Mamici de iulie-august 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 29
AncaSiRoxana spune:
liadorian, stii ca ai dreptate? eu cred ca n-am stofa aia de mama de baiat ![]()
Anca
Mami de
Roxana, 26.08.2005 si 27+
cu 
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Mai fetili, ia ajutati-ma si pe mine sa ma dumiresc ce-i cu dimensiunile lui bebe. Eu inteleg asa: daca o sarcina are, sa spunem 27 de saptamani de la UM, e firesc ca bebe sa aiba masuratori corespunzand varstei gestationale 25-26 de sapt (ca doar nu l-am conceput in prima zi a UM, nu?). Astea e situatia normala. Daca sarcina are 27 sapt de la UM si bebe masuri de 27 sapt gestatioanle, asta inseamna ca a luat-o un pic inaintea mediei, nu?
Aberez? Ca nu prea inteleg eu de ce nu e in regula sa fi bebe mai mic decat sarcina de la UM...
LiaS27
Miruna Demetra
totul se calculeaza in saptamani de la UM. si masuratorile lui bb ecograful tot asa le calculeaza. de aia daca in situatia in care ai avut ovulatia mai tarzie, bb e cu cateva zile mai mic, sau mai mare daca ai ovulat mai devreme de exact 14 zile pe care le socoteste ecograful. adica ecografului daac ii iese la masuratori 20 saptamani, mai adauga 2 si tie iti afiseaza ca bb e de 22 saptamani. si asta se compara cu varsta sarcinii de la UM
Aylin,
24+ 
pozici
atat de mari suntem
AncaSiRoxana spune:
Pai oi avea si eu vreo stofa, mai stii? Dar de mama de fete, nu de baieti :)))
Anca
Mami de
Roxana, 26.08.2005 si 27+
cu 
aylin_tarcan spune:
na ca am raspuns cum era cimentat in capul meu. dar cu cat ma gandesc mai bine, ma incurc mai tare. lia, m-ai zapacit de tot
nici eu nu mai stiu cum e. ma mai gandesc, si poate ne mai ajuta fetele sa ne descurce itele din cap.
Aylin,
24+ 
pozici
atat de mari suntem
liadorian spune:
Eu am rabdare, Aylin!... Ca sa spun drept, cred ca eu am dreptate, ca asa mi se pare logic. Dar cine stie? Spre exemplu: la 23s+3zile de la UM, bebelina mea avea masuratori de 22s+1 zi. Ecografista mi-a spus ca e foarte ok, de unde am dedus eu ca si calculele mele de mai sus sunt in regula. Mai asteptam opinii!
Lia
S27
Miruna Demetra
aylin_tarcan spune:
cand am facut eco la herghe, a iesit ca bblina era cu 4 zile mai micuta. si mi-a zis ca probabil am ovulat mai tarziu.
pai eu nu mai inteleg nimic. daca era dupa ovulatie, nu trebuia sa existe intotdeauna o diferenta de 10-20 de zile in functie de cand a avut loc ovulatia?
dar precis ne lamuresc alina.a sau anya
Aylin,
24+ 
pozici
atat de mari suntem
cristina_ana spune:
Fetelor,de acum o sa va tin si eu companie toata ziua, ca sunt consemnata la pat!
Pe motiv de contractii nasoale, col moale si pericol sa se deschida daca nu sunt cuminte! Mi-e tare frica, dar asta e, nu am ce face decit sa bag gynipral la greu si sa ma rog sa mai reziste bebicul macar 5-6 saptamani.
Stiti cumva ce telenovele merita urmarite pe postul Acasa?
Sau ma uit la toate, ca oricum nu o sa am ce face toata ziua?
Niste fete foarte dragi mie, aveau o vorba pentru noi, cele consemnate la pat: cica suntem clocitoare!!!!![]()
Luna si Anca, LA MULTI ANI!!!! fericiti si plini de iubire!!
Michidutza, am ramas uimita: adica bebicul tau avea 890 grame in saptamana 26 si era cu doua saptamani mai mare!!????? Al meu avea tot in saptamana 26, 980 grame, deci sa inteleg ca a luat-o razna cu crescutul? Oare o fi in regula? Eu vreau sa creasca mai repede, pentru ca pe mine ma paste o nastere prematura, dar totusi, mi-e teama sa nu fie vreo problema!
Brazuca, baga mama, capsuni la greu, ca nu fac nimic rau. Mie nu prea imi plac astea de acum, ca sunt asa, fade! Eu sunt obsedata cu strugurii!!!!
Cristina,
26+ si bebe scump 
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
brazuca25 spune:
cristina_ana, la mine la eco bb a avut la 27 de sapt fix 1 kg, deci eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji.
27+
Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
aylin_tarcan spune:
ia luati si vedeti aici. cu aproximatie
http://www.paternityangel.com/Preg_info_zone/Weight/Weight4.htm
Aylin,
24+ 
pozici
atat de mari suntem