Fazan - 82
Raspunsuri - Pagina 10
claujro spune:
Nu stiu ce sa zic..eu le-am avut multa vreme publice si nu s-a intamplat nimic...Circula zvonul ca ar mai intra pe la poze, mai ales cele cu copii mici (la baitza...) si persoane...dubioase.
Poze noi
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
misulescum spune:
Am inteles cu pozele lui Claudia ;intr-adevar semeni cu prietena ta
dar nici chiar asa ,cu toate ca la prima vedere am zis ca ti-ai pus margele.Matei seamana cu tine ,Mara are tenul mai inchis? sau e bronzata? Sorry dar a trecut sotul prin camera si ti-a vazut poza
intreaba :cine-i? -Claudia,o cunosti? -nu ,n-am vazut-o niciodata
Theea e tare scumpa si dragalasa .Sa fiti fericiti cu totii!
claujro spune:
Offfff, m-ai atins la puctul sensibil...Mara e asa, mai negricioasa..., mai creola... Ma intreaba lumea in parc daca sunt frati..unul alb si altul negru...Cred ca a mostenit toate genele recesive din mosi-stramosi... Si acu se mai si bronzeaza...cred ca o aduc neagra-neagra de la mare... Asta e, sa fie ea sanatoasa! Ta-su zice ca o sa fie o gagica inalta, frumoasa si cu ten masliniu...Dar pana atunci????!!!!
Poze noi
NinaR spune:
quote:
Originally posted by claujro
Offfff, m-ai atins la puctul sensibil...Mara e asa, mai negricioasa..., mai creola... Ma intreaba lumea in parc daca sunt frati..unul alb si altul negru...Cred ca a mostenit toate genele recesive din mosi-stramosi... Si acu se mai si bronzeaza...cred ca o aduc neagra-neagra de la mare... Asta e, sa fie ea sanatoasa! Ta-su zice ca o sa fie o gagica inalta, frumoasa si cu ten masliniu...Dar pana atunci????!!!!
Poze noi
Brunetele sunt frumoase, sa fie sanatoasa, nu conteaza culoarea tenului
Nina
misulescum spune:
Vai,n-am vrut sa te necajesc.Sa fie sanatosi ,si cuminti ,si cu siguranta sunt copii foarte reusiti ,ca au niste parinti super {am vazut mai demult cand aveai la semnatura albumele }.Voi pune si eu poze,dar sa prind un moment mai aparte .
claujro spune:
Am mai pus poze la semnatura...
Plec acum, sa ma intalnesc cu "sosia" mea la o cafea...Va pup, revin...repede...la voi!
Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti
claujro spune:
Einstein
Spor la joc!
Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti
greierash78 spune:
eastmancolor
ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78