sterilet= ingrasare?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns victoriamaria spune:

Eu am 10 zile de cand la montat in 24.04.2007 (am scris si in post-ul anterior).
Fara sex 3zile dupa asa mi-a zis doctorita, pentru ca uterul sa-si revina dupa interventie.Mie oricum dupa cele 3 zile, in 27.04.2007 mi-a venit ciclul asa ca a fost o saptamana fara sex pana la urma.
Oricum nici dupa ciclu nu simt firul respectiv.
Tie ti s-au indicat spalaturi vaginale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ati avut dureri la contact?

Ioana

http://t2.lilypie.com/kHjWp3.png - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

si eu am Mirena de anul trecut din august...m-am ingrasat vreo 2 kg, dar nu cred ca din cauza steriletului, ma simt bine cu el, nu am probleme, ce ma deranjeaza putin imi apar din cand cate un cos-doua .e posibil sa-ti dispara ciclul pe parcurs, mie nu mi-a disparut, am menstruatie tot la doua luni, dar mult mai putin decat inainte. ce a fost mai nasol e ca am sangerat dupa montare vreo 3 luni, noroc ca vremea afara a tinut cu mine si nu au fost canicule.
dar se recomanda in mod normal, femeilor care au nascut deja.
si nu fetelor, nu e normal sa simtiti firul, poate ca nu e montat bine, a,si nu uitati controlul odata la 6 luni.
claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

quote:
Originally posted by ancutzathree

e 100% sigur sau sunt si asa sanse sa ramai insarcinata? atzi auzit cazuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:

quote:

e 100% sigur sau sunt si asa sanse sa ramai insarcinata? atzi auzit cazuri?

Bineinteles ca poti ramane insarcinata. Ti se scoate steriletul...si sarcina merge mai departe... Serios acum, atunci cand nu e corect montat, cand se misca de la locul lui, cand "cade" in uter (nu stiu exact termenii medicali)- prietena mea a patit asa- desigur ca ramai insarcinata...

Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns incognito spune:

Buna!Puteti ramine insarcinate cu sterilet.Metoda nu este sigura in proportie de 100%.Singura metoda ce garanteaza siguranta de 100% este ABSTINENTA!Glumesc dar este o gluma serioasa.Sa revin la sterilet.Nu impiedica ovulatia.Ovulul poate fi fecundat dar odata ajuns in uter nu poate nida(cuibari,fixa).Principiul-corpul strain din uter impiedica nidarea.Se intimpla si exceptii cind nideaza dar sint foarte putine.Nu va fereste de sarcina extrauterina,care reprezinta urgenta medico-chirurgicala,asadar orice vi se pare in neregula-intirzieri de menstra,singerari trenante insotite si de dureri pelviabdominale intense si alte semne caracteristice sarcinii-greturi,varsaturi-trebuie sa va conduca la medicul ginecolog pentru consult chiar daca sinteti purtatoare de sterilet.E bine de stiut amanuntele acestea.Ca orice alta metoda contraceptiva are beneficii si dezavantaje.Dar decit sa nu ne protejam deloc...Eu zic ca totusi merita.Va pup pe toate,
Incognito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Asa e..uitasem de sarcina extrauterina. Doctorita mea a spus ca e un risc pe care si ea si-l asuma, pentru ca are sterilet... Mie mi-e cam teama sa-mi asum un astfel de risc...de aiai tot stau in cumpana...sa-mi pun sterilet...sa nu-mi pun...

Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns incognito spune:

Nu trebuie sa te temi.Vis-a-vis de sarcina extrauterina ti se poate intimpla si cu si fara sterilet.Singura metoda contraceptiva care folosita corect cuprinde si protectia completa alaturi de extrauterina ramine contraceptia orala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_78 spune:

Eu am avut sterilet 7 ani dar nici nu m-am ingrast si nici nu am ramas insarcinata in acest timp.

Mergi la inceput