturi (in afara de ce v-am zis), nu gusturi ciudate... ar fi chestia cu mirosurile dar nu vreau sa imi fac sperante... Mi s-a intamplat in luna martie sa sper si sa fiu dezamagita. Atunci aveam crampe la burtica, sani umflati si durerosi...

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

elara nu vreau sa te descurajez, dar cred ca multe din simtope sunt autosugestie.
mie in luna in care mi-a intarzita 6 zile mi-a fost greata tare, aveam o granada de simtompe de gravi. si pana la urma a venit invazia, asa ca nu ma mai iua dupa nici un fel de semne.

http://tt.lilypie.com/wOLOp3.png - ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana1005 spune:

Sunt de acord cu tine Andreutza ... multe ni le si inchipuim.

Dupa mine cel mai bun semn de gravideala este intarzierea CM-ului ... insotit bineinteles si de un test de sarcina pozitiv ... ca intarzieri de CM am tot vazut pe aici.

Bineinteles ca exista si exceptii

Proiect BB inceput in mai 2006

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Ancutz ma bucur mult pt. tine. Mi-au dat lacrimile de fericire si in acelasi timp si de tristete, la gandul ca acum ar fii trebuit si eu sa stiu deja sexul bebeului meu...
Si eu sincer imi doresc mai mult o fetita, dar de fapt nu prea are importanta... macar sa-mi dea Dumnezeu si mie un copilas sanatos

Bebica te asteptam! august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alina tu stii prea bine ca o sa vina bebelina si la tine cat de curand.Pupicei

anca 13+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

daaa,si Gugu ne-a lasat.
nu mai vine nimeni pe aici.

Winter,Teomaria pe unde sunt?

mai 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Andreuntza si Ariana, sunt constienta de asta.
De asta am si spus ca evit sa imi fac sperante.
Ca sa fie surpriza mai mare si mai frumoasa daca va veni bebe.

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput