prietena mea trebuie sa faca o operatie la dr. tutunaru stie cineva ce costuri implica asta? cat se da la o operatie?
nu are f. multi bani si isi face griji din cauza banilor, stim ce inseamna o spitalizare in romania...........
multumesc mult
Cred ca depinde de operatie... Nu poti sa generalizezi, chiar daca e acelasi doctor. Cauta mai bine (cu google sau altceva) mamici care au avut de-a face cu el si poate printre ele gasesti pe vreuna care sa stie mai multe detalii si despre costul unei operatii ca cea pe care trebuie s-o faca prietena ta.
Sanatate!
Anca (mami de Roxana, 26.08.2005 si bebe2 - tot fetita, DPN 01.08.2007)
Cecilia
intreaba la 'asteptand un ingeras...' la topicul 'paciente gravidute sau...ale dr Tutunaru'! Acolo sigur ti se va raspunde! Multa sanatate prietenei tale!
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru
quote:
Initial creeata de cecilialia
prietena mea trebuie sa faca o operatie la dr. tutunaru stie cineva ce costuri implica asta? cat se da la o operatie?
nu are f. multi bani si isi face griji din cauza banilor, stim ce inseamna o spitalizare in romania...........
multumesc mult
intra la "asteptand un ingeras in viata noastra" si o sa gasesti subiectul pacientelor lui tutunaru "pacientele optimiste si gravi ale dr. tutunaru". precis te pot lamuri.
Aylin,
24+ 
pozici
atat de mari suntem