Comori de nov-dec 2004 (148)
Raspunsuri - Pagina 4
miria_cristina spune:
AIME - Saru'mna de sugestie, ca nu stiam ce sa fac!
Arata-mi si mie camarutele de cupii! Adica, trimite-mi-le cumva, poti?
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
onitza spune:
Azi fusei in parc cu al meu prichindel, ne-am intors, a papat pilaf de orez cu crocheta de peste cu spanac (chiar a fost buna crocheta, mi-a placut si mie
), acum face nani, a picat frant.
ADRIANNA neaparat ne anunti perioada cand mergeti la mare poate venim si noi atunci:) multumim de aprecieri, vrem si noi poze cu Tudor si Bianca, mai ales ca s-au bronzat!!! 
MONICA ANRDREAPinsanatosire grabnica fetitelor scumpe!!!!
SI noi suntem raciti
, mi-e asa mila de el ca abia poate sa manance si sa respire in acelasi timp!:((((
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
danette spune:
Andreea sa stii ca si Iris a avut un episod urat de voma+diaree dupa o sera la MAC... asa ca nu stiu ce sa zic... dar eu ma cam feresc de junk-food-ul asta. Uleiurile alea sintetice super folosite si rasfolosite..
Desi cica au un management al calitatii BETON.
Adeveraul e ca un virus sau o bacterie ce provoaca o enterocolita/enteroviroza poate s-o ia de oriunde. Nu poti sa-i tii sub un glob de sticla. Pun manutzele peste tot si ar fi culmea sa stai mereu pregatita cu servetzelul umed s-o stergi din 5 in 5 secunde.
SANATATE cat mai multa si sa se refaca cat mai repede!
Monica, si voua la fel! Sanatate multa Ruxitei!
Cristina...ooo... e 'ditai' fetitza Damiana ta!
Ce mortala!... 28-29 la picior...
noi stagnam de multicel la 25... ca si eu am disperam la un moment dat.
Oricum e clar ca si fata mea mosteneste statura din partea sotzului.
Vroiam sa-ti scriu de treaba cu zugravitul tavanului...ca am lucrat o vreme in materiale de constructii si am facut si un curs in DE de aplicat vopsele decorative. Deci sunt si zugravitza printre altele...![]()
Atata timp cat nuanta pe care o aplici este deschisa merge sa faci totul unitar... de ex. creme, beige, orange pal, vernil pal...
nuantele tari reduc optic dimensiunile si daca faci tavanul bleumarine sau bordeaux (sa zicem)... o sa ai impresia ca-ti sta pe cap. Dar nu e demodat sa faci tavanul alb, daca asa vrei...
Fetele, eu iar am plimbat hartii azi la servici.
E misto asa, ca merg si mananc acasa si pot sa ma tzin de cura de slabire. Compania la care lucrez este la 10 minute de mers pe jos de casa mea.
Am intrebat azi (cu inima stransa) daca pot sa-mi iau concediu in iunie... ca vreau sa merg cu fetitza la mare... si era sa sar s-o pup pe dir. de resurse umane cand mi-a zis ca pot sa-mi iau concedidul cand vor muschii mei. Ca nu sunt reguli din acest punct de vedere.
So... l-am si sunat pe sot sa plateasca avansul. Mergem 10 zile in Turcia intr-un resort de ala 5 * all inclusive. Am concluzionat ca e mai bine asa pentru Iris. Ma ingrozeste insa drumul pana la Bucuresti. De acolo luam avion. Nu am gasit charter dus-intors din Cluj.
ad_rianna spune:
waw ce numere la picior: 25...27, 29
!!! bianca are 21 si tudor 22
. sunt pipirei rau. sa vedeti ce smecherie si pe capul lor: seara ne cam luptam ca ei vor sa bea ceai eu vreau sa bea lapte, asa ca ... negociem...in sensul ca foarte sfatosi imi explica ( cu gestica aferenta bineinteles) "mami, bem ceai, pic-piiiic, apooooi lapteeeee...bine?" normal ca ma pufneste rasul ![]()
dana ma mir ca nu gasesti cursa charter din cluj. am o cunostinta care are agentie si se ocupa si cu bilete de avion si mi-a zis ca au curse din cluj spre orice destinatie. sa nu mai fie locuri?
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by onitza
ADRIANNA neaparat ne anunti perioada cand mergeti la mare poate venim si noi atunci:) multumim de aprecieri, vrem si noi poze cu Tudor si Bianca, mai ales ca s-au bronzat!!!
Oanasi
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
cum platim avansul si stiu exact perioada in care vom merge iti spun. ce bine ar fi sa ne putem intalni
. poze...n-am! trebuie sa iau de la sora mea ca ea le-a facut ultima data niste poze la petrecereAdriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
danette spune:
Adriana, charterele din Cluj sunt doar 1 data pe saptamana si eu am vrut sejur de 10 zile. Cu plecare din Cluj nu puteam lua decat ori pentru 7 zile ori pentru 14 zile.
Ar mai fi totusi o varianta dar trebuie sa fie agentia de acord...
sa plec spre Antalya din Cluj si sa ma intorc in Bucuresti peste 10 zile. Asta in conditiile in care ar fi loc in avion, desigur.
Apropos de faze cu copii...
ii zic lui Iris... Hai puiutzul mamei, sa mergem acasa...
Iris: Mama, tu esti gaina?
De ce santaje are in program, nu va mai zic... este deja experta in santaj emotional.
ad_rianna spune:
quote:nu stiam de faza asta, e cam ciudat, zic eu.
Originally posted by danette
Adriana, charterele din Cluj sunt doar 1 data pe saptamana si eu am vrut sejur de 10 zile. Cu plecare din Cluj nu puteam lua decat ori pentru 7 zile ori pentru 14 zile.
Ar mai fi totusi o varianta dar trebuie sa fie agentia de acord...
sa plec spre Antalya din Cluj si sa ma intorc in Bucuresti peste 10 zile. Asta in conditiile in care ar fi loc in avion, desigur.
quote:
Apropos de faze cu copii...
ii zic lui Iris... Hai puiutzul mamei, sa mergem acasa...
Iris: Mama, tu esti gaina?
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ec3308a723edb8d95146b&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iris - 2 ani

mai poti spune ca nu pricep copiii? eu am ajuns la concluzia ca inteleg foaaaarte bine ce vrem noi dar li se pare mai interesant sa zica NU.
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
aime spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
AIME - Saru'mna de sugestie, ca nu stiam ce sa fac!
Arata-mi si mie camarutele de cupii! Adica, trimite-mi-le cumva, poti?
Eu am niste cataloage de la firma noastra din Iordania (sabloane si culorile aferente), din pacate nu sunt de vizualizat pe net, o sa le fac niste pozici si ti le trimit. Cum esti tu talentata sigur poti face ceva frumos.
Dana, pai chiar asa, tu gaina, noi sarbatorim ziua mucilor
aime si
Vladimir
ochi_verzi spune:
fetelor! Maaaaaaama, dar ce harnice sunteti dimineata
!!!!!!!!
SANATATE MULTA COPILASILOR BOLNAVI!
andreea, cand Diana a avut enterocolita, medicul de la Timisoara mi-a spus sa-i dau BIOTICS, pe langa furazolidon si metoclopramid (picaturi).I-a trecut repede!Ce sa zic, poate o ajuta si pe Mariuca.
Maine, merg cu Diana sa-i scoata ghipsul.Abia astept! Cred ca o perioada va schiopata, pana se va obisnui sa mearga din nou bine, dar bine ca scapam...
Va
si sa aveti o zi frumoasa!
http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana
roserb spune:
Dana , unde anume mergeti in Antalya, ca eu sunt in maxime cautari si nu reusesc sa ma hotarasc la hotel. Vezi ca in iunie e excesiv de cald, noi am patit-o...
Roxana&Co
POZE CU PITICII