Aspirante optimiste > 20 ani (95)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Salutare Laura multi pe burtica poate se ia si la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Bunaaaaaa.....Laura si Gugu, voi ce simptome de sarcina aveti? Burtica jos se vede umflata? Sunt tare curioasa.....Astept sa fac un test zilele astea....Desi am sani cat casa de la penultimul ciclu din 9 martie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Nichi Alexa sper sa va molipsesc si sa va iau cu mine pe toate! E loc pentru toate la odiseea zuzelor
Eu nu prea am simptome de sarcina, de fapt chiar ma plang de asta! Imi da emotii ca poate nu-i bine! Burtica nu se vede mai umflata, ptc eu am cicatricea de cezariana cam nasol facuta si am ca un val de grasimica deasupra (adica atarna, cumva peste cicatrice total inestetic). Asta e! De-ar fi bine bebe nu m-ar interesa altceva!

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

laura sper ca esti bine!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
hai bebe! -februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna, fetelor.
Marig, condoleante.

Fetelor, ia uitati ce am gasit pe site la articolul "Alcoolul si sarcina" : "Medicii nu pot spune precis ce cantitate de alcool supune feotus-ul la risc sau in ce stadiu al sarcinii feotusul este mai mult afectat. De aceea, toate gravidele, mamele care alapteaza sau femeile intentioneaza sa aiba un copil, trebuie sa tina cont de aceste avertizari si sa renunte complet la consumul de alcool."
Eu sunt Z16, TB e 37,0 ca si ieri. Acum imi doresc sa nu fi ramas gravi luna asta fiindca noi mai deschidem uneori seara o sticla cu vin. Iar eu am baut ieri cam 3/4 pahar de vin si azi mai putin de 1/2 ca tocmai ce m-a lovit grija si am dat fuga sa verific pe site daca e periculos au ba. Si iata ca este!
Eu credeam ca o cantitate moderata din cand in cand nu face rau.
Acum eu ce ma fac daca am ramas???
Oooofffff

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Oooofff ..cand apar si eu e deja seara, tarziu si toate sunteti la culcare.
Cand sunteti voi ziua pe forum eu sunt la birou. Mai arunc cand si cand cate un ochi da' mi-e greu sa va ajung din urma, asa ca doar seara cand ajung acasa recuperez si scriu si eu ceva.

Marryan, scuze ca ti-am ramas datoare cu un raspuns.
Cand am vorbit despre Sfantul Fanurie, ma refeream la acest subiect postat de mine aici.

hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Ma duc la culcare si eu ca e tarziu.
Daca imi poate spune si mie cineva o vorba de incurajare as aprecia tare mult, ca sunt foarte trista acum si ingrijorata din cauza vinului baut.

Poate o aspiranta la al doilea bebe stie mai bine...

hai, bebitza, vino...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

eu mai sunt...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
hai bebe! -februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

elara, pe bune stai linistita!
gandeste-te ca sunt altele care chiar beau alcool, nu cum ai baut tu niste vin si cantitate neglijabila.
nu sunt doctor, dar oricum vinul nu are ce sa afecteze si nici alcool prea mult nu vad a fi intr-un pahar
sunt femei care beau in toata regula si fac copii sanatosi, de zici ca nu-s facuti de ele
nu este cazul sa te alarmezi, decat daca ai cazut cumva sub masa

http://tt.lilypie.com/nM7Np3.png ianuarie 2007
http://new.photos.yahoo.com/cmstroie/album/576460762339891706

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

plec si eu la culcare ca acum am venit de la vaccin
ma doare burtica de la CM si sunt un pic trista.
acum trei luni ne-am hotarat sa nu mai fac vaccinul asta si sa fac bebe, dar uite ca s-a facut timpul de vaccin si eu tot fara bebe sunt
asha ca o sa-mi iau o vacanta de o vara in care sa nu ma mai gandesc la gandacel si de la toamna oi vedea ce-oi face
intre timp voi fi alaturi de voi si va voi tine pumnii stransi sa vi se implineasca visele
am multe de facut lunile astea si sunt epuizata de subiect, dar opricum nu voi sta pe tusa si daca va fi sa se intample...
noapte buna!

http://tt.lilypie.com/nM7Np3.png ianuarie 2007
http://new.photos.yahoo.com/cmstroie/album/576460762339891706

Mergi la inceput