Comori de nov-dec 2004 (148)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Otilia,singura nu pot sa-mi fac poze la burtica. Sotul zice ca nu se pricepe.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Miha te contrazic...eu cele mai multe si mai frumoase poze cu burtica mi le-am facut singura si sunt foarte mandra, ia uite o poza facut de mine ha ha...si inca una ..al meu aparat are ceva optiune ca il pun pe 10 sau 2 secunde si imediat mi-am facut poze cand vreau, ha ha ....nu mai astept dupa unu si altul sa-mi faca poze....mi-ai facut pofta si-acum m-am uitat la pozele mele cu burtica mea..hmmmmm tot mai fac eu unul, ha ha...pupici pe burtica

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am fost si eu harnicutza, am facut sedinta foto si am pus si toate pozele din mai aici. Eu de abia mai am timp de poze, luna aceasta doar de trei ori am pozat-o, noroc ca facem mai multe o data .
Miha, eu zic sa-l instruiesti pe Robert, Ana a facut cateva poze ok ca incadrare.
Cicisor, prea vorbesti de bb3, iar cand cineva isi doreste tare mult ceva vine si momentul cand trece la actiune, tin pumni sa fie baietel.
Si ca tot veni vorba, eu nu mai stiu nimic de Jasmine sau de Simonacip.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Otilia vorbesc eu de bb3 ca mi-ar place dar nu trec inca la actiune.....nici nu stiu daca o sa mai fie ceva dar imi place ideea, ha ha...
Am vazut o Anuta tare frumoasa, o floare intre lalele, Anuta in rochiuta cu posetuta asortata si apoi Anuta in actiune calare pe tractor...super faine pozele. Dar cum de are ea tractoras????? sau e a unui baietel de prin apropiere????Pupam Anuta cea frumoasa

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cici,si aparatul meu poae sa faca poze singur dar adevarul e ca io ma cam feresc de el. Hai ca am sa incerc sa fac macar una pentru voi.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Cecilia C

Felis ce mai face Mihaita???? Il pupam dulce ca si pe mamica lui si sa stii ca tare mult mi-a placut rochita ta rosie de la botezul Deliei.

CICI... multumim de intrebare... MIHAI rade toata ziua, se loveste zilnic... Nu trece zi fara o vanataie noua sau un cucui proaspat...
Cat despre rochita am luat-o pt ca mi-a placut fff mult si era f ieftina... 75 RON (cam 24 euro... ca sa iti faci o parere),a doua zi era botezul si eu aveam 76 RON la mine...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07,aprilie 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Intru si eu ca huhurezii, da acum ne-am linistit
Miha ai fost harnicuta si ai si pus pozele....mey data viitoare nu mai scapi si te "trag" in poza neaparat...azi am fost prea ocupata, ai vazut ce "greutati" duceam .
Fetele multumim, adevarul ca toti is niste scumpi si greu te abtii sa nu intri in jocul lor...eu am alergat la propriu azi, nu ca n-as avea nevoie ...
Otilia, pai ia sa te uiti mai bine la poza unde se pupa cu tati, sa vezi cum tine tati buzele , da nu scapa de el si pace, era ziua in care sarbatoream 15 ani de casnicie si el ne tot pupa si ne ura "muuuutzi ani mami tati"
sper sa vad si eu maine poze, ca acum ma duc la somnic, vorba lui vladut, ca suntem terminati.
Va pup si noapte buna va dorim

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Da mai Aime niste pupaciosi astia mici .
Cici, proprietara casei are doi baieti adolescenti si au ramas multe jucarii de la ei. Are si o remorca tractorul in spate. E prima data cand o las pe el de asta era asa incantata. Iar ea a invatat sa mearga pe un jaf de tricicleta tot de la ei ramasa, ca a ei este nou-nouta la Bucuresti nu am mai avut loc sa o luam , si am zis ca alta nu cumpar aici.
Cat despre bebe, mai trage-ti si tu sufletul ca sunt convinsa ca esti ocupata cu doua cucuiete insa tu ca de obicei esti cu zambetul pe fata si opimista.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Avem pozite noi

Cici, pupici la printese.

Bits, bine-ai revenit in tara, iti doresc sa-ti priasca din plin sederea. Il botezi si pe Amon?

Vladutz e un scump, iar Robertino nu se lasa mai prejos. Mey, fetele ca fetele, dar sunt baietii astia de pe grup niste comori.

Felis, asa rochie frumaosa pe masura buzunarului tau din ziau respectiva. Asta da noroc chior. Si cu doar o zi inainte de eveniment.

Am uitat pe cineva? Nu mai stiu la ora asta.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'Neata!

Urez si eu Constantinului meu LA MULTI ANI pentru astazi!!! sunt un pic trista fiindca nu am apucat sa ii fac chegurile, cand voiam sa am apuc de ele, m-a sunat o prietena sa ne intalnim la celalalt capat al Bucurestiului ca sa imi dea ceva ce aveam nevoie , m-a plouat de m-a facut ciuciulete, dar asta sa fie sacrificiul! asa ca astazi il duc la Mall mai pe dupa- amiaza, sa se joace cu copiii, si mergem undeva sa il cinstim! cand o veni si tati de la sv.

Pupicei si o zi buna!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Paul Constantin si o zi frumoasa iti dorim, sanatate si jucarii muuuuulte,muuuuulte.
Si tuturor Elenelor si Constantinilor

aime si Vladimir

Mergi la inceput