CEZARIANA

CEZARIANA | Autor: doxinu

Link direct la acest mesaj

Sunt o viitoare maica si din probleme medicale nu pot naste normal.VA rog din suflet pe mamicile care au nascut prin cezariana sa-mi sapuna cam ce trebuie sa contina bagajul meu pentru spital la acesta operatie.Am inteles ca nefiind o nastere normala nu mai ai nevoie de tampoane,insa nu stiu sigur daca este asa!Si ce fel de chilotei poti purata dupa operatie ca sa nu te jeneze?As avea o multime de intrbari insa ma limitez la acestea si sper din suflet ca cineva va putea sa-mi raspunda si mie!Va multumesc din suflet!

32s

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

ai nevoie de tampoane pentru ca si tu vei avea lohii. Eu am avut chiloti de baba adica cu talie foarte inalta. Nu au cum sa te jeneze pentru ca operatia este foarte foarte jos, la mine este unde incepe parul pubian. In rest iti trebuie tot ce le trebuie si fetelor care nasc natural.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Nu trebuie sa ai nimic in plus fata de fetele car nasc natural. Era o lista pe undeva pe aici cu lucruirle necesare in spital. Tampoane iti trebuie, Doame fereste sa nu-ti trebuiasa si sa nu se elimine lohiile. Chilotii trebuie sa fie d'aia antisex :), mari, de bumbac si cu talie inalta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

iertare ptr off topic, dar tre sa intreb...ce sunt alea lohii?

27+
vacanta Brasil
foto burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

doxinu indiferent ca nasti natural sau prin cezariana lohiile trebuie sa se elimine,este important acest lucru.Eu l-am intrebat pe dr cat dureaza si mi-a zis ca la fel ca si la nasterea naturala,pana la 6s.
Chiloteii trebuie sa fie din bumbac neaparat pt ca cei din dantela deranjeaza cicatricea.
In rest,bagajul cred ca ar trebui sa fie la fel.

nikole "lohiile sunt scurgeri vaginale ce survin in mod normal ca urmare a nasterii.Sunt compuse din cheaguri de sange,din resturile de membrane si dintr-o zemuire a plagilor vaginului si colului uterin"

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

eu am purtat burtiera

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

VA multumesc mult fetelor!Nu indrazneam sa-l intreb pe dr ca sa nu zica ca sunt tolomaca!Acum ca stiu sunt mult ami linistita ca ma gandeam ca daca nu-mi trebuiesc tampoane inseamna ca la cezariana te curata dr.Cel putin io asa stiam!Multumesc din suflet mamici!MAi am putin si ma voi numai si io asa!

32S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Am si eu o intrebare fetelor: desi 3 doctori mi-au zis anii trecuti ca o sa raman greu insarcinata, ca am uterul mic, etc.....iata ca, fara nici un efort......sunt insarcinata (pt prima oara) de 9 saptamani. Mie imi este f f f frica de nastere normala si as vrea sa stiu si eu cum li s-a parut fetelor care au facut cezariana?Greu? Ar mai opta a 2-a oara pt cezariana?Tocmai am citit cate ceva depre urmarile unei cezariene aici pe site.....dar cred ca e altfel cand iti povesteste cineva care a trecut prin asa ceva....Oare doctorii iti fac cezariana la cerere sau doar daca este necesar.....?VA multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns incognito spune:

Personal,eu nu as mai opta pentru cezariana.De fapt nici prima data nu am optat.A fost necesar.Dar daca ai nascut prima data prin cezariana,a doua oara e de preferat,ori mai bine spus se impune acelasi lucru-cezariana.Nu mai ai de ales.Riscul de ruptura uterina este extrem de ridicat in cazul optiunii de nastere fiziologica dupa o cezariana si...fereasca D-zeu de asa ceva.Eu cam asta stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_78 spune:

quote:
Originally posted by dany26

Am si eu o intrebare fetelor: desi 3 doctori mi-au zis anii trecuti ca o sa raman greu insarcinata, ca am uterul mic, etc.....iata ca, fara nici un efort......sunt insarcinata (pt prima oara) de 9 saptamani. Mie imi este f f f frica de nastere normala si as vrea sa stiu si eu cum li s-a parut fetelor care au facut cezariana?Greu? Ar mai opta a 2-a oara pt cezariana?Tocmai am citit cate ceva depre urmarile unei cezariene aici pe site.....dar cred ca e altfel cand iti povesteste cineva care a trecut prin asa ceva....Oare doctorii iti fac cezariana la cerere sau doar daca este necesar.....?VA multumesc!

Si eu am nascut prin cezariana si nu am avut nici o problema dupa operatie. Dureri au fost dar nu pot sa spus ca au fost insuportabile oricum nu te mai "doare" nimic in momentul in care il ai pe puiut in brate. Iti doresc o sarcina si o nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

blueeyes2003, multumesc frumos pentru lamuriri

27+
vacanta Brasil
foto burtik

Mergi la inceput