Colectia de toamna iarna 2005(133)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Am revenit si noi dupa o mica pauza, eu ma simt daramata de oboseala si nervi...nu mai am putere alexia este argint viu nu ma asculta( si nici nu cred ca o va face in viitorul apropiat)..fuge..face numai ce vrea, baga toate prostiile in gura...Sa va spun ca i-am luat tricicleta si nu sta in ea!!! iar afara se catara pe ale altor copilasi, avem tractor insa nu-i bun al nostru..musai trebuie sa ia jucariile copiilor, dar am observat ceva ca daca ii ia jucaria inapoi alta persoana decat mine..scandalul este aproape redus la zero
Azi si-a facut un imens cucui, s-a lovit la tobogan.Luni a primit cadou o masinuta disney, e super incantata..si ar cam vrea sa faca praf printesele care se invart insa nu-i iese in rest vorba lui mihai, draga mea se pare ca am inceput sa avem spatiu liber mai mult
vreau sa va spun de ceva vreme si tot uit, alexia recunoaste masina cu care noi circulam( este a sora-mi) in weekend si asta se intampla de mult insa pe zi ce trece ma uimeste si mai tare, sambata eram la piata si a inceput sa bazaie la ta-su sa ii dea cheile de la masina( ii plac fantastic de mult) si dupa ce le-a primt a inceput sa o ia la santoasa cu o tinta anume si ne-am luat si noi dupa ea sa vedem ce face si a stiut drumul spre casa si s-a oprit in fata masinii si vroia sa bage cheile in usa
In curand o sa intru si eu in sesiune, deja m-am apucat de treaba..abia astept sa se faca 30 iunie sa iau o pauza..cu directia Mare sau Munte

meems, santate multa riannei si tin pumnii sa se faca bine repejor de la cucuiata mea.Si eu abia astept sa ne cunoastem cand ajungi in Ro.Miha,mi-au placut foarte mult pozelecu rianna in tinuta trendy

noki, stiu prin ce treci..., o sa fie bine! Am vazut pozele de la slanic, superrrrr

alina, citesc prin ce etape treci cu adaptarea la cresa..ma bucur ca inceputul decurge bine iti doresc sa mearga tot asa.Cu olandeza cum merge? vezi sa nu cumva sa ii iasa vreo masea si asta sa fie motivul plingocielilor missei.Pe mine ma pedepseste ca o las singura ziua si cum ma vede incepe circul, maraie non stop si nimic nu-i intra in voie si nimic din toate astea nu se intampla cat timp este cu mama.

leea, mihalea bine ati revenit!

gandacel, totul o sa fie bine..e greu inceputul si perioada de acomodare, se trezeste des Stefania? Bogdan este la gradi sau cu bona?

joy, iti doresc sa gasesti solutii pentru problema voastra.Succes!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Hello dragelor!

Ma bucur sa regasesc colectia la fel de activa

Noi suntem INCA ! in mutari, de fapt, cu fundul in 2 luntrii, am acumulat o tona de stres, nu stam nici aici, nici acolo si nu pot decat spera sa terminam in curand. Am "sarit" cateva scutece, nu prea sunt la curent, ca nu am avut nici net vreo cateva zile (cireasa de pe tort).

Sa va zic de eco...TA - NAAAAAAAAAAAAAAA!!!! : e BAIETEL. Verdict: o putza de 4 mm(deocamdata!)

Sunt f bucuroasa, desi m-a durut faptul ca "unii" dintre bunici au fost cam dezamagiti si nu au putut ascunde asta. Asa m-am saturat de celebrele texte cu "pereche e ideal"! E-te, voi avea si eu o pereche...de zmei-paralei, care ar fi problema??

In rest, totul a fost bine, masuratorile OK, bebe super-activ (aoleu, asta suna cam nashpa, dar poate se calmeaza dupa expulzie).

JOY, m-am gandit la tine, la ce mult te-am invidiat cand mi-ai spus ca al doilea va fi baietel. Acum am si eu ocazia sa ma bucur. Am citit in scutecul asta de problemele cu somnul. SI noi avem nopti cu foieli si plans din ora in ora (suspectez tot laptele dat tarziu si programul nostru destul de aiurea si anti-rutina) dar au fost si momente cand au fost dintii de vina si atunci unsul cu Calgel/Dentinox a facut minuni. De fapt, Che "comunica" in felul lui daca sunt dintii sau nu - in momentul in care vede tubul de gel, daca il dor ne lasa cu placere sa-l masam pe gingii, iar daca nu, ne impinge cu mainile si se opune.

LAVI multumesc de mesaje si ca ti-ai amintit de mine cu ecografia. Pupam nasucul Silviucai!

Nu stiu cand voi mai reusi sa intru, sper cat mai curand.

Tania 19+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Tania, felicitari pentru baietel!!!

Alina, felicitari pentru casa - poate pui si ceva poze sa ne spalam ochii

Mandy, Maria-Alexia

Roxi, uite un din partea mea si multa putere in continuare. Sa stii ca si eu abia astept sa ne cunoastem, sper din suflet sa se aranjeze lucrurile in asa masura incat sa avem posibiliatea sa ne vedem in vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Mi se pare mie sau s-a cam rarit lumea pe aici? E clar ca ne apropiem vertiginos de 2 ani....lumea isi reia jobul si totul reintra in rutina normala...

Tania felicitari pt baietel! Mie imi pare bine ca asa o sa aibe poate o sansa si missa mea sa se cupleze....doar daca Ripley n-o avea si ea o fetita numai buna pt Che2!

Chiar Ripley cand ne spune ce carucior are?

Roxi spor la invatat si la alergat dupa Alexia... Io abia astept ziua aia cand fii-mea o intelege ca nu are voie sau ca e periculos ce face...Nici noi nu suntem fane trici dar cel putin sta in ea sa o imping.

Meems pt poze e cam devreme, ne vom muta abia in octombrie ca doar nu te poti pune cu "rapiditatea" de melc olandeza....Auzi 5 luni ca sa isi faca bagajele, dar asta e deocamdata suntem abia la faza de contract... Oricum e o casa stil local, in plin oras deci inghesuita si lipita la alte case...nu e ca la voi cu casute cochete spatioase. Adica sunt si aici dar fie afara din oras ( noi am preferat sa ramanem in buricul targului, aproape de scoala franceza) fie la un pret peste bugetul nostru fie la etaj. Ori io vroiam sa am o curticica( chiar daca mi se uita vecinul de la etaj in decolteu asta e) si sa nu mai am scari la intrare....

Alina si Amalia 17.11.2005

Vacanta Pasti Romania 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Uitasem sa o felicit pe Joy pt baietel, iti doresc sa fie sanatos mancacios si ...dormicios!

Alina si Amalia 17.11.2005

Vacanta Pasti Romania 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Wow, Alina, casa fix pe gustul meu! Stiu, stiu, eu sunt din-aia "pe dos" dar mie prea putin imi pasa de curte, spatiu mult in jur... Daca as putea, as locui fix in buricul targului (ca sa te citez pe tine). Ah, si vreau sa-ti spun ca Amsterdamul mi-a ramas la suflet, mi-a placut enorm orasul si in general Olanda.

Despre noi... Rianna tot cu febra toata ziua, dar nu o temperatura foarte ridicata. E voioasa, mananca, doarme, totul pare a fi ok... Chiar nu-mi explic de unde febra. Cumnata-mea e convinsa ca e de la canini ca isi freaca gingiile intruna. Sper doar sa avem parte de o noapte linistita ca sunt rupta de oboseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Tania felicitari pentru baietel si arcina usoara

Meems sanatate Riannei!

MIhaelutat nasol de e, am vazut si eu emisiunea lui Jamie Oliver in care s-a dus la o scoala sa le gateasca sanatos copiilor. Mama, ce sa strambau aia cand vedeau legumele!
Iar aseara m-am uitat pe Euforia la emisiunea "Bridezilla" (i care americance fac pregatiri de nunta). Ei bine, ce au bagat in meniul de nunta tr copii? Evident, cheeseburger

Roxi nu poti face altceva decat sa-i ocupi timpul cu tot felul de jocuri sau alte lucrurice-i plac. DE exemplu Ilincai ii plac cartile, daca descopera una noua, petrece destul de mult timp in compania ei.

Joy cum a mai fost noaptea ta?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hop tzop si noi

Repejor sa apuc si eu sa zic doua vorbe...ca dupa aia ma apuc de treaba

Tania chiar ieri intrebasem de tine ce-ai facut la echo....felicitari ptr baietel....las' ca-i bine si pereche de nazdravani, sanatosi sa fie!

Meems sanatate Riannei, poate o fi de la vreun dintos febra asta de care zici tu, nici prea mare nici prea mica, cat sa te enerveze ca e acolo

Roxi asadar don'soara Alexia nu se dezminte ca fiind habauka shefa, las' ca si a mea face la fel...mai putin partea cu catzaratul, ca acolo inca mai avem ceva dificultati. Pupici si bafta multa in sesiune, sa treci cu bine si cu note mari

Ina ce mai face ex-pufoasa....actualmente silfidoasa???

Joy astept cu sufletul la gura postarea ta..ceva imbunatatiri dupa prima zi de "dat militaria jos"?

Fee ce mai faceti?

Ieri i-am cumparat piticaniei o jucarie noua de la Cora, o omida care spune alfabetul, canta, face ca toate alea, bla, bla....acu' e tare pasionata de ea....azi stau linistita

Fug la treaba....azi am de facut cremsnitul, tiramisu, salata de vinete si niscai ciorba ptr pitica. Doamne ajuta!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Tot io...i-am dat mesaj acum lui Corap ca-mi faceam griji ptr ei, cica sunt ok, inca n-a nascut si nici nu sunt semne. Asteptam deci

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

am dormit 7 ore cu 2 mini intreruperi. nu-mi vine sa cred.
dar toooot obosita sunt.
i-am facut baita cu mai putine urlete - Feli, i-am pus spuma de baie si este mai bine.
era cam obosit si fff marait chiar daca se trezise la 17.30. apoi cu el directia culcare. a baut laptic cam 250ml (dar fara cereale ca nu-i plac cele de grau cu miere) si apoi foiala si coiala pe perna.

i-am spus si o poveste a sta f linistit si a ascultat-o si cum am terminat tup jos de pe perna si vroia jos si din pat.
eee....l-am luat, l-am pus pe picioare si in 2 minute dormea. asta se intampla pe la 20:30.
la 21:40 era is eu in pat si la 22:10 el a inceput sa se foiasca si sa planga.

l-am pus in pat cu mine, i-am dat suzi si pana la 03:00 nu am mai auzit nimic. atunci a inceput sa maraie si nu vroia suzi asadar i-am dat ceai de tei, i-am sprijinit bibele de perna si m-am intors cu spatele la el.

la 06:00 s-a trezit si i-am dat laptic dar nu a baut decat vreo 100 ml...si gata, s-a dat jos din pat si direct la cristi in sufra a venit sa-l pupe.

eu credeam ca a baut doar putin ceai, dar dimineata am gasit bibele prin pat si era gol. dar patul nu este ud, deci l-a baut tot, adica vreo 200 ml. era indulcit putin cu glucoza.

acum nu stiu ce sa zic...dar de astazi m-am gandit sa ma culc in sufra cu cristi si sa-l las pe el in dormitor singurel. sa vedem cum vor decurge lucrurile.

TANIA felicitari pentru 4 mm de putza. ma bucur ca-i tot baietel mai ales ca asta vroiai.
si cu dezamagirea...si socrella nu a parut deloc happy. de parca i-as fi zis ca am gasit fasole la piata..: "a...da?? bravo" cam atat a zis.
si io am zis la fel ca o sa am pereche de baieti si-mi place cum suna.
sincer cred ca vor fi si parti rele dar si aprti bune si frumoase cand ai doi baieti.

MANDY stiu cat te-ai chinuit cu kristi cu somnul.
socrella vine in medie cam 3 zile pe luna si m-am gandit si eu de ieri sa fac mutarea, dar mi-a fost cam lene ca sa zic asa.
dar trebuie intr-un fel sa fac miscarea asta ca el si fdaca nu plange, eu tot ii aud si respiratia.

stiti ce este ciudat? inainte sa nasc, eu dormeam tun. erau nopti can dcristi se juca cu sonorul destul de tare si eu nu schitam nici un gest ca m-ar deranja. el in schimb, daca suflai mai tare in jurul lui, era in picioare.
acum este invers: eu si respiratia i-o aud lui vlad si el doarme tun.

SIMONA imi pare tare rau sa aud si de voi bolnaviori. bine ca nu a fost ceva virus sau bacterie..
si tu o lasi pe Pati la oricine se duce ea??
banuiesc c anu o lasi la orice strain de pe drum, dar uite ca se intampla.

MADAU io am vb cu Corap saptamana trecuta si zicea ca dupa 01.05 merge la dr
deci, zilele astea poate auzim de o a doua printesa nascuta.
ea zicea ca nu are contractii, nu se rupsese apa, doar colul deschis.

a mai intrebat cineva dar am uitat sa va zic ca am vb cu ea.

MEEMS asa-mi zice si mie lumea ca-i febra de la dinti. dar eu nu cred. adica 39.0..e prea mult. orice dr stomatolog intrebi o sa zica ca poate avea o usoara stare subfebrila dar in nici un caz asa febra mare de la dinti.
probabil este un virus care-si face de cap vreo 3 zile.
la vlad asa a fost.
sanatate.

MARIA_ALEXIA despre impartitul jucariilor...nasa este un pic revoltata si suparata pe mamicile din parc care cum pun copii lor mana pe jucaria altuia cum incepe: nu-i lua jucaria ca este a lui, joaca-te numai cu a ta." pai daca tu ii imprimi asta copilului in creier, el asta o sa zica: este a mea, tu ia-o pe a ta"
in acelasi timp, am citit ca in jurul varsta de 2 ani devin posesivi si nu vor sa imparta. si atunci nu este bine sa fortezi copilul sa cedeze ce-i al lui impotriva vointei sale.

sa va zic faza: ma duc la ELA cu vlad intr-o zi. daria are un cart de papusi dupa care vlad este innebunit. el se juca cu carutul si daria i l-a luat. sa te tii urlete pe vlad. saracuta daria cand a vazut ca el urla IMEDIAT i-a dat carutul.
in schimb vlad daca o vede in jurul carutului sau pe daria, imediat o impinge si o da la o parte.
de aia va tot intrebam ce sa fac cu el ca-si arata latura batausa.

revin. cred ca s-a trezit maimuta

Joy 19+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput