Comori de nov-dec 2004 (148)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi!

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Try,foarte frumoase pozele.Alex il intrece in seriozitate pe Robert cand e vorba de pozat,iar "ce spui,soro?" e dementiala!

Aime,sper ca ai sa ma pozezi cat mai curand,nu atunci cand voi avea burtoiul cat casa.

Ioana,tinem pumnii ca "sacrificiul" tau sa nu fie in zadar!

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! tuturor Elenelor si Constantinilorsi numai bine

editez ca sa va povestesc o faza haioasa cu ruxi
vine ruxi la mine acum 1 min si zice...unde e buba mea???? ma uit eu la buba pe care o avea de vrero saptamana la mana fiindca alearga de nebuna pe la alex pe la gradintia si a cazut si se facuse o ditamai "coaja" care acum i-a cazut...deh...fata se obisnuise cu ea si ma intreaba unde e buba ii zic...gata, ai scapat de buba...la care eaviau buba mia inapoooooi

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Try sunt asa frumoasa pozele. Alexe un scump, se vor bate fetele pe el iar Adrian e deja mare sta in fundulet. Cand a inceput Daria sa stea in fundulet am simtit ca am ajuns deja la alta etapa, o puteam pune pe paturica cu jucarii si isi mai pierdea vremea putin.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

AIME multumim ca te-ai gandit si la noi! cu siguranta va primi azi o jucarie si ne vom distra, il asteptam pe tati sa vina insa de la sv sa fim in echipa completa!
MIHA cu siguranta se va merita, eu asa simt si ma bucur ca am inceput o lupta care imi da va satisfactii pe parcurs...deocamdata nu spun mai multe, astept sa vad si rezultate...sper la cat mai bune, ca am avut parte si de deceptii cum nu ma asteptam, in sper sa fii pierdut o lupta si nu toata batalia! pup
TRY ai dreptate Alex pare de 5 ani e foarte bine dezvoltat si de ochisori frumosi are!!!! o sa franga multe inimi, sau a inceput deja la gradi???? ca mai nou, astia mici sunt foarte precoce! m-am topit dupa fetisoara de poet a lui Adrian-ganditorul care sta singurel in fudulet si e preocupat de jucarii! speram sa te vad si pe tine in poze!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

la multi ani ginerelul meu frumos paul-constantin . sa cresti mare si destept si sa ai o viata frumoasa

pupici cuscritza si beti un pahar si pentru noi

...azi e ziua si a lui florin asa ca o sa bem si noi pentru paul si o sa ,ma gandesc la voi

va mai spun ceva ca sunt taaaare fericita: AM FETITA MARE!!! care cere la olita ii mai pun seara si la amiaz la somnic pampers ca sa nu am "accidente" dar e uscat complet. asa ca.... eu care credeam ca o sa mearga in pampers si la scoala ....deci chiar se poate ...tudor e mai lenesuc la capitolul asta, mai scapa pe el cred ca de grija jocului , dar sunt convinsa ca in scurt timp o sa se rezolve si la el "problemutza"

la multi ani tuturor elenelor si constantinilor. sa fiti sanatosi si fericiti

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

La Multi Ani! si din partea noastra tuturor celor ce poarta numele Sfintilor Constantin si Elena.

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ADRIANAMI-AU DAT LACRIMILEEEEEE!!!!!! MULTUMIM MULT DE TOT!!!!! LA MULTI ANI LUI FLORIN!!!!! O SA BEM SI NOI IN CINSTEA LUI! FELICITARI BIANCAI SI LUI TUDOR PENTRU CERUTUL LA OLITA!!! BRAVO MEY!!!! SI PAUL LA FEL CA BIANCA, CERE LA OLITA, INSA LA NANI MAI SCAPA PE EL! NOI II PUNEM CHILOTEI DIN PAMPERS LA NANI... ADRIANNA MUSAI NE VEDEM ANUL ASTA! VEDEM CUM FACEM, DACA NU REUSIM CU MAREA, ATUNCI VENIM LA CLUJ NOI CAND MERGEM LA CHISINAU-CRIS! FACEM NOI CUMVA SA SE VADA CUPIII!!!! TU APUCA-TE DE CONTRACTUL ALA PRENUPTIAL!!!! PUNEM TARA LA CALE!!!

PUPAM SI PE IOANADU SI MULTUMIM MULT DE TELEFON, O FOARTE FRUMOASA SURPRIZA!!!!!!!!!!!!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE SE SERBEAZA ASTAZI, DE SF. CONSTANTIN SI ELENA!! E SI ZIUA MAMEI MELE!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor!

Am si eu acasa o Elenuta mica, care , incepand de alaltaieri este si stirba, i-a cazut primul dintisor, am fetita mare!!!

Am vazut poze cu baieti frumosi, Vladut si Robert, Aime, sa stii ca mie imi place tare mult cum ii sta tuns!

Am vazut-o pe Ana cu ochisorii ei albastri, mai , Otilia, ce rabdare are sa stea la poze!

M-am indragostit iremediabil de Alex-ul tau, Try, e genul de baiat care-mi place tare mult, si cu ochii aia albastri.... Adrienutu s-a facut si el baiat mare, vad ca sta bine in fundulet de acum!Si tu , Try, arati grozav in poza cu sotzul tau!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput